Pepenasi de iulie-august 2008 (168)
Raspunsuri - Pagina 8
katalyna spune:
buna fetele!
ana eu nu calesc nimic. pun pulpele la fiert pana iese spuma si apoi le spal si le pun iar la fiert cu ceapa,morcov, telina, albitura, ardei, daca vrei poti sa pui si rosie si putin ulei. la sfarsit cand e gata pui si patrunjel frunze ca ii da gust bun.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
katalyna spune:
am uitat sa zic de orez
cand sunt aproape fierte legumele, pui orezul (cam o cana la 1 litru de apa) dar eu pun din ochi si apoi bagi la cuptor si mai amesteci din cand in cand ca sa nu se lipeasca, afara pe aragaz e riscul mai mare sa ti se lipeasca.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
bobitamica spune:
Am revenit...am fost la piata si am cumparat legume si fructe.
Apoi am fost la supermarketul din apropiere si am mai cumparat ce aveam nevoie....acum urmeaza partea cea mai naspa...gatitu'
. Nu am chef deloc,dar absolut deloc...
Am si eu o rugaminte la voi...
Vineri seara iesim in oras cu prietenii nostri. Am vrea sa mergem intr-un loc unde se ascculta si muziva live...ceva gen Coyote Caffe.
Stiti si alte chestii de genul asta? va rog luminati-ma...eu de cand am nascut nu prea am iesit si acum tb sa aleg eu locul...
VA multumesc 
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Didi81 spune:
bobitamica, in beraria germana e iarasi dragut, si muzica live daca nu ma insel: www.beckerbrau.ro/" target="_blank">Becker Brau
EDIT: vad ca s-au redenumit de cand nu am mai fost eu
. Acum sunt www.jukeboxclub.ro/" target="_blank">Jukebox club
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
ladymina77 spune:
Multumesc tuturor de raspunsurile legate de elefanti:).Oricum m-a pus Anka pe ganduri cu bataia de la vecin si pana acum nici nu mi-a trecut prin cap ca se poate si asa ceva.Insa cum zice si Strulu,si acest "domn" este genul violent,ii aud des daca nu chiar zilnic ca se cearta, urla si alte asemenea si cred ca cea mai inteligenta treaba este sa tac sau probabil asa intr-o gluma-negluma sa-i intreb daca nu cumva au atelier de tamplarie prin casa.Ciudat este ca acum 3 ani cand noi ne-am luat apt si lucram la el dar orele de liniste erau respectate,sotia dansului il intreaba pe Adi daca mai avem mult de lucru ca "stiti lucram si am mai dormi si noi dupa masa".Asta este,crestem noi mari si asa.
Sun,mortala Thea cu coditele,dar ea sta cu ele ca noi nici 5 min nu le suportam.Si mai nou nici papucii nu-i mai lasa in picioare,asa ca am recurs la catarama in locul skaiului.
Pica,cum stai cu degetul?
Ana,eu fac pilaf in doua feluri:unul simplu,calesc ceapa si apoi adaug orezul si-l las si pe el sa se friga adaugand ffff putina apa si amestecand continuu+sare.IAr a -2-a reteta,la fel ca si Bobita parca,calesc ceapa,ardei,morcovi razuiti si apoi orezul dupa care pun apa si-l las la fiert pana scade apa.N-am pus in cuptor niciodata,nu stiu cum este dar astea 2 noua ne plac la nebunie,suntem fani orezuri:)
Spor la bucatarit!
Merg la operatiunea masa,avem ardei umplut la cuptor tot cu orez:)
bobitamica spune:
Didi...merci!uitasem de Beker Brau
Acum am intrat pe net si am mai vazut cate ceva dar nu stiu cum e ca nu am fost...ma intereseaza si acm cum sunt preturile...ca,na....facem cinste...
. Nu zic asta cu rautate,doar ca avem un anumit buget...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
ana_a spune:
no fetele...eu am inventat o a 3-a varianta, combinatie intre cele doua...nu ca as fi vrut, da asa a iesit. in fine, a fost tare gustos ![]()
Matei a mancat, el nu refuza nimic....
Stefan la refuzat din start pe motiv ca " are ceva rosu prin el..."
asta este...mi-a zis ca la gradi orezul este alb
si oricum, si daca il fac alb...tot nu il mananca pentru ca nu este cu prietenii lui 
Acum ne pregatim sa iesim nitel pe afara apoi...sper si la un pic de somn sa ma relaxez si eu la vreo carte.
O zi buna tuturor! Sa auzim de bine!
auziti, oare maine o mai fi bun restul de orez? ca a iesit mai mult decat ma asteptam....
proud mummy
oanasm spune:
poze cu www.dropshots.com/tzupi#date/2009-12-10/17:14:56" target="_blank"> delfinas, www.dropshots.com/tzupi#date/2009-12-10/17:14:54" target="_blank">delfinas2, www.dropshots.com/tzupi#date/2009-12-10/17:14:49" target="_blank"> 2 delfini, www.dropshots.com/tzupi#date/2009-12-19/14:50:22" target="_blank">saritura
ariadnabr spune:
Am revenit, da' nu pe laptop Mada
, n-am yahoo pe desktop si nici nu-l instalez ca e batran rau saracu' si mi-e ca da duhu' si asta!!
Am primit in sfarsit mail de la Dell ca ne trimit laptopul nou cam pe la inceputul lui feb, abia astept...![]()
Capri insanatosire grabnica Ilincutei!! Imi pare rau sa aud ca sunteti/ati fost asa de bolnaviori 
Sunule mama good luck
e tare Theea
ti-am zis io ca razi tu razi Harap Alb
Astia insa sunt cei mai frumosi ani 
Moni Sa stii ca asa eram si eu cu Mick. Eu faceam tot, dar s-a schimbat. Seara is clar impartite job-urile la noi. Bine ca el se ocupa de aia mai usoara
(Sonia) dar macar o face. Tot nu se baga la hranit Julia, dar ii da ocazionalul iaurt si lapticul. Nu au rost discutii insa acum. Cand se naste bb, spune-i clar unde ai nevoie de ajutor. Pana nasti tu se vor schimba multe in bine sa stii. Ies dintosii, se mai aranjeaza si somnelul de noapte...Fruntea sus ca o sa fie bine. Cea mai mare greseala insa pe care o poti face e sa presupui ca el nu se va descurca si sa faci tu totul. Va presupune ca esti okay cu situatia si nu se va baga (iti zic din experienta!!, mai bine il iei la o cafea si ii trasezi sarcini clare...zice io ![]()

Katalyna felicitari pt concurs...
Multumim frumos de comentarii si urari de sanatate. 
Suntem mai bine doar muciosi si cu mofturi la papica, da' ne revenim noi...mai nasol e ca a inceput iara sa vomite si e cam regulata treaba ceea ce sincer ma cam sperie, sa speram insa ca e ma-sa paranoica si ca nu-i nika reflux...
De vorbit vad ca a inceput sa repete dupa noi, multe insa nu-s f clare, dar noi o intelegem. Aseara i-am zis nighty night Soniei si am iesit din camera cu Julia in brate, si-a repetat si ea "na nit"
si azi citeam si-a vazut mingea de pe pagina si-s zis "is it the ba" (is it the ball) ...zice din zi in zi mai multe. Ieri a pupat-o pe sor'sa din proprie initiativa
...in schimb numa' prostioare ii trec prin bibilica
da' si io o las 
In ultima vreme a devenit interesata de joaca cu sorter-ele si mini puzzle-urile. Pe cele mai mari mi le aduce mie sa le fac 
La discutiile despre medicamente nu ma bag ca n-am nici un imput entelegent

Vazut si moi pozici de Matei- cel cu buflici de rontait
, Ilinca- papusa dulce si surioara ei frumoasa foc!
, Bogdanel- viitor artist
, Denisa- cu "yum yum" cum a zis Julia
.Frumosi is toti

Gata ca s-a termenat pauza
Va pupi. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Juliawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia