Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 6
discordia spune:
Neata, burticilor. Incerc si eu sa tin pasul cu voi dar nu reusesc, insa cu cititul sunt la zi.
Vai, Sabina, ce frumos este sa iti vezi fetitele pupandu-se asa de micute Ce mult mi-as dori ca si copilasii mei sa se iubeasca la fel de mult chiar daca au sexe diferite.
Mira, ti-am vazut burtica si sa stii ca te invidiez. Eu nici la 9 luni cand am nascut-o pe fie-mea nu o aveam asa mare, probabil ca nici acum, e drept eu sunt mai mica si de inaltime si nici in bazin nu sunt asa lata. la burtica.
Nicoletab, cate tb sa patimesti tu cu injectiile alea. Sotul meu m-ar alerga prin casa sa mi le faca ca eu nush cum le-as suporta. La prima sarcina a trebuit sa fac gravibinon si imi trebuia mai mult de o jumatate de ora sa ma hotarasc sa o fac, iar pe sot il exasperam ca nu sunt suficient de relaxata si ma va durea. La ultima injectie facuta am inceput sa tip sa scoata acul ca eu simt ca paralizez, de l-am speriat bietul de el. pt o curajoasa.
Arturica, sa iti traiasca baietii si sa va bucure toata viata cu poznele lor. Spor la bucatarit!
Scuze, ca nu mai retin numele, dar voi spuneai niste preturi mici in provincie la morfo, eu am dat 450 de lei din care 30 a fost CD. Insa sunt tare dezamagita, ca nu am decat o poza cu fata bebicului, una cu puta si 2 cu masuratori. La fetita am avut mai multe, dar asta e...
In rest, noi suntem bine, sper sa crestem, de miscat miscam nu foarte mult, dar si cand o face ma apasa numai pe vezica de zici ca fac pe mine in secunda urmatoare.
Va pup, as mai fi vrut sa scriu, dar sunt la serv si mai tb sa si muncesc
mamica de fetita si 23s+ cu
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
Aseara am fost la medicul de familie sa-mi dea reteta de Clexane, mi-am luat si analizele care sunt ok, mai putin Fe care e sub limita inferioara, asa ca indopam Fe.
Aseara m-a apaucat disperarea, am luat vreo 10-15 farmacii la rand si nici una nu avea Clexane ca e criza de acest produs de vreo 3-4 luni. Aproape ca ma apucase palnsu' ca trebuie sa ma duc iar pana la Fundeni si sa le mai si cumpar (400 Ron pe luna tratamentul)+ luna aceasta vreo 2 ecografii + 1 consulatie (iar in jur de 1000 ron, m-a luase cu rau la cati bani dam.
Fara sperante la ultima farmacie, un Sensi Blu, am gasit si am luat 30 de doze. M-am uitat cand expira (Sensi blu a luat cea mai mare amenda pt nr cel mai mare de produse expirate comercializate) si am respirat usurata.
Multumesc pt sustinerea cu injectiile, diseara am examenul cel mare: sa-mi fac singura injectia.
Pe la pranz ma duc sa vad bebelinul la eco.
18+
discordia spune:
Poate ma ajutati cu un raspuns fetele care ati fost sau inca sunteti in concediul pentru cresterea copilului. Ma intereseaza daca aceasta indemnizatie o primiti lunar la o anumita data sau se da cu intarziere si daca da cam cat dureaza pana o primiti. Si inca ceva, de la cat timp dupa depunerea dosarului pt aceasta indemnizatie ati si inceput sa o primiti.
Intreb pt ca alocatia aceea de 200 lei a copilului am primit-o dupa vreo 2 luni de la depunerea dosarului, e drept retroactiv. Dar daca si indemnizatia se plateste tot asa greu, nush ce voi face, ma indoiesc ca bancile asteapta atat sa le platesc ratele.
Va multumesc.
mamica de fetita si 23s+ cu
cris_09 spune:
Buna dimineatza burticutze si bine v-am regasit!!!
Ati fost ca niste in stup zilele astea,dar vad ca acum s-a facut liniste,probabil pentru a le lasa si pe fetele ramase in urma sa recupereze.Eu sunt la zi,dar nu am avut nimic de raportat,decat bebe miscacios cat e ziua de lunga
Sabina e minunat ce povestesti cu bebicile pupacioase..sa vezi cand or sa vina acasa si or sa fie 3 pupacioase.Pacat ca nu a imortalizat doctorul momentul intr-o poza
Gabriela_s stii cumva cat e abonamentul sau sedinta pt gimnastica la Pro Mama?Pt vergeturi eu folosesc www.efarma.ro/products.php?id=1853" target="_blank">asta si e foarte buna,a mai diminuat si vergeturile pe care le aveam dinainte.Am auzit ca si uleiul de masline face minuni.
Bubu felicitari pentru rezultatele bune de la eco.
Arturicii la multi ani gemenilor si petrecere frumoasa.
Nicoleta_B cate doze de Clexane iti trebuiesc in total?Poate mai intrebam si noi la farmaciile din zona,pentru cand ti se termina cele pe care le-ai cumparat.Sper ca sotul tau sa-si faca curaj si sa te ajute cu injectiile.Bafta la eco,vad ca nu ai carutz la semnatura,azi aflii ce adapostesti in burtica?
Felicitari si celorlante burtici cu vesti bune despre bebei,si bun venit gravidutelor noi
poze
Cristina cu Seby 25+
Jocurban spune:
'Neata!
Va salut de acasa... Am fost la medic ieri, din cauza durerilor de spate tot mai urate. Mi-a recomandat repaos la pat si odihna, mi-a dat concediu medical 2 saptamani, dupa care voi intra in prenatal. Gata, am terminat-o cu serviciul, Doamne-ajuta!
Bubu, am citit de ecografia ta morfo si te felicit pentru vestile bune! M-a intrigat insa ca ai putut sa o faci la cabinet direct, pe mine m-a pus doctorita pe drumuri la spital, pe motiv ca la ei la cabinet nu se face morfo... Probabil nu se pricepea ea sa o faca, poate dr. tau are competente mai "serioase"...
Carla 24+ , mami nerabdatoare de Sofia Maria si Natalia Emilia
Blog de babies
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui discordia Poate ma ajutati cu un raspuns fetele care ati fost sau inca sunteti in concediul pentru cresterea copilului. Ma intereseaza daca aceasta indemnizatie o primiti lunar la o anumita data sau se da cu intarziere si daca da cam cat dureaza pana o primiti. Si inca ceva, de la cat timp dupa depunerea dosarului pt aceasta indemnizatie ati si inceput sa o primiti. Intreb pt ca alocatia aceea de 200 lei a copilului am primit-o dupa vreo 2 luni de la depunerea dosarului, e drept retroactiv. Dar daca si indemnizatia se plateste tot asa greu, nush ce voi face, ma indoiesc ca bancile asteapta atat sa le platesc ratele. Va multumesc. mamica de fetita si 23s+ cu |
tot asa am primit si eu indemnizatia: la 2 luni dupa depunerea dosarului , bineinteles retroactiv..
De obicei intra pe card pe 15-17 ale lunii, o singura data( cred ca in sept ) a intrat pe 20...
Fetele, va citesc, dar imi este atat de greu sa tin pasul cu voi!..
Ma bucur pentru vestile bune de la eco ale fiecareia dintre voi .Va pup.
Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 23+ cu Matei Stefan
Alex are nevoie de noi
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jocurban 'Neata! Bubu, am citit de ecografia ta morfo si te felicit pentru vestile bune! M-a intrigat insa ca ai putut sa o faci la cabinet direct, pe mine m-a pus doctorita pe drumuri la spital, pe motiv ca la ei la cabinet nu se face morfo... Probabil nu se pricepea ea sa o faca, poate dr. tau are competente mai "serioase"... Carla 24+ , mami nerabdatoare de Sofia Maria si Natalia Emilia Blog de babies www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami |
poze
Cristina cu Seby 25+
bubu30 spune:
Jocurban,
la spital cine ti-a facut eco morfo ?
La cabinet chiar este o lista mare cu preturi pe biroul secretarei, sus, unde scrie si pretul la eco morfofetala 3d +4d.
Te rog spune-mi si mie de la ce varsta a sarcinii stii tu ca putem intra cel mai devreme in prenatal noi cu gemenii care oricum nastem mai repede ca si eu vreau cat de repede sa intru si medicul meu de familie a zis ca doar la 32 sapt se poate
a zis ca imi poate da la 30 sapt doar daca aduc o scrisoare medicala de la ginecolog in care scrie ca am 32 sapt in loc de 30.
23 +
bubu30 spune:
Alinutzaa,
spune-mi te rog daca tie ti-a iesit OK greutatea la bebe cu calculul care l-ai pus pe prima pagina, pt ca mie mi-a iesit mult mai mica decat la eco
daca scazi 200 din 1,4*BPD*FL*AC iese f. mica greutatea. Mie mi-a iesit exact ca la eco daca scad doar 20, nu 200
acuma nu stiu, poate formula asta e valabila pt varsta mai mare a sarcinii, unde nu s-ar cunoaste scaderea a 200 grame, dar la ai mei daca scad 200 din 595 de exemplu, raman cu 395 , cam putin!!! pt 23 sapt
23 +
Jocurban spune:
Sabina, asa m-am emotionat citind ce povesteai de pupaturile fetelor... Ale mele fiind separate, nu pot intercationa direct, ci se "alinta" doar cu ghionturi si impinsaturi.
Gabriela_s, eu am inceput sa folosesc un ulei special pentru gravide, cumparat de la DM, e un produs de-al lor: Babylove se numeste si e un ulei fara miros, foarte bun pentru masat si care nu se absoarbe imediat in piele, ci lasa timp pentru a fi masata burtica, de relaxare...E si foarte accesibil ca pret si nu muradareste hainele, desi senzatia e ca ramane unsuros pe piele. Dupa ce am citit zeci de opinii vis-a-vis de vergeturi si de predispoyitia unora dintre noi de a le face, indiferent cate produse scumpe folosim (in timp ce alte mamici au scapat fara o vergetura si n-au folosit niciun produs special) eu am decis sa nu cheltui foarte mult pe asemenea creme si sa ma limitez a hidrata pielea cu un ulei... Pana acum, desi am multe kg in plus, nu mi-a aparut nicio vergetura vizibila. dar s-a accentuat celulita!
Carla 24+ , mami nerabdatoare de Sofia Maria si Natalia Emilia
Blog de babies
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami