Tinere senioare cu greutate>50kg(64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Eu raportez ca am facut gogosici. Din ochi insa reteta, pt ca dl. D mai vrednicut a cumparat 1 kg de iaurt si cu ce naiba sa cantaresc eu 200 de grame? Asa ca din ochi si sincer am mai pus niste zahar ca nu era prin reteta. Nu s-au ars, au iesti minunate si mi-am amintit de copilarie si de gogosicile facute de mama.
iar Gallicuta pt reteta.
Aduta, sper sa ai dreptate, in orice caz azi verific ce-mi lipseste dintre analize, pe listuta data de dr. si pe 4 martie mai vedem ce si cum.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

amy,
si eu tot din ochi
ma bate gandul sa incerc si sarate,cu branza

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

multumim,mona pt vot!

Mergi la inceput

multumim,amy,pt vot!

Mergi la inceput

Noroc cu tine galli, ca eu sunt tare uituca.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete neata la toate Gogoselele.
Multumim de retete si de cafelute.
Ce sa va zic, ieri mi-au spus de la clinica sa iau ultima doza de decapeptil + gonal pe la 18:30 si la 21 am facut ovitrelul. Joi la 7:15 intru la absorbit.
Eu sunt f neincrezatoare in aceasta tura. Oricum am doar vreo 4 5 oute si cine stie ce iese dupa impreunare.
Voi ati mai patit asa sa va dea si doza de gonal si ovitrelul la cateva ore diferenta?
Oricum sunt f down ca in plus nu am nici un fel de dureri dupa ovitrel. parca nu se intampla nimic. Inafara de nervi si de plansuri din nimic. La servici bosul meu care joaca cartea cum ca-i foarte pasator, cand i-am zis ca voi lipsi cateva zile probabil...ca am ceva complicatii in leg cu trat ( nu stie el ce si cum e cu fiv-ul )si a zis ca : de ce nu ne oprim? Ce ne trebuie?Idiotul. Cum isi permite? ce ne face el ordine in vietile noastre.
Ufff
Oricum fete eu va pup si va imbratisez.
Nico, cum te simti.
Luminito, inseamna ca tu esti cu pllaca in mana in fiecare dim pentru indreptarea parului
Mayan, interesant cum reactionezi tu la volan cand vezi "rosu " in fata ochilor
Mie mi-a zis ca trebuie sa fiu in post total de diseara de la 23:00 pana maine dim . inclusiv fara apa.
deci gogosile le voi face la sf de sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Nico, dupa ce pui ovulul de progesteron, trebuie sa stai minim juma de ora la orizontala.
Iar cu plecatul la servici, e discutabil. In general embrionul se fixeaza intre a 4-a si a 6-a zi de la conceptie. Daca tie ti le transfera in ziua 5 - la nivel de blastocist, Doamne Ajuta - atunci mai stai si tu maxim 2-3 zile acasa, intinsa, fara efort, fara incordari si mai ales FARA STRES.
Daca ti-i transfera, cum am patit eu, la 48 de ore, eu am stat vreo 5-6 zile cuminte acasa, pana am zis eu ca, gata, s-au implantat ce era de implantat.
Dr. Cocei - embriologul cu care am lucrat - mi-a zis ca pot sa stau atat ca ma simt eu confortabil psihic, adica si 2 sapt, intinsa in pat.
Prof. Marinescu mi-a zis ca dupa 2-3 zile sa imi reiau activitatea curenta, dar fara sa ridic greutati si fara sa ma agit prea tare.
Eu nu am condus, desi am mers la servici, inca vreo sapt dupa ET, ma duce sotul la servici. Si mergeam incet, parca calcam pe oua., asa am simtit eu sa fac.

Lumi imi pare tare bine ca esti gravi. Nu mai citi statisticile, alea sunt informative si nu e nimic interesant acolo. Tu nu te incadrezi in statistici!!!! Tu esti sanatoasa, linistita, nu ai probleme in familie...so, lasa naibii statisticile si mai bine cumpara-ti o carte cu 'mama si copilul'!!

Eu sunt in butoi rau de tot, dar rau. Ma bocesc zilnic, ma doare spatele tare, am tot felul de ganduri ciudate ca nu o sa ma mai dezumflu niciodata si o sa raman grasa for ever....nu mai pot dormi aproape deloc...noroc ca marti e marele eveniment.
Am vazut pe hotnews.ro o cezariana live de la MedLife, unde urmeaza sa nasc eu. A vazut si barbatu' ce urmeaza sa vaza cu ochii lui!! S-a declarat multumit si oarecum nelinistit ca 'de ce il trage pe copil de cap??!, daca ii suceste gatul!!??!!'...
Gata, ma duc sa fac baie.
A, am uitat sa zic, mi-a inghetat o teava in pereti sau s-a spart, in cel mai rau caz, ca nu am apa rece la etaj si aseara s-a rupt canapeaua, ca si-a aruncat sotul cele 103 kile pe ea si a pocnit. A naibii canapea, de un an si ceva o am si nu vreau sa imi amintesc cat am dat pe ea. Acu trebuie sa caut sa vad daca avem garantie la ea....dar eu la nastere nu o sa am ghinioane, nu-i asa?

38+
ceza pe 02.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Floricica, draga de tine ce dulce esti!
Este impresionant cum ne transforma sarcina...cat impact au toate etapele ei asupra fizicului si psihicului nostru! Eu sunt la fel ca tine Floricica, mai strong asa...si nu ma dau batuta usor...dar pun pariu ca spre sf sarcinii o sa am aceleasi simptome...si de abia astept!!!

Pana una, alta...sa revenim la chestii mai serioase...
Mai Floricica albastrea, este absolut normal tot ceea ce simti. Tot noianul asta de emotii si ingrijorari sunt pt ca ii vrei tot binele din lume puiului tau, cu care..apropo...nu stiu dc stiai...o sa te intalnesti peste cateva zile!
Asa ca incearca sa stai linistita si stapaneste-ti temerile total nefondate...pt ca TOTUL VA FI BINE

Nashico te pupilicesc dulce si iti multumesc pt actualizarea listutei :)
Inca nu mi-a venit cm-ul...sunt tare confuza...nu stiu ce se intampla cu corpul meu...nu mi-a mai intarziat niciodata atat...A, ba da....acum 7 ani, cand am ramas gravida
Burta ma doare...ma inteapa...simt ca vine...dar parca e undeva un dop pus...Doamne, ce tampenii aberez!
Azi e ziua 34-a...de cand mi-a venit ultima data...chestia e ca pana acum trebuiau sa fi aparut macar secretiile maronii....dar nimic! NIMIC!

Nu ma intrebati de alte simptome ca n-am nimic!
Poooooooooop you all!!!!!!!!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Floricio, lasa-le naibii de ghinioane. Nu stiu de ce, dar in fiecare zi ma gandesc la tine si cand vad ca nu apari ma gandesc: te pomenesti ca naste suricata ! Ca am o prietena care tot asa imi zicea: am programare marti la cezariana, asta intr-o vineri, si eu ii tot ziceam ca nu mai ajunge ca naste natural. Si bineinteles ca in aceeasi vineri ne-a dat mesaj barbatul ei ca i s-a rupt apa si ca a nascut normal, de voie de nevoie, intrucat ea a ajuns din Ploiesti in Bucuresti la maternitate in timp util, in schimb, doctorita ei nu a ajuns in timp util (din Bucuresti tot in Bucuresti ).
So, iti port de grija zilnic si ma rog ca bebele Alex sa nu fie prea zorit. Si hai nu mai plange, ca o sa iasa un bebe plangacios, ce a fost mai greu a trecut, mai ai cateva zile.
Monicuto, nu te mai stresa fata mea, daca pleci cu ganduri aiurea de la inceput nu e chiar ok.
In rest ce sa va zic: am visat aseara ca eram pe masa la control, in pozitia specifica, si dr. facea ecografie intravaginala si imi arata pe monitor: e fetita, dar e sarcina MOM. (nu am auzit in viata mea ca ar exista asa ceva.
Si cum mintea nebunului la marginea drumului am cautat azi pe net Sarcina MOM, ca sa vad ca e intradevar ceva legat de sarcina, un test pt a analiza nush ce riscuri. Sunt nebuna?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

floricica, multi pentru tine si micutul Alex.
hai fruntea sus, ce a fost mai greu a trecut.
toate matusicile sunt alaturi de voi.
cat despre concediu, sa stiti ca si eu dupa IA imi iau, poate chiar 2 saptamani.prefer sa stau closca acasa decat sa ma lovesc de prbl de la birou.soarecu a zis ca imi iau si fara plata daca nu se poate altfel.

monicuta, asa sunt unii sefi mai sfatosi.nu pune la suflet tot ce auzi.
o sa fie bine,nu trebuie sa ne pierdem speranta.
si eu mai pic in borcan din cand in cand, dar incerc asa usor sa ma ridic.

va pupacesc pe toate

Mergi la inceput