Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
aly_ spune:
Sabina- imi inchipui cat de dulci sunt ele ,mititelele.
Cineva a intrebat de crema contra vergeturi eu folosesc de la Vichy si sunt multumita se absoarbe repede, mie mi-e important pt ca nu suport sa stau unsuroasa
Felicitari fetelor cu morfofetale reusite!
Nicoleta jos palaria pentru curaj si doamne ajuta sa se amelioreze situatia.Si sotul meu este mai "RETICENT" cand vine vorba de injectii .Asa sunt ei,al meu m-a instiintat ca nu crede ca este in stare sa asiste la nastere.Mi-as dori sa fie alaturi de mine dar nu vreau sa fie din obligatie.
18+
Ioana5255 spune:
Fetelor magazinul acela online se numeste www.magazinprichindel.com
Legat de injectii mie mi le face sotul, e mereu cu mine, dupa mine, la medic, la eco, la nastere, data trecuta s-a internat cu mine, asa va fi si acum, dar cand vine vb de el sa te tii, nu se duce nici batut.
Arturicii sa iti traiasca flacaii.
Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
madutza09 spune:
Bine v-am regasit la un capitol nou sper numai cu vesti bune despre mamici de florici
Bubu...felicitari pt rez.bune la eco
Vivela...la fel am zis si eu acum asteptam eco pe 3 feb, nici cu Cristina nu am avut burtica mare si sincer avand in vedere ca de data asta merg pe naturala nici prea grasutz sa fie ...eiii sanatosi sa fim( eu am avut 4,800kg probabil din cauza ca mama manca cu mine malai crud oricum saracutza de ea ...) destul de maricel piciul tau
Bilica... bine ai venit sarcina usoara si bebel sanatos
Sabina ...ce frumos cu bebelusele tale
cam atat de la noi si multzi
20+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
Reallaura spune:
Si eu aici, postez mai greu ca nu ma slabeste Mirci deloc, dar va citesc constiincios.
bubu sa-ti traiasca grasunii si sa fie sanatosi amandoi. Sper sa se remedieze si problema baietelului...cat despre costul eco, chiar ca e super...mai sunt si gemeni, dubla munca!
Sabina cat de dragute fetele!! si sotul tau la fel, cum e el prezent mereu si de ajutor!
ArturicaImi pare rau ca s-a pastrat placenta praevia, dar fetitza sa fie sanatoasa!!
Bilica bine ai venit, sarcina usoara!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 27+ Ilinca Sabina
bilica spune:
tigruta,n a n a, Madamar, Corinasmile, Madutza09, CrissyC, Mamanati, va multumesc din suflet pt primirea facuta si ca mati inregistrat si pe mine langa voi.... Asai fetelor,soarta ma dus departe de casa,dar care din voi nu siar urma sotul...am avut mult curaj,stiu ,plus ca e si de culoare...(eu blonda si el negru,contrast maxim),..dar mergem destul de des in tara....Ma bucur mult ca va am pe voi acum si pot intreba si invata multe lucruri noi alaturi de voi...
Madamar spune:
Sabina, felicitari pentru dragostea ce si-o poarta bebelusele!:) Esti direct raspunzatoare de asta!:)
Mira: am reusit abia azi sa iti vad si eu burtica: e super si are un contur fff frumos!:) Sa iti traiasca minunea din interior si sa se nasca cu bine, la termen!
Legat de participarea la nastere, al meu sot manifesta interes... insa nu stiu cit i-o mai ramane pina atunci!:)... cit despre carat la medic, mereu e dupa mine, ca am si stabilit ca mai bine data viitoare sa ne lase singuri (eu cu medicul) pentru a putea sa valorific tot timpul in interesul meu si al lui bebe ... ca doctorul e tare dragutz si face din intilnirea noastra una super amuzanta, si il antreneaza pe sotz, nereusind niciodata sa fie numai al meu:)!
Si eu l-am intrebat pe tatic daca simte inima lui bebe si el spune ca simte batai, insa nu sunt ale inimii lui bebe, ci este fluxul sangvin al meu... pentru ca il simte demult, de cind tot incearca sa ia legatura cu bebitza:)!... asa ca... nu stiu ce sa spun legat de ce simt sotii vostri si cred ca e inima lui bebe.
Raportez, cred... o prima vergetura zic eu pe burta... nu are forma normala pentru o vergetura, e mai cish, nu dreapta, de max 2 cm... dar e cam grena la culoare ... nu o pot analiza in detaliu ca nici unghiul nu-mi permite dar mi se pare cam devreme si nedrept... sa apara atit de repede?:( Nu am folosit decit ulei de argan pur, pina acum, in care am avut incredere totala, ca mi-a si fost recomandat in acest sens insa... nu vreau sa ma las intristata de atita lucru...
Mai raportez cred o proba la instalatia de lapte:)... adica niste dureri intepatoare, scurte si greu de localizat in sini... se pregatesc oare!?
Va doresc somn bun si ne vedem miine! Eu mai am inca de citit citeva capitole;)!
Mary 22+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bilica tigruta,n a n a, Madamar, Corinasmile, Madutza09, CrissyC, Mamanati, va multumesc din suflet pt primirea facuta si ca mati inregistrat si pe mine langa voi.... Asai fetelor,soarta ma dus departe de casa,dar care din voi nu siar urma sotul...am avut mult curaj,stiu ,plus ca e si de culoare...(eu blonda si el negru,contrast maxim),..dar mergem destul de des in tara....Ma bucur mult ca va am pe voi acum si pot intreba si invata multe lucruri noi alaturi de voi... |
Sa fii sanatoasa si fericita si sa ne tii la curent dupa nastere... sper sa mai reuseasca cineva din fetele care se ocupa acum de forum, sa continuam cumva si sa putem sa ne vedem progeniturile!:) Sunt curioasa dde rezultatul vostru, sa vedem care a avut cele mai puternice gene;)!
Mary 22+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
arturicii spune:
Va multumim pentru urari. Mai mai sunt cateva zile pana atunci, va anuntam sigur cand e ziua cu pricina.
Acum suntem ocupati sa cautam retete si variante de tort ptr ca le vom face in casa... Maine nu au baietii scoala asa ca o sa stam sa "gatim" 2 torturi ptr scoala (promit sa va arat poze) si daca ies, o sa facem si ceva ptr duminica (atunci vin acasa invitatii).
Sabina, felicitari pentru fete, ca sunt ok si ca sunt dragute una cu alta. Ai nostri taman "exerseaza" figuri de aikido. Iti dai seama oare cum e....?
Va pupam pe toate si revin cand mai respir un pic.
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 25+
Alinutzaa spune:
Cu de la mine putere am adaugat la primul mesaj cate ceva despre interpretarea masuratorilor de la eco (adica ce inseamna CRL, AC, etc).
Sper sa fie ok si pentru voi
fetele
Ma duc la
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 23+
Handmade by Alina