Pepenasi de iulie-august 2008 (168)
Raspunsuri - Pagina 6
Caprioara spune:
Helau,
Suntem acasa, fetele
. Multumim muuult pentru urarile de sanatate 

.
Acum suntem internate ambulator. Avem branula si mergem dimineata si seara sa ne puna cortizon si antibiotic, cel putin pana vineri si suntem la regim (mancare fara sare). Ieri am trecut scurt pe acasa, sa fac un dus si sa-l verific pe Matei la lectii. Florin a preferat sa ma lase sa merg eu acasa si sa stea el cu fata intre timp decat sa faca lectiile cu Matei
. Ei, si mie mi-a convenit ca am ajuns un pic acasa sa mai ies din atmosfera de spital si sa-mi mai rezolv din treburi.
Altfel, Ilincu zice tot mai multe cuvinte:totoul e iaurtul, zice cumva si la revedere, dar imi scapa acum exact cum, incearca sa zica propozitii. A dormit tare rau la spital (nu mai zic de mine) si sper sa ne odihnim acum acasa. Insa eu am o saptamana "nebuna", asa ca prea va fi timp de odihna pentru mine...
Vineri iar e targ de nunti si eu nu-s gata cu flyerele noi
, am adaugat si partea de video in oferta de pe blog (am gasit un cameraman pe care il cunostea de mai de mult Florin si care a vrut sa faca echipa cu el
) si lucrez si la partea de printuri foto, albume de nunta si botez, fotocarti si alte cele de genul asta. Vestea buna este ca luna asta in fiecare sambata am avut cate un botez
, deci e de bine. Azi a trebuit sa lucram impreuna la slideshowul pe muzica de ultimul botez (ca singur Florin nu prea avea chef
si pusese o muzica nasoalaaaaa de ma baga in depresie cand o auzeam) si sa ma uit si eu pe poze, ca nu le vazusem. Sincer, au iesit chiar bine
! As zice ca s-a straduit mai mult, deci sper ca e pe drumul cel bun
! Sper ca in scurt timp sa nu mai fie nevoie sa-i suflu eu in ceafa ca sa faca ceva, ci doar sa-mi ceara o parere daca a iesit bine sau daca nu se decide intre 2 variante (de ceva ce trebe sa faca la pozele alea
). Lui nu-i placea sa faca chestii de astea gen slideshow si alte briz-brizuri care sa faca cd-ul sa arate mai comercial si acum trebe sa-si bata capul sa le faca ca lumea, dar are de invatat inca multe (si io la fel, ca nici eu nu stiu, dar daca ai timp si-ti place nu e chiar asa de greu
).
Nu am citit din urma decat in foarte mare diagonala si nici nu cred ca apuc sa o fac prea curand. Sper ca toata lumea e bine, va imbratisez pe toate si va doresc sanatate!
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
ladymina77 spune:
Neata buna cu sanatate!
Eu m-am cam saturat de frigul asta voi nu?Ar fi mai bine o plaja ceva , nisip,soare etc.Dar prea frumos visez ![]()
Am si eu o problema mai ciudata dar care ma face cu nervii in cel mai scurt timp.Ieri ne pune sa dormim la amiaza si dupa o ora si ceva PACCC,BUM,ZBANG.Ne trezim din somn bineinteles ca doar suntem obisnuite cu astfel de pocnitori de la elefanti.Aaaa cine sunt elefantii?Nu stiti? Sunt vecinii de la 2,3 matahale de oameni,adica 2 si un copil de vreo 16 ani.Bat frumos in calorifer si ma consolez ca vor pricepe.In fine,lasand gluma la o parte,eu asa ceva n-am mai pomenit desi am mai stat si in alte parti la bloc.Atat urla,atat pocnesc,atat zgomot fac, ceva incredibil.Nu mi-e de mine ca nu m-ar deranja deloc dar cand se trezeste Deea din somn sau nu poate adormi simt ca imi creste tensiunea la 300.Daca aveau un copil mic , intelegeam dar ei sunt oameni in toata firea.Si partea cea mai tare vine acum.Cand se intoarce Adi de la munca aseara se intalneste cu vecinul pe scari si il intreaba foarte politicos:"Aveti caloriferele infundate de ati batut azi in ele?"El ca de fiecare data calm si pacifist ii raspunde ca nu stie,desi mai mult ca sigur ca stia dc am batut.Imi venea sa-l strang de gat cand mi-a zis.Oricum,data viitoare am sa urc sus sa le spun ca problema este somnul copilului si nu caloriferele.
Gresesc?Voua vi-i se pare normal ce fac?Voi cum ati proceda?E clar ca tre sa ne adaptam si ca asta este blocul dar aici deja e nesimtire curata.
Hai ca v-am plictisit rau,merg sa pun ceva pe la cuptor!
O zi frumoasa si multa sanatate celor bolnavi.
ankalaura spune:
Deci helou
CAPRI - ma bucur mult ca sunteti acasa. Nu am apucat deloc sa te sun... Maica frate cat mai muncesti... Acuma, ce sa zic, sper din tot sufletul sa fie o investitie de timp si efort pentru viitor, mai ales daca lucrurile continua sa scartaie la job... Mai e asa putin pana in iulie, nici nu imi vine sa cred... Maxim pup si ne auzim la telefon, ti-am pregatit o copie dupa dvd-urile alea, sunt super meseriase, ai sa vezi 
MINA - mai, ce sa zic, din experienta mea, mai bine sa suporti galagia daca nu esti sigura de reactia vecinilor, asta o spun eu care era sa o iau in barba la modul cel mai propriu, atata doar ca am apucat sa dau eu prima.. Daca imi zicea cineva ca o sa ajung LA PROPRIU sa ma bat cu vecinii, as fi zis ca e nebun. Inutil sa iti spun ca mi-a fost frica sa sun la politie, frica sa mai stau cu usa descuiata, ba chiar ma gandeam sa imi iau un caine mare, era singura varianta cu care m-as fi simtit cat de cat in siguranta, cu copiii langa mine...
Este trist, ce sa zic, dar nu le poti cere oamenilor sa paseasca usor. Captuseste-ti tavanul, sau mutati-va, daca oamenii au astfel de obiceiuri eterne si definitive.
Daca insa a fost o intamplare, incearca sa ii abordezi cu diplomatie. Cu "te rog frumos". Daca nu tine, eu personal nu as insista, sincer spun ca mi-ar fi frica.
Romanii, din pacate - cred si o spun - par o natie brutala. M-am tot gandit, si nu e numai educatia la mijloc. Pur si simplu romanul ESTE violent, repezit, sare la bataie din orice.
Sper sa rezolvati amiabil conflictul...
Eu am reperat scoala la care va merge Eliza, si tocmai cand ma gandeam ca va merge din august, se pare ca va merge din mai
Va trebui sa ii sun zilele astea si sa vad exact cum sta treaba... Nu ma gandeam ca va merge asa repede la scoala... 
Tecky spune:
Salutare!
katalyna felicitari pt concursul castigat!
ladymina nici eu nu m-as baga cu vecinii pt ca am si eu unele experiente neplacute.De exemplu aveam un vecin care isi parca cu nesimtire masina pe locul meu platit si i-am zis o data,de 2 ori dar nu aveam cu cine discuta si am chemat politia comunitara si i-am rugat sa-i dea avertisment in loc de 1500 Ron amenda si omul s-a speriat si sa vezi ce respectuos e acum cu mine si de atunci nu si-a mai parcat masina pe locul meu.Eu sunt de parere ca probleme in bloc se rezolva cu vorba buna sau cu ajutorul legii,totul legal prin hartii,cel mai bine e sa nu-ti faci dreptate singur cu mana ta.
ankalaura ce repede incep acolo scolile.Bafta multa cu ce mai aveti de rezolvat.
moni barbatii au si ei momentele lor cand nu au chef de nimic,cand nu le convine nimic dar trebuie sa-i acceptam asa cum sunt ca fac si ei unele lucruri pe care noi femeile nu agream sa le facem.Eu am o vorba ca MAMA E TOT MAMA indiferent de circumstante.
Caprioara ma bucur ca sunteti acasa.Multa bafta la impartit flyere!
Ma duc sa o trezesc pe Ralu ca nu s-a trezit nici pana acum si doarme de aseara de la ora 11....
bobitamica spune:
BUJO,SUN,ANKA,KATALYNA,MICKYCRIS,MONA,MONI,MADA..sper ca nu am sarit pe cineva
Fetrelor,multumesc din suflet pentru urari!!
A fost foarte frumos aseara...am iesit si cu colegii de munka ai sotului...la ei asa se practica...a cui zi e,da de baut...dar a fost foarte frumos. M-am simtit minunat.
MONA...cu placere pentru informatii...Cum ti-am mai spus ..multa bafta,iar pozele cu Irina le poti vedea pe adresa de gmail,adica pe pepenasi08@gmail.com...parola este ca la picasa.
BIRI..bine ai revenit!!!
MADA(UK)...si eu stiam ca ipubrofenul nu e acceptat in Franta..ei dau DOLIPRAN care este panadolul nostru,dar eu nu cred ca este atat de rau in situatii extreme. LA noi ma gandesc ca din acest motiv se da alternativ panadol cu nurofen. Ce este drept ,eu am ocolit nurofenul,din cauza ca dr.pediatra a Irinei ni l-a recomandat cand ea a avut niste muci pe la 2 luni jumate si nurofenul era interzis copiiilor sub 3 luni. Si de atunci,cand a mai fost nevoie am foslosit doar panadol sau supozitiare cu eferalgan in caz de febra mare.
Si eu am scos-o pe Irina ieir...ce e drept am stat cam o jumatate de ora,imbracata in costum din ala de ski. Ei nu prea ii place afara,dar trebuie sa dea si ea cu nasul de aer ...
MONI...
Eu zic ca te vei descurca tu si cu bb2.Eu pot sa iti spun cazul meu...eu stau de la ora 8 la ora 22 cu Irina. Bogdan face un MBA si iti dai seama ca nu are timp sa faca mai nimic.Bine,nici nu ma deranjeaza. Eu fac piata,eu platesc facturile,mancare,copil,spalat,calcat,curatenie...cam tot ce se face intr-o casa.... si sincer,m-am obisnuit..Stii cum se spune...ca poti duce cat da Dumnezeu...Este foarte adevarat ca ma ajuta foarte mult si mama,in sensul ca in zilele de curatenie o duc pe Irina la ea...ca eu trebuie sa frec toate astea si Irina vrea si ea si nu am curaj sa o las inca cu detergenti,desi nu baga in gurita. Ea stie sa sterga praful..Pana acum ceva timp o luam si la piata,chiar daca nu aveam masina...si cand ajungeam in fata blocului in venea sa plang..eram rupta de oboseala..si trebuia sa car si cumparaturi si carut si copil,dar trec toate...noi sa fim sanatosi...Ma mai apuca si pe mine cateodata,dar nu vreau sa ne certam.
CAPRI...Doamne cat mai muncesti..ce sa iti spun..multa putere de munca 
ANKA...stiu ca in Canada,intr-adevar nu puteai cumpara fara reteta decat Tylenol si cam atat. Vezi ca nu au spirt,doar betadina. Daca esti fun Spirt...tb musai sa iti cumperi.
DARA...sanatate Denisei...
VA las acum ca am asa multa treaba astazi...
Nu mai stiu ce sa gatesc...si nici nu ma dau in vant dupa acesta activitate!!
Si trebuie sa merg si la piata...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
pica1 spune:
CAPRI imi pare bine ca v-a dat drumul acasa si merget doar dimineata si seara. O prietena de a mea a fost internata 4 zile in spital cu copil de 1 luna si nici macar nu avea pat, teoretic trebuia sa stea pe un taburet. i-am trimis eeu un chaise-long din ala de curte caci un pat pliant nu incapea in salon.
ANKA hai ca ai timp sa te obisnuiesti cu ideea ca eliza va incepe din mai scoala. Sper sa fie o acomodare usoara pentru ea. 
MINA nu stiu daca o sa ai sansa de izbanda cu vecinii. Poti chema si politia, dar asta daca fac zgomot in timpul orelor de liniste si intradevar sa faca zgomot sa deranjeze, dar mare scofala nu realizezi ca le da o simpla amenda. Cred ca cel mai bine e sa speri sa isi ia toti servicu si sa lipseasca cit mai mult ded acasa.
bobitamica spune:
SCUZE Am uita-o pe RALU...merci frumos pt urari!!
Si RUX...nu stiu daca e sau nu de la dinti,noi nu am avut asa probmele cu dintii. Irina nu a facut febra de la dinti..POat daca e kk moale si un pic de febra sa nu fie cumva o enteroviroza..nu stiu..imi dau si eu ca parerea...Asa a fost la noi...kk moale cu un pic de mucus si febra 37.8 cam asa. I-am dat panadol un pic de mancare de regim si in 3 zile a fost gata...Multa sanatate fetitei!!!
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
alexa_teo spune:
Buna ziua.
Nicio sansa sa tin pasu' cu voi...aseara pe la 20 am tras un ochi si erai la pag 3 acu s-au mai adunat...am citit printre randuri asa ca...multa sanatate tuturor mamicilor si pepenasilor
Kata felicitari pt concurs
fetele mele mai nou fac parada modei cu tot ce prind de ale mele...voi incerca sa incarc niste poze..
aseara m-am uitat pe picasa,ce copii frumosi am vazut
...insa dupa cum sse pare micul Flavius a fost in centru atentiei,Camy sa va traiasca,sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii,bun venit in randul cresstinilor si ce de-a nasici frumoase a avut,wow...

felicitari nasicilor pt un asa finutz "finutz" scump si frumos
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://picasaweb.google.com/adyaleteo/Margele# vand margele,se fac si la comanda,en-gross sau bucata,prin Posta Romana cu plata ramburs.O zi faina tuturor!!!!

SI DILARA