**Buburuze de 2009 in actiune (8)**
Raspunsuri - Pagina 20
bamsy spune:
ankkaa am retinut faza cu olita si eu vorbesc f. mult cu Maia, tot timpul ii explic ce facem, eu zic ca conteaza f. mult sa vb cu ei.
la Karina ,sa calce camasile, sa o ajute pe mami 
SSabrya ce poveste interesanta, cata rabdare ai avut, ma bucur ca a meritat
multumim pt.reteta
eumada si eu ma intreb ca fac cele cu 2 copii si eu nu am un terorici si tot ma intreb
picki eu zic ca poate noua ne place sa dramatizam un pic, sa facem din tantar armasar, cel putin eu recunosc ca mai fac asta![]()

dana,cris si povestea nu se termina aici, e f. f. tragica, dar chiar nu vreau sa va bag in depresii e destul ca ma gandesc eu zi de zi la ea 
picki Doamne ce poveste nasoala si e pt. copiii? naspa rau 
yioanna sa pui comprese cat de mult sa nu te trezesti cu ceva noduli
, vezi incet, incet isi revine mititica 
ankkaa ce frumosi sunt 
dana Doamne ce-mi plac, cum dorm, sa le pap bulanele lor, in special pe al doilea de la stanga la dreapta![]()

ema e mortala 
chiar am ajuns la zi? nu pot sa cred! iupiiiiiiiiiiiiii
Ramona.P spune:
Multumim fetele ca intrebati de mandra mea.Bianca e mai bine.Nu a mai facut febra si nici rosu in gat nu mai are (ca doar ce ne-am intors de la medicul d familie).Mucisori...mai are dar mult mai putini.... maine e ultima zi de tratament.Noi suntem de vreo 10 zile la mama ca e frig la noi acasa....si de vreo saptamana fata are cat de cat un alt program....intra in somnul de noapte la 12 (deci...e mult mai bine decat 2-3 dimineata) si se trezeste la 8-9 dimineata.Ma cam chiauneste....eram obisnuita sa dormim amandoua pana la 12-1 la pranz...dar n`are nimik...numai sa o reglez cu somnul... acum...sper sa o tina obiceiul.AAAA.... sa nu uit...daca e ceva care la mine nu merge (in legatura cu Bia0 sau cu un fel de mancare care de la mine nu-l papa,cand incearca maica`mea....logic...ii iese.Mereu faca msto de mine : la tine fata nu doamrme asa bine nopatea,la tine nu a vrut iaurt etc....imi face in sic,dar bine ca are ficamea de castigat.
Danooo[\b] .... de ce esti criminala???? Ori esti tu de vina ori sunt eu prea proasta...dar er sa crap de doua ori idn cauza ta.Iti citeam o postare si m`am innecat de ras...cu aer...bine ca aveam adulti in zona sa ma ...stranga tare la piept.Mai usor fato .De unde dracu le scoti? Auzi...se cearta singura ca a scris carnatul 

(asta e ras cu lacrimi)
[b]Yioana[\b]... multa putere pt a lupta prietenei tale!
[b]Picky[\b]...sper ca nu m`ai interpretat gresit....ma bucur ca ati discutat si e mult mai bine acum
. Si Bia mai atipeste in premergator...numai k nu am probe ... daca e mult prea obosita sinu o bag in seama....isi baga suzy in gurita si adoarme cu capul pe premerg . Ce dansatoare am vazut eu acolo...si uite un copil care stie ce inseamna "nu...nu ai voie"....a mea rade cand ii zic 
[b]Sabya[\b]...stai linistita ca si eu ii pun sare in mancarica....Ciorbica i`o acresc cu borsh (si`i place maxim)
[b]Cris ... noi inainte...nu ca va luam la hatza-hatza...va bateam detasat ... daca aveam 3 zile libere....nu ne ridicam din pat... nu ma intreba daca imi mai simteam vreun muschi dupa aia 

Plange ca`i e foame .... poate ma mai lasa sa mai intru ca mai am de raspuns
Picky_toto spune:
Yioanna felicitari ca a papat cat de cat utin laptic...Pana la umra ai ales sa o intarci? Oricum felicitari ca ai alaptat-o pana acum 
Daniela, Ema, Annkkaa vizionat pozici cu cateii vostri si cu puiuti de pisica.....sunt ff frumosi....S-au schimbat in comportament de cand cu bebe? Sunt gelosi? Ca al meu din cauza geloziei o daduse in prostioare..numai rele imi facea..acum stie de frica de mine...deh greseala mea, ca i-am dat prea mult nas..

Daniela pai daca si Denis danseaza la fel..atunci sigur au urmat aceasi scoala...oare au fost si parteneri de dans?
sa nu ma auda Miru ca e grav...
Superba poza cu bebici....Ce frumos era daca faceam o poza in grup cu bebei nostrii....
La mine ramane tv pe antena 1 si mai ascult asa cu o ureche...pana schimb pe disney ..Ca un am bebe.tv
Annkkaa pai daca ii era foame la catelusa..si florile aveau gust bun....![]()
Cris cum a reusit sa se arunce in cap? Ce a vrut sa experimenteze? 

Bamsy pai se pupa si fiica ta singurica si tu un o lasi? totusi mai bine oglinda decat a mea manerele de la dulap sau rotile de la scaun 
Ema e ff frumoasa..apropo cine o scoate la plimbare? lasa par prin casa? o duceti la tuns?
Yioanna nasol cu prietena ta...da' tipul ala ce crede ca poate face schimb de copil cu niste bani? 
Nu e prea brusc oprirea lactatiei? Stiu ca sunt ceva pastile(sau o injectie) ptr a opri lactatia....multe nu stiu despre asta..![]()
Serialbastre 
Voicu_bebi voi ce mai faceti? Nu mai dai nici un semn pe aici?
Ca sa nu zic de restul mamicilor care chiar nu au mai intrat de mult pe la noi 

Yioanna off pai sa stii ca e cazul cu militaria..si eu trebuie sa o pun in practica..Ca a mea a devenit ff rea...deic atat de rea incat nici sa ii mai pun bavetica nu mai ma lasa...se infurie, se uita urat la mine, bodoganeste, tipa si da mereu din cap ca nuuuuu.o mai cert dar pune boticul si asa im ie mila de ea...dar trebui sqa ne tinem tari 

Ramona ma bucur ca sunteti mai bine...chiar e super ca a inceput sa-si regleze somnicul...poate usor, usor va adormi si de la 9-10 seara
Pai ucm face mami a ta de papa de la ea si de la tine nu? sa intelg ca Bia are chef de joaca cand ii dai tu? ![]()
Nu te-a interpretat gresit, stai linistita... Pai cereti banii inapoi de la Daniela ca din cauza postarilor ei, erai tu sa te ineci... 

Bamsy, asa este mai dramatizam si noi..recumosc ca si eu mai fac asa...dar apoi imi asum vina
...Da' cica povestea e ptr copii...groaznica

Am ajuns si eu la zi cu cititul..vad ca s-au facut si cele 20 de pagini...
Merg sa-i prepar fructele si la fata...
Revin poatem mia tarziu 
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Stefi, deja fetita mare :)
alexa_love spune:
seara fetelorrrrrrrrrrr!
eu nu mai pottttttttttttt!gata!

nu mai pooooooooooooooot!si singura toata ziua........mai asta mica mia facut azi 39.4!!!!!

abia venisem de la medicu de familie care ne-a zis ca e rosu in gat si nea dat augumentin.ca atare iam dat o doza la 12 si sa culcat.sotu aplecat linistit la munca ........la 13.30 sa trezit cu 39.4
si starea de rigoare:plans ,moale,apatica rosie si fioerbinte de nu puteai tine mana pe ea!mai ,eu nus asa rea de panica da mam facut
am pus mana pe tel si am sunat la dr familie care mia zis sai dau peritol!?!ca avea ceva pete ?si un novocalmin

asa ca mai sun undr.prieten de familie care e pensionar dar a fost unul dintre cei mai buni...raspuns bun dai aia ia aia ca vin in 2 ore1bun!uffffffffffff!cam intro ora(timp in care miam facut bagajupt spital!

)a inceput sai scada dupa novocalmin
a venit si dr si a fost un consult de 

pt aia mica e cam brutal dar cred ca nu mai poate ....

deci:da rosu si amigdale,dar nu cu antibiotic!!!!!!si e suspecta de pojarel!!

cica sa tratez acu febra si maine sa fedem daca se mai pronunta petele alea sau ce or fi da sunt!dupa jumade ora de
a adormit .sa trezit acu la 19 si iar fce febra dar 37.7
mii frica de noapte....oare ce sa fac acu /?sai mai dau augumentin sau nu?
voi ati avut la copii pojarel(rubeole)?
mi-a zis sa nui dau ou,sai dau ceaiuri dulci sio sucuri de fructe ..de aia nui papa nik saraca ca o durea gatu.......
noroc ca a mare e bine
eu?pai nui cu ochi
e anexita chistica;vreo 3 nopti nedormite(2 nici macar 20 minute!)am terminat
imi vine sa bat pe toata lumea..........nu pe voi!

si asa ca frisca.........mia murit nana de botez azi si nu pot sa merg si eu la ea..........poate maine va fi mai bine.
oare sunt tare curioasa cat pot suporta asa .......eu stau bine cu nervii dar oboseala si cand am fetele bolnave ma termina........
maine e sotu acasa ..prin casa e tsunami![]()
[zambeste,maine poate fi mai rau!
fetelor sa fiti sanatoase si bebeii la fel ca tare e rau.......
gata urla asta mica pa langa mine ......pa!noapte buna!
ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)http:picasaweb.google.com/alexandra769/fetelemele
alexa_love spune:
http://picasaweb.google.com/alexandra769/SUNTEMDOUASURIOARE
sa vad asta e?poze ..
ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)http:picasaweb.google.com/alexandra769/fetelemele
DanaMi spune:
Picky ma bucur tare mult sa aud ca ai stat de vb cu sotul tau si ati rezolvat pb, certurile si discutiile sunt inerente in orice casnicie important e sa stim sa lasam fiecare si sa trecem peste ele. Multi 
si multa putere pt mica dansatoare pletoasa 

Cris, crede-ma ca e pt prima data cand o las sa planga 10 minute desi uneori asa imi vine sa o laaass... si cate o ora dar nu pot si era mult prea haioasa cum dormea cu fatuca in plasa tarcului, care i-a ramas vre-o 30 min pe fata dupa ce s-a trezit ![]()
Alic, Miruta, Lavinia, Anna, Bamsy, Emanouela, Cris, Daniella, Serialbastre, SSABrya, Vamultumim de urari si asemenea va dorim si voua si bebicilor vostri 
Yioanna imi pare tare rau de pb prietenei tale, sa dea DD sa se termine cu bine, multa sanatate Stefaniei 
Deea va intoarcem 

Am scris mesajul intr-o mare graba ca nu m-am asezat bine si ma striga sotul c-a facut kk. MII de scuze daca am omis pe cineva, ....revin....
mamica de
BIANCA MARIA 28.04.2009
CRACIUN 2009
yioanna_s spune:
uite-i pe porumbei la uta
anna saru'mana cu ajutorul tau am reusit sa scriu fara link
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009 
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/ 1 pag.
Picky_toto spune:
Am facut capitol nou..asteptam sa fie moderat 
Alessia Stefania

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun
Picky_toto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa_love seara fetelorrrrrrrrrrr! ![]() eu nu mai pottttttttttttt!gata!![]() ![]() ![]() ![]() nu mai pooooooooooooooot!si singura toata ziua........mai asta mica mia facut azi 39.4!!!!!![]() ![]() ![]() abia venisem de la medicu de familie care ne-a zis ca e rosu in gat si nea dat augumentin.ca atare iam dat o doza la 12 si sa culcat.sotu aplecat linistit la munca ........la 13.30 sa trezit cu 39.4![]() si starea de rigoare:plans ,moale,apatica rosie si fioerbinte de nu puteai tine mana pe ea!mai ,eu nus asa rea de panica da mam facut![]() am pus mana pe tel si am sunat la dr familie care mia zis sai dau peritol!?!ca avea ceva pete ?si un novocalmin![]() ![]() asa ca mai sun undr.prieten de familie care e pensionar dar a fost unul dintre cei mai buni...raspuns bun dai aia ia aia ca vin in 2 ore1bun!uffffffffffff!cam intro ora(timp in care miam facut bagajupt spital! ![]() ![]() )a inceput sai scada dupa novocalmina venit si dr si a fost un consult de ![]() ![]() ![]() ![]() pt aia mica e cam brutal dar cred ca nu mai poate ....![]() ![]() deci:da rosu si amigdale,dar nu cu antibiotic!!!!!!si e suspecta de pojarel!!![]() ![]() ![]() ![]() cica sa tratez acu febra si maine sa fedem daca se mai pronunta petele alea sau ce or fi da sunt!dupa jumade ora de a adormit .sa trezit acu la 19 si iar fce febra dar 37.7 mii frica de noapte....oare ce sa fac acu /?sai mai dau augumentin sau nu?voi ati avut la copii pojarel(rubeole)? mi-a zis sa nui dau ou,sai dau ceaiuri dulci sio sucuri de fructe ..de aia nui papa nik saraca ca o durea gatu....... noroc ca a mare e bine eu?pai nui cu ochi ![]() imi vine sa bat pe toata lumea..........nu pe voi!![]() ![]() si asa ca frisca.........mia murit nana de botez azi si nu pot sa merg si eu la ea..........poate maine va fi mai bine. oare sunt tare curioasa cat pot suporta asa .......eu stau bine cu nervii dar oboseala si cand am fetele bolnave ma termina........ maine e sotu acasa ..prin casa e tsunami [zambeste,maine poate fi mai rau! fetelor sa fiti sanatoase si bebeii la fel ca tare e rau....... gata urla asta mica pa langa mine ......pa!noapte buna! ALEXA CU CELE DOUA ZUZE,GEORGIANA-ECATERINA(23.06.2004)SI STEFANIA ALEXIA(14.05.2009)http:picasaweb.google.com/alexandra769/fetelemele |
Offf Alexa prin ce treci si tu si micutele tale, mai ales Stefi...

Eu nu stiu ce sa-ti zic de novocalmin sau augumentin, ca aici se da nurofen,sau perdolan supozitoare...ptr febra ca sa scada, pune-i comprese cu apa ....las-o cat mai dezbracata ...
Pojarel ca idee citeste www.mamasitata.ro/content/view/172/100/" target="_blank">Aicidar in rest, habar nu am cam care sunt simptomele.....
Oricum iti transmit sanatate multa si putere sa fi tare...pune-i cat mai multe comprese cu apa...sa-i scada temperatura(nu-ti recomand si cu otet ca daca e pojarel nu stiu daca e voi, asa mai bine cu apa)
si nu uita ca noi iti suntem alaturi 
Astept vesti maine de la voi ...

Alessia Stefania

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
Stefi...creste...
Stefi, buburuza mica
Primul Craciun