Pepenasi de iulie-august 2008 (168)
Raspunsuri - Pagina 7
oanasm spune:
'neatza
se vede a a fost cupilu bolnav de am intrat asa des...e...vedem cand dispar iar![]()
pana la urma i-au aparut pete roz...cica are rozeola infantum
strulu fain bazaru ..de ieri ochesc cava din zona![]()
mai alapteaza careva..violeta, xena? daca ati intarcat...spuneti-mi si mie cum plizz
SunSmile spune:
Neata,
Didi foarte tare Aidelu-soprana! Mai zice lica-lica?
Tetu cand se prosteste cu taica-su zice liga-liga si-si scot limbile cumva si mereu ne amintim de voi!
Moni nu stiu, eu sunt convinsa ca vei reusi cumva sa-l implici! Si pana se naste bb2 (care am asa un feeling ca va fi cumiiiinte), Luca o sa fie marisor, o sa scape si de canini! Hai, fii optimista, nu lasa Dumnezeu la greu oameni asa de buni ca tine!
Da, ai retinut bine, am lucrat (stii tu c-a fost campanie electorala, deci la un sediu) pt ca e o ramura a meseriei mele de baza; la firma tatalui "lucrez" cand el nu poate ajunge la Buc si ma intalnesc eu cu diversi...nu lucrez, de fapt, il ajut cateodata; iar la jobul meu normal, tre sa ma intorc din iunie...ceea ce nu-mi doream, vroiam sa ma intorc la vechea mea pasiune dar mai dureaza putin! Cam asa.
Capriiii ce bine ca sunteti acasa! Ma bucur! Bravo Ilincutei pt cuvintele noi si multe si lui Florin pt ca deschide si el ochii! Succes in toate, eu v-am recomandat, sa stii!
Pica suuuper truper, ma simt mai bine acum, ca mai exista persoane
. Vazut si eu Nicholas-ul...la noi a aparut problema " nu vreau s-o dati pana la 2 ani", problema pusa de ingerul ei, aka dna dr! Om vedea, incurcat si stresant tare subiectul asta! Sebul de cand ar fi sa mearga?
Ralu, Miky va astept la inghetata daaaaaar, sa stiti ca stafidele sunt separat!:)) Ea este o inghetata din Israel, buna, de vanilie cu bucati de smochine si nu mai stiu ce, ceva acrisor, gen mango; si una cu fructe rosii! Deci pe alese!![]()
Strulu bine ca ati scapat de bubitele si e luminosul curatel iar!
Dia cum mai e Mirunica? Adica au iesit caninii mai bine sau tot tipacioasa e? Hai ca mai aveti oleaca la casuta si abia astept sa va vad si pe voi incantati si toti 3, sa vezi ce se schimba tati al vostru! Sau....poate emigram in gasca in NZ
, ca barbatului meu i s-a pus pata acum...ma rog, ar fi niste oportunitati ok pt el si d'aia!
Mina eu le-as spune cu binisorul prima data! Le explici de ce si cum si ii rogi ca macar intre 12-15 sa nu fie harmalaie. Poate inteleg asa! Normal nu este, nu, ai dreptate! Insa chestia aia ce se numeste prin carti bun-simt ...e cam rarissima in zilele noastre.
Tinem pumnii!
Mai, fiica'mea are o obsesie de ceva vreme (cred ca v-am mai spus) dar i s-a acutizat acum: sa nu-mi tin eu parul strans in coada! Si imi smulge elasticul cam de 20 de ori/zi (impreuna cu multe fire de par)! Si eu ii tot ziceam sa-mi lase codita in pace, ca mie imi place asa. Si astazi cand mi l-a tras cu ciuda de vreo 6 ori consecutiv ii zic: mai Teti, ma doare mami! lasa-mi codita la locul ei, te rog! Teti victorioasa: niuuuu coisssa!!!
Deci la noi in casa e cu interzis la coise!
Daca veniti in vizita, cu parul valvoi, va rugam!
Aceste lucruri de mare profunzime
fiind spuse, ma retrag in vastele apartamente, sa ma las calarita, alergata si dezcodisata de minunatu' copkil!
Pupam la voi!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Didi81 spune:
Incredibil: bestiutza mica mi-a luat telefonul si a pus o alarma la 6.30 dimineata
. Bine ca m-am prins.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
bobitamica spune:
Cum sune si Tecky....daca ai o mama apropae este mai mult decat minunat!
Stiu ca nu toate fetele au norocul acesta si este normal ca ele sa se bazeze pe sotii lor mai mult decat pe cineva strain...
Pe mine mama ma ajuta enorm,ar vrea sa faca ea totul in locul meu,dar nu o las. Imi este suficient de mare ajutor ca sta cu Irina. Si si asa..sta cu Irina abia de cand a implinit 1 an.Pana la 1 an eu am facut totul singura,imi era jena sa vina mama sa imi spele,calce ..etc..desi e o tampenie...Si soacra mea este suparata pe mine ca nu accept ajutotul ei...ea ar vrea sa se implice mai mult,dar eu am cam tinut-o la distanta...![]()
V-am pupat..acum ma pregatesc sa plec la cumparaturi,si nu merg cu masiana...mi-e teama ca pierd locul de parcare...si sunt numai mormane de gheata si nu o pot da eu singura...
Ce nasol ma simt...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
OANASM..deci pana la urma a fost ceva cu bubite..E bine ca stiti ce este..o sa treaca repede. La Irina rubeola a trecut imediat...si cum au aparut bubitele a trecut febra...
Sanatate multa!!!
SUN...si Irina spune liga-liga...si ii place si ei inghetata,dar mai mult cioco...numa'ca nu prea am curaj sa ii dau...ii dau o patratica de kinder o data pe saptamana...
gata ..acum chiar plec..
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Didi81 spune:
Sun, nu mai zice lica-lica de mult, dar nu-i nimic, acum are altele ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
ana_a spune:
fetele, este vreun "secret al pilafului de orez"
??? Pls...sa-mi spuna si mie cineva cum se face dracia asta de pilaf....
As vrea sa le fac copiilor, am 2 pulpe de pui pentru ei, orez, pasta de ardei facuta de mine, morcov, plsss ce ar trebui sa mai am???
Daca este ceva ce ma enerveaza ...no, aia e pilaful! Orezul in general.... Dar parca nu as priva copii doar pentru mofturile mele....
va 
sun-ule, eu as identifica la cine e "problema" cu pricina, si dupa aia... daca problema nu e la mine....mi-as vedea de treaba.Fiecare sa-si rezolve problemele nu? Ca doar no sa-mi bat eu capul cu problemele altora....
nah ca poate te-am bagat in ceata (abia azi m-am prins si eu ce treaba sau pardon, ce problema are matusa) Daca nu e si problema ta....da-i ignore, daca insa, poate fi si pentru tine o problema...atunci sapa adanc si vezi de unde vine. 
proud mummy
Didi81 spune:
Am citit pe bucatele si scris tot pe bucatele, asa ca revin cu completari
:
Sun: criminala faza cu coditele de par
. Si Aida cand ma prinde imi smulge elasticul si ghici ce face cu el? Il face prastie
. Ultima data cand l-a facut prastie a nimerit cu el in niste pet-uri goale si le-a daramat ca pe niste popice! 
Capri, uf, bine ca sunteti acasa 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
struluta spune:
Neatza!
Onutz, daca tot esti prin zona, cat mai esti, ca vad ca iar vrei sa dispari
baga niste pozilici cu feciorasul ca nu l-am vazut demult. Las ca vine primavara si non-stop o sa fim pe strasse
. Te astept la bazarul live
Multa sanatate delfinasului
Mina:vai si noi am avut niste vecini horror cat am stat la bloc. In fiecare seara pe la 9-10 incepea distractia, se certau, ba chiar se si bateau, pentru cateva minute se facea linistea, dupa care se "impacau", dar mi-e rusine sa descriu...tipau, urlau, mai scartaia si patul...si pe langa toate astea duamna vecina nu stia sa puna la spalat decat in miezul noptii si cand se linisteau valurile incepea sa stoarca masina
. Eram disperati, si nu numai noi ci toti vecinii din jurul lor, dar nimeni nu s-a bagat sa-i spuna ceva, era un smecheras de taximetrist, mare cat casa
Nu ne-a ramas decat sa ne rugam sa fie in tura de noapte sa ne putem odihni si noi
Ma gandesc daca as fi avut un copilas mai maricel cum ii "traduceam" zgomotele vecinilor
Doamne bine ca am scapat de acolo.
Sun:exact asa ma paruieste si pe mine Bogdanutz...el aplauda
Capri: succesuri nemasurate
Ilincuta!
Sa va povestesc, Bogdanutz si-a propus sa-i provoace un atac de cord vecinei...a avut deja 2 tentative, dar cred ca a treia oara reuseste.
Prima data a speriat-o cand s-a impiedicat la ei in sufragerie si si-a infipt fruntea in coltul mesei de sticla( bine, atunci pe toti era sa ne i-a salvarea) si ieri, vine draga de ea la noi, stam in sufragerie pe covor cu el, ne jucam, eu urc la etaj sa i-au telefonul, cand pun piciorul pe ultima treapta aud o bubuitura...a tras o tranta si a dat cu capul in dulap. Vecina alba, mai sa nu lesine de sperietura. Deci nu mai avem bubite, avem ditamai cucui
Apropo de vecini ca povestea Pica, si ai nostrii sunt extraordinari din toate punctele de vedere. M-ar ajuta si cu copilul sa mai stea cu el ca-l adora, dar la ce sperieturi au tras, nu au curajul sa-l duca. Da vin ei in fiecare zi sa-l vada![]()
kamelya spune:
Ana calesti un pic pulpele adaugi o ceapa tocata marunt si o calesti si pe ea (ceapa) dupa care adaugi morcovul si ardeiul si le calesti si pe ele cam 1 min dupa care adaugi apa si lasi sa dea in clocot (eu incalzesc apa separat si torn peste ele) dupa ce a dat in clocot adaug orezul si dau la cuptor amestecand din cand in cand sa nu se lase orezul la fund ;sare,delikat, piper pui dupa gust ,eu la sfarsit pun si o legatura de marar
eu asa il fac,dar sunt curioasa cum il fac fetele cu experienta in ale gatitului
_
buburuza mea
strengaritzei Daria Ecaterina 14.07.2008