Tinere senioare cu greutate>50kg(64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Luminita, sigur esti graviduta, nici nu se mai pune problema! Fii calma pana la eco, ai sa vezi ca totul o sa fie bine!
PS: nu mai citi toate statisticile de pe net ca sunt deprimante!
Daca e scris in destin sa ai un copil cu probleme sa stii ca poate sa se intample si la 20 de ani! Fii optimista, nu va fi cazul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Gata, fete dragi, am urcat una bucata soacra draguta in autobuz, mi-am vizitat sotu' la birou (nu ridicati din spranceana, ca nu m-am dus sa-l controlez) si am venit impreuna acasa.
Mi-am introdus 2 bombonele de progesteron, stau la semi-orizontala si inghit papara dulce de la voi.
Am inteles: spalat "veverita" doar la exterior.
Am priceput si ca o parte din progesteron nu se absoarbe ci il gasesc pe tampon, deci am eliminat si stresul scurgerii lui. E normal asa, daca spuneti voi.

Acum, alta intrebare intrebatoare: la cat timp dupa ET v-ati prezentat la munca?

Mergi la inceput

Nu-mi merge mie net-ul sau v-ati ascuns toate?

Mergi la inceput

Ada29- Z27 CM, stimulare cu Vitex
Adria42- Z? CM
Amy2007- Dipherelin injectabil, laparoscopie pe 12.11.09
Ancamac- Z? CM
AniG- Z6 CM
Babyblue- Z13 CM, HSG pe 12.11.09 Do Not Disturb!
Beatrix69-+17
Bebenov- Z14 CM Do Not Disturb!
BlueFlower-+38; DPN- 02.02.2010
Brunadria- Z24 CM
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z31 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z34 CM, instilatii pe 01.09.09, drilling ovarian in martie
Galliciana- Z28 CM
Guzelnico- Z15 CM, laparoscopie pe 7.11.09, FIV3-cel norocos pe 28.01.10
Libra-+10
Lumy_Clt-+18
Luminita42-(Z32 CM, cu 4 teste de sarcina pozitive); asteptam direct eco
Lyly_mar- Z4 CM
Mami_vreau- Z13 CM; Do Not Disturb!
MayanMistica- Z11 CM
Menics- Z? CM
Micomic- Z23 CM
Mona40- Z12 CM, FIV2- cel norocos (punctie pe 28.01.10)
Simonia- Z? CM
Sorinake- Z21 CM, HSG pe 29.09.09; se pregateste de IA in feb.
Soricica- Z13; IA3-cea norocoasa pe 28.01.10

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!

www.advancedfertility.com/ivfstim.htm" target="_blank">IVF (postat de Mona)

IVF Herbal Support (postat de Mona)

www.fertilitylifelines.com/resources/gonal-fmulti-dose.jsp" target="_blank">GONAL, CETROTIDE, LUVERIS (postat de Mona)

www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)

BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Nico te-am lasat toate singura, asa e, Ne-am ascuns sa meditam..

Soricica daca tu erai multumita cu doua teste sunt si eu. :-))Sa ai mult mult noroc la IA-ul de joi/vineri!

Mona azi am avut zi grea, drumuri, acte de pus la posta, vizita aia la doctor de m-a stors de puteri..seara terapie cu sora-mea ..asa ca ciuciu bigudiuri, dar sa stii tu ca io sunt de naturelul meu im-buclata :-))
Sa ai foliculi buni si multi iti urez!

Lumi!

Amy si sunt si eu alaturi de tine la FIV-ul din martie.

Adria , parca tu ai intrebat de progesteron, mie imi venea cm-ul a patra zi dupa ce renuntam la ovule. Da intarzaiere al naiba progetseron , te face sa speri, stiu..:-(

Mayanul, soferitza curajoasa, ce te sperii tu de exa lu M toata ziua.?..tu mergi pe calea ta, fa-ti un plan, mai bine ai grija sa pui ceva bani deoparte pentru viitor, cum a zis si Mona ...nu se stie niciodata. Sa-ti fie tie bine si fetitei e important.

Blueflower, toate gospodinele astea au ars gogoshelelelelele,:-))) si tu acum ...te superi pe barbatzelul tau ca le-a innegrit oleaca...

Lyly, merci!

Noapte buna fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Beatrix este clar ca situatia voastra e diferita de a noastra si ca va merge mai bine in RO. Cat despre olandezi, nu exista natie plina numai de haruri. Orice natie poate fi satirizata din plin: italienii,francezii, grecii, bulgarii, romanii...Dar sa lasam natia, sa revenim in plan personal. Eu nu-l vad "olandez" pe H. Nu l-am vazut niciodata. el e doar familia mea, barbatul meu. Daca cheltuim bani e pentru noi, daca nu cheltuim e tot pentru noi, depinde de prioritati. Ca restul olandezilor isi mananca din c_r si nu trag apa la wc ma amuza ff tare, dar nu ma afecteaza, cum nu ma afectau nici in romania aerele prospere ale romanashilor de ghetou. In casa, noi deopotriva radem sau le recunoastem calitatile si olandezilor si romanilor. Generalizarea pe care o faci unor cazuri particulare mie mi-a parut nitelus cam nedreapta. te pupic si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata dragelor. Nu prea sunteti matinale azi, deci o dau tot eu. Tocmai ce ma intrebare felete de la FIV daca am facut AMH-ul si eu am constatat ca nu mi l-a cerut nimeni. Trebe neaparat (asta e pt rezerva ovariana)?
Va pe toate si azi o sa va stresez, ca toti sefii mei sunt plecati . Numai sa nu vina ametitii aia de la Curtea de conturi.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

neata,

amy,multumim pentru cafeluta.

inca nu am ajuns la birou,cred ca o sa ajung pe la 10, ca mi-a fost un pic rau aseara.m-am trezit pe la 3 si am mai adormit pe la 5.
azi intre 14-16 sunt programata la monitorizare si am si un examen.
merg la examen scriu repejor una alta si apoi fuguta la eco.

mai,fetelor , gogosicile astea ne-au inebunit .eu zic sa schimbam titlul in gogosici cu greutate .

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaaaaaa
amy,f buna cafeaua!!

ia ziceti voi rpd,care n-ati facut gogosi??

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Neata si de la mine,

Amy,mersi de cafea Eu cred ca dr nu te-a trimis la AMH pt ca FSH tau era ok,5 sau 6 daca imi amintesc eu bine si nici estradiol mare n-ai avut ca sa-ti mascheze fsh-ul.Intreaba dr.

Soricica,bafta la examen si la eco,pote faci azi IA

Galli,m-ai prins.O data n-am potrivit bine focu si s-au ars iar cand aratau bine nu erau facute in interior.Si era tot ceva reteta de le-am pus cu lingura,no

Pup trupa

Mergi la inceput