Tinere senioare cu greutate>50kg(64)
Raspunsuri - Pagina 6
ada29 spune:
Nico,ceva vesti despre embrionasi???
Lumy,ma bucur ca ai scapat de cerclaj,hai scrie ce mai fac piticii
Luminita cu ajutorul lui Dumnezeu o sa fie bine,sarcina usoara,imi place ca ti-a dat pliante,plushul si data probabila a nasterii
galliciana spune:
adria42,multumim pt vot!

astept inca o minune in viata mea!!!
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
adria42 spune:
Salut, fetele mele dragi!
Mona, nu fii suparata, o sa fie patru ovocit grasune si o sa se fertilizeze toate!
Tinem pumnii la punctie si totul o sa fie bine!

Pe sef baga-l si tu "undeva" daca te supara, ca toti sefii isi vede numai interesul lui...adica sa muncesti pana pici!![]()
adria42 spune:
Soricica, bafta la examen si asteptam IA!

Nico, mai stai cumintica macar 5 zile, sa mai creasca puisorii!

Blue nu mai fi ingrijorata, totul o sa fie ok!

Amy, mie nu mi-a cerut nici un doctor AMH, s-au multumit cu FSH, estradiolul, etc. Dr.K la Budapesta mi-a spus ca daca FSH e mare probabil si AMH e mic (AMH scade inainte sa creasca FSH). Oricum e f. bine ca te-ai hotarat pt FIV, n-are rost sa mai astepti. EU am asteptat 8 ani sa se intample natural si cand m-am hotarat sa trec la IA si FIV deja era tarziu, FSHul incepuse sa creasca ametitor.Bafta in martie!

ANI.G spune:

Nico stiai ca (,) chinezoaicele nici nu concep spalaturile vaginale ? Si uite si tu cati sunt .... ![]()
Si eu o aveam pe asta de la un medic
care cica sa te speli in vagin cum te speli pe dinti 
Cercetand si eu se pare ca ideea e total gresita.
Vaginul cand e sanatos se curata singur, ca de-aia nu are dop ![]()
Cu spalaturile nu faci altceva decat sa distrugi flora si echilibrul, mai ales in situatia ta, cand BB e deja pe drum.
Nu intervii cu spalaturi decand cand e nevoie, doamne fereste de o candida sau ceva de genul.
Dar tu ai inteles asta deja de la fete, eu am simtit nevoia sa zic si eu 
lumi nu mai cauta fel de fel de statistici despre sarcini peste 40 de ani. Daca Dumnezeu ti l-a dat o sa aiba grija de el 9 luni si de tine 
eu nu am nimic de zis....doar Z6 si luna asta FARA NIMIC !!!
nu tu monitorizari, nici progesteron, NIK !!! Uite-asa !
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
adria42 spune:
Gali, sotiorului meu i-au placut si mai arse gogosicile! Atat ii trebuie sa comenteze, sa zica mersi ca i-am facut!![]()
![]()
Pupici multi!

Pupici si pt Ada, Luminita, Mayan, Ellshor si toate fetele noastre dragi!

luminita42 spune:
Buna fetele,
Mona, m-ai dovedit iarasi, detin placa de indreptat parul!!![]()
Si o mai si folosesc de-a naiba fudula ce sunt!..
Cat despre FIV, lasa Mona, ce daca esti neincrezatoare, nu conteaza. Important este sa apara un embrionash puternic , sa se agate de tine si sa nu te mai lase ..toata viata..:-) Maine ai aspirarea ovocitelor?... Doamne ajuta!
Pe sefutzu sa-l bagi in aia a ma-si cam de 4-5 ori de zi si sa vezi ce bine iti face la psihic. Probabil a inceput sa i se para ca e pagubit la orele de munca, lasa-l incolo de antipatic sa dea din maxilare pana oboseste
Ada si mie mi-a placut faza cu ghiozdanul cu jucarele si carticele :-)
Parca mi-a dat un sentiment pozitiv, mi-a insuflat incredere.. poate ca asta era rostul :-)) Tu ce mai faci?.. in ultimul timp pari ff ocupata. Cum iti merge?
Blueflower,
sa nu-ti fie frica ca trece mai usor decat iti inchipui! Cat despre kilograme, ai sa slabesti dupa nastere si ai sa fii foarte frumoasa (mai mult decat esti deja!). O sarcina echilibreaza organismul. Dupa ce te refaci, sa-ti iei ore pe undeva la gimnastica si ai sa vezi cum ti se 'aranjeaza' corpul la loc. Imi amintesc ca si eu tot asa gandeam ca tine.. la 22 de ani gravida acumulasem 16 kilograme si aratam ca o minge uriasa ...in cateva luni dupa nastere s-au dus insa kilogramele mele :-))
Amy cred ca o sa ai o fetitza. Visele se adeveresc. Pe mine m-a visat fiica-mea in septemebrie anul trecut, cica ii spuneam ca-s gravida. In octombrie a sunat sora mea (cea de-a treia!) si a zis ca este ea gravida. I-am zis fetei mele ca de fapt visul era despre sora, nu despre mine. Ea zice, nu mama erai tu. A trecut timpul si saptamana trecuta in noaptea dinaintea primului test de sarcina le-am visat eu pe fata mea si pe sora mea gravida. Stateam toate trei la o masa rotunda si pe masa langa mana mea era un test cu fatza in jos. L-am intors si l-am aratat fetelor, era pozitiv. M-am trezit din vis si imi parea rau ca a fost vis. Am facut testul in realitate si asa a fost. Am fost marcata de vis. Eu zic ca o sa se implineasca :-)

luminita42 spune:
Ellishor, dar ce simti?... hai zi-ne , de ce tii secret?
... poate o fi sa fie de data asta...! 

blue_flower spune:
Ellysor,stii ce e ciudat? Ca incerc sa ma stapanesc, cum fac de obicei, sa imi controlez emotiile si nervii si toate cele....faza e ca nu reusesc. Asta e ciudat. Ca hormonii au pus stapanire pe mine. Si ma enerveaza.![]()
Dar sunt constienta, cu restul de neuroni valizi, ca e doar o depresie si ca as face bine sa nu chinui prea multa lume din jurul meu.
Mona oameni care se baga in seama si iti dau sfaturi...am mai vazut si o sa mai fie cat e lumea si pamantul. Nu-i baga in seama. Seful tau probabil s-a gandit la el si la faptul ca el personal nu si-ar mai asuma responsabilitatea unui copil. Da-l incolo. Tu vezi-ti de ale tale.
38+ 
ceza pe 02.02.2010