Pepenasi de iulie-august 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Ola ola!

La multi ani nenea sotu' lu' Bujo si nenea sotu' lu' Bobitamica!

Biriiii- uelcam bec

Mada- Vicky zicea ca nu se da ibuprofen daca nu a facut copilu chickenpox pentru ca exista riscul de suprainfectare, de "megabubolasire" (ultima parte imi apartine). mamica si printesele.

Sun- inghetata cu stafide zici? Mai ai?

Moni- sa iesi din butoi

N-am retinut mai mult.
Ma duc sa vad poze

Multa sanatate pepenasilor bolnaviori. Sa treaca repede si usor.

Pupicei tuturor si o seara faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ca mi-am amintit de ce zicea Cuscri cu matusa respectiva. Mie mi-a zis o baba cu o fatza foaaaaarte dezamagita ca e prea frumos copilu ca sa fie baiat. Si ce vrei fimeie? Sa-i tai putza??? Sau ce? Barbati frumosi nu e voie? Mare e gradina Domnului.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

INGHETZATA?vreau si eu!

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

mona ia zi si mie de cazul ala ca sa intru si eu in za clab cu tine. david in per cand ii tot ieseau bubite de la alergie avea si scaune moi si a durat ceva timp, nu prea ii trecea cu nimic si nici nu stiu de la ce le facea. stanciu le-a pus pe seama alergiei. acum a facut tratament cu protectis tablete si colostru cu probiotice si a inceput sa faca mai tare, dar cred ca l-a tinut cu moale vreo 2-3 luni am zis ca mor de nervi in perioada aia.
multa sanatate si sa veniti cu vesti bune

moni da e primul premiu castigat de david, inca nu i-am spus ca pana vine cadoul imi face capul mare, asa ca ii spun atunci

anka pastilele alea sunt prednison, dar nu se dau asa usor. uite ai mei au facut de multe ori laringita si niciodata nu ne-a recomandat nimeni, in schimb nepotului i s-a dat destul de des, dar le si facea tot timpul. nu se mananca sare in per cat se ia

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Am intrat sa va salut, inainte sa ma apuc de lucru.

Azi am scos si noi capu' pe-afara, ca au fost numa -11 grade .

Capri multa sanatate Ilincutei! Imi pare rau ca duci tu tot greul...multa putere iti doresc!

La multi ani fericiti! pentru sotul lui Bujo si sotul lui Bobitamica!

Moni noi cam pe acelasi calapod ne situam cu sotii din dotare...poate se mai da pe brazda cand va vedea ca nu ti-e tocmai usor. Oricum, bb2 s-ar putea sa fie un cuminte si un dormicios, ceea ce iti si doresc!

Mona sanatate la pitici!

Sun felicitari pt. noile cuvinte...si ce bine alese sunt!

Complimentat copii pe Miruna o confunda lumea cu un baietel...Ma rog, nici eu nu o imbrac numai in roz, mai e si tunsa scurt si se mai si comporta ca unul...

camy din greseala mea proprie, iti spun ca ar fi bine sa nu dai drumul la tv, ca risti sa devina dependent, sa ceara insistent sa-i dai drumul, si chiar sa invete sa-i dea drumul singur ...Miruna asa face...ca eu ca toanta, cand era bebe mic, si statea si 2 ore la san, ma plictiseam si ma uitam la tv in timp ce ea molfaia tzitzi. Si asa s-a obisnuit de nu o mai pot dezvata. Cred ca la noua casa nu-mi iau tv!

Kata felicitari pt. castigarea concursului!

Cam atat am retinut, ma intorc la oile mele...Noapte buna!

Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Sun, e bine la noua casa, ne-am acomodat, alergam dintr-un capat in celalalt al apartamentului tipand cat sa spargem toate geamurile... in caz ca nu v-am mai zis, Aida are un tignaaaal, si ii place sa se auda tipand! Bunica-mea zice ca are voce de cantareata la opera

Interesante discutiile despre medicamente, incerc sa bag si eu ceva la cap.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Am citit repede sa nu ramin in urma si nu am retinut mare lucru.

Bai nene si mie mi s-a parut cald afara astazi. Am iesit cu Bic si la soare era mai mult decit rezonabil decit ieri dupa amiaza cind imi cam inghetau miinile pe sania aia. SUNULE sa stii ca nu esti deplasata sau nu mai stiu cum ti-ai zis tu ca iesi cu cupilul pe frig afara si ca stati desculte prin casa. Avem niste specimene si pe aici, eu una nu stau cu papuci sau cu sosete in picioare in casa (vezi ruptul destelor de la picior ) iar Bic sta cum ii convine, adica daca eu ii pun sosete si el cosidera ca e ma ibine fara il las in pace.

SUN, DIDI am mai gasit gradinita, dar cred ca si asta e cam anapoda amplasata pentru voi, nicholas.ro. Mi-a placut ca aici grupele mici au educatoare si un ajutor de educatoare si fiecare grupa de pitici au baia proprie.

Nu ma mai lungesc ca ma pun sa ma uit la un film, sa vad ce gasesc de inchiriat si pe urma trag pe dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Revin scurt ca am aruncat un ochi la poze.

CLABUR ai 2 fete absolut superbe. Sa pui poze mai des cu ele.

MADA de Irlanda Julia ta tare nastrusnica mai e.

Revin si la celelalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Eu tot nu am reusit sa va ajung din urma...m-am muncit zilele astea cu bazarul meu. Aruncati un ochi, poate va place ceva, poate mai dati cu parerea...dar va rog sa vorbim pe messenger:bazar4baby ca sa nu deranjam aici. Multumesc

Bogdanutz e bine, i-au disparut deja bubitele ca prin farmec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

vreu si eu sa vad pozele de pe picasa

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Mergi la inceput