Tinere senioare cu greutate>50kg(64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Draga Beatrix incearca sa intrii aici: http://www.lilypie.com/.

Pup.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Dragele mele , sunt chioara de somn ..azi n-am chef de dans la clubul cu fosta
Dar M deja e cu capsa pusa ca dece nu ma duc ..Nico , Mona , Soricel va tin pumnii stransi sa reusiti , din tot sufletul ma gandesc la toate fetele noastre.Pentru orice problema , bucurie sunt alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Salutare fete cu pitici,
Am reusit sa citesc din urma,deci parerea me:
Amy,si eu cred ca tb sa faci vaccinul.Referitor la FIV,eu zic sa te mai interesezi si de e clinici,cea din sibiu:Polisan si Biogenesis din Buc ,mi se par alte alternative bune.Cu rezerva ca Bio face pe loturi,dar cica au rata cea mai mare de reusita.Preturile sunt comparabile cu Gynera. Eu m-am tampit ,nu vreau sa ma gandesc la operatie........eu zic ca totul o sa fie bine si ca dupa cel putin 6 luni o sa incerc FIV.Asa ca,fac cercetare de marketing,sa vad ce si cum....
Nico, mama omida din capu meu zice ca se prinde sigur, la nr nu arata globu bineDoamne ajuta!
Soricel,foliculii cresc 1-2 mm pe zi,endometru este dpdv al marimii de top. Doamne ajuta!
Mona,foliculi mari si babani!
Adria,lasa testul,fa Beta-HCG! doamne ajuta!
Lumy 3 in 1,stai in CM cat poti de mult,lasa statuia.......iti fac una de plastilina, dc iti vin ideile de a merge la munca
Luminita-holandica, fusesi la dr?
gasca si m-ati inebunit cu gogosile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetele am fost la doftoroi aici la olandica. Centrul medical nu e departe, l-am gasit aseara pe internet si azi dimineata m-au programat pentru ora 12. A cam fost cum ma asteptam.

Doctorita mi-a zis ca ei nu practica analiza beta-hCG si ca va trebui sa ma incred in testele de urina, ca tot pe alea le folosesc si ei la cabinet.
Mi-a spus sa ma programez la eco pe 8 februarie care se face la spital tot aici i oras. Aici s-a potrivit cu doctorita de la bucuresti, care mi-a zis si ea ca mai degraba sa fac un echo dupa 10-12 zile. I-am zis de progesteron ovule si mi-a indicat un alt doctor la care sa ma duc pentru reteta. Asa ca vizita s-a transformat in interviu. Erau doua, m-au zapacit cu sfaturi pentru sarcina in avans si mi-au pus in brate un ghiozdan plin de cartulii si pliante despre gravidenie (in olandeza, ca sa-mi citeasca H seara), plus o jucarie de plush. Mi-au zis ca bebetzul s-ar naste undeva pe 1 octombrie. De ne-ar ajuta D-zeu.
Deci asta mi-e soarta. Trebuie sa astept si pace, acum in prima etapa vreau sa ma vad cu bine pe 8 februarie la echo.

De necaz am mai facut un test de sarcina dupa amiaza (ziua 33 azi) si iarasi arata ca sunt gravida. Asa ca asta e,trebuie sa ne multumim toate cu cele 4 teste pozitive.

Aseara am stat tarziu si am citit tot felul de grozavii despre sarcinile dupa 40 de ani, le stiam si inainte dar acum au devenit infricosatoare. ...stiu ce o sa ziceti...Hai ca nu ma mai gandesc!!!.. O s-o iau incet incet si cu incredere. Deja consider ca e un miracol ca mi s-a intamplat. Sper sa nu ma lase D-zeu.

Va pup fetelor, revin

Mergi la inceput

]
Fete dragi va multumesc pentru sustinere si pt gandurile voastre buneCu DD inainte!Anul asta,este anul nostru,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

seara buna, dragelor

mayan, multumesc pentru gandurile frumoase.

lyly_mar, e anul nostru, intr-adevar.nu se poate sa nu reusim, ai sa vezi.

lumi,iubita, asta da viata.
eu eram multumita si cu primele 2 teste.acum, ca sunt 4 , nu imi ramen de facut de cat sa asteptam sa vedem daca este o printesa sau un somnorici.

eu tocmai mi-am injectat gonalul si astept sa merg maine la eco sa vad daca joi o sa fiu colega de salon cu nasica.

pupicila fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Mona, am facut o bete la 12 zile dupa ET si era negativa.Cum romanul e optimist, vazand ca nu vine cm mai speram si eu 0.00001% ca poate o fi ceva bun...Dar pt ca sunt totusi si o fire rationala, ma gandesc mai degraba ca s-au format niste chisturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Nico, serios nu este bine sa te speli in interior pana nu se prind astia micii! Stiu ca enervant, dar ignora si tu problema...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Nico, fetele te-au invatat bine!!! Nu te mai spala inauntru. Nu este indicat. Iata si explicatia: vaginul se curatza singur. In plus in vagin salasuieste o flora bacteriana (buna!) care-i asigura sanatatea. spalandu-te inauntru vei distruge echilibrul dintre populatiile de bacterii aflate acolo.
Deci mai abitir vei mirosi daca continui sa te speli, te speli numai la suprafata. Nu te teme ca progesteronul e "calculat" si cu scurgerile de rigoare. Daca ai rabdare stai putin la orizontala dupa ce ti-l pui.

Mama ce de embrionashi!! Sa fie cu noroc!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Fetele am fost la doftoroi aici la olandica. Centrul medical nu e departe, l-am gasit aseara pe internet si azi dimineata m-au programat pentru ora 12. A cam fost cum ma asteptam.

Doctorita mi-a zis ca ei nu practica analiza beta-hCG si ca va trebui sa ma incred in testele de urina, ca tot pe alea le folosesc si ei la cabinet.
Mi-a spus sa ma programez la eco pe 8 februarie care se face la spital tot aici i oras. Aici s-a potrivit cu doctorita de la bucuresti, care mi-a zis si ea ca mai degraba sa fac un echo dupa 10-12 zile. I-am zis de progesteron ovule si mi-a indicat un alt doctor la care sa ma duc pentru reteta. Asa ca vizita s-a transformat in interviu. Erau doua, m-au zapacit cu sfaturi pentru sarcina in avans si mi-au pus in brate un ghiozdan plin de cartulii si pliante despre gravidenie (in olandeza, ca sa-mi citeasca H seara), plus o jucarie de plush. Mi-au zis ca bebetzul s-ar naste undeva pe 1 octombrie. De ne-ar ajuta D-zeu.
Deci asta mi-e soarta. Trebuie sa astept si pace, acum in prima etapa vreau sa ma vad cu bine pe 8 februarie la echo.

De necaz am mai facut un test de sarcina dupa amiaza (ziua 33 azi) si iarasi arata ca sunt gravida. Asa ca asta e,trebuie sa ne multumim toate cu cele 4 teste pozitive.

Aseara am stat tarziu si am citit tot felul de grozavii despre sarcinile dupa 40 de ani, le stiam si inainte dar acum au devenit infricosatoare. ...stiu ce o sa ziceti...Hai ca nu ma mai gandesc!!!.. O s-o iau incet incet si cu incredere. Deja consider ca e un miracol ca mi s-a intamplat. Sper sa nu ma lase D-zeu.

Va pup fetelor, revin

Luminito,termina cu prostiile! Nu ai ce citii acasa?apuca-te de olandeza,ca cica, cand nasti iti vine o asistanta acasa cam 1 sapt,8 ore pe zi sa te invete cum sa ai grija de copil!Si poate nu stie engleza,ca nu stiu chiar toti englezaDD nu te lasa!Ai incredere!Aaaa si Printesa Lia a nascut la 60 de ani ,nu 57 de ani.Cica a facut tratamemt cu celule stem in America

Mergi la inceput