Pepenasi de iulie-august 2008 (168)
Raspunsuri - Pagina 2
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iriss27 moni_or, ti-am scris si pe mess legat de granulelel homeopate. Se dau cate 10 (nu trebuie atinse cu mana, le pui inc apacelul de plastic de la tub). Pot fi dizolvate in f putina apa, in caz ca nu stie sa inghita copilul, dar iar trebuie avut grija s anu ia contact cu metal. Se dau la interval de jumatate de ora dupa masa si dupa ele inca jumatate de ora nu se dau. Poti sa ii dai cand e f agitat, marait, inainte de culcare. NU credca mai mult de 3/zi. Nu mai tin minte exact, dar am scris pe undeva pt Dav. Eu am fost cu ei la homeopat (am gasit o tipa homeopat pediatru, excelenta, la Naturalia) si mi-a dat tratament pt crestrea imunitatii. Le-am dat la amandoi vreo 2 luni si n-au facut nici un muc toata iarna, mi s-a parut super tratamentul. De acum numai pe homeopate merg. Astia la Naturalia au si un kit pentru raceala si febra, cu multe granule, care se dau si al jumatate de ora in perioada de febra mare. Inca nu l-am luat, dar tot zic ca ajung la ei sa-l iau si pe ala, ca tare bine le-a mers copiilor dupa tratamentul asta. Iriss mami de Yvonne si David BLOG de mamica ![]() |
Felicitari!

Cami,
de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
Alex are nevoie de noi! Sa-l Ajutam!!
Flavius
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Poveste
POZE
Didi81 spune:
MIKYCRIS, mie CM mi-a venit la fix 6 saptamani. La a 2-a intrebare nu stiu sa-ti raspund 
Capri, sanatate multa Ilincului
. Ma doare sufletul cand aud prin ce treceti voi acolo ![]()
Noi am iesit si azi afara, chiar si pe gerul asta, dar am stat numai putin. Aidel oricum nu e incantata de zapada, haine groase si de-astea...
Camy, felicitari pt progrese!
He he, ce perioada frumoasa, o sa vina o vreme cand aproape in fiecare zi va face cate ceva nou, sa vezi atunci!
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
bobitamica spune:
MONA..m-ai cam bagat in ceata...stiu ca se circula foarte greu cu masina in zona,dar ma gandesc ....Deci dumul pe care as stii eu sa ajung de la Victoria este: o luati pe IAncu de Hunedoara ...ajungeti la Perla si apoi drept inainte pana iar la urmatoarea statie ar trebui sa faceti stanga sa o luati pe Barbu Vacarescu. Si din Barbu Vacaresu o luati pe Dimitrie Pompei unde se afla clinica..
Str. Dimitrie Pompeiu, nr. 9-9A, cladirea 16, parter, sector 2, Bucuresti(asta e adresa)
Multa bafta!!!
SA nu fie o problema grava...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
ankalaura spune:
Pai Mona, .. tu zici cu masina... De la Victoriei trebuie sa iesi catre Bd Aviatorilor, apoi pe soseaua Pipera, si apoi pe D Pompei pana la clinica. Vezi pe www.bucuresti.com.ro iti calculeaza trasee posibile. Vezi ca nu e o cladire inalta, ci mai degraba mare ca intindere, are curte in fata, bariera, si scrie mare Medicover. Deja o stie multa lume, a fost mai greu la inceput, e un sediu mai nou asta...
Cum ti-a zis Bobita e foarte ocolit dar na, luati si voi varianta simpla. Personal, daca nu as stii clar drumul, as lasa masina la Victoriei si as merge cu metroul. Intr-adevar zona e complicata tare...
Kat - felicitari! 
Ia uite domne ce de soti sarbatoriti! Sa va traiasca!
Mai, cu frigul nu stiu ce sa zic, noi am fost un ceas afara, era excelent si fetele nu se mai dadeau duse spre casa...
Nu-i chiar asa cum pare din interior...
Diana - ma bucur ca sunteti bine acum! Cu doctorul de familie nu te pot ajuta...
Didi81 spune:
Mona, ti-am scris si pe mess, uite aici o harta mai clara cu medicover pipera: harta
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
SunSmile spune:
Buna fete,
Sa incercam si a doua oara, poate pe asta nu-l mai trimite fi'mea in neant!
La multi ani Roxana! Sa ai parte de tot ce-ti doresti si te asteptam pe aici!
La muuuuuuuuuulti ani Cuscru! Sa fii sanatos, fericit, implinit si milionar in euro, alaturi de familia ta frumoasa; bine, cred ca v-ar mai incapea si o fetita, la fel de frumusica precum Filipanul! Te pupam apasat!
Esti nascut in aceeasi zi cu prietenul meu de suflet, hehehe...
La multi ani domnul Bobitamica!
Rox sa va traiasca tati, sa fie sanatos si iubit de fetele lui! Si seara frumoasa si calduroasa!
Ana-Maria nu m-am suparat, ar fi si culmea! Ti-am inteles punctul de vedere, as vrea sa si discutam daca fetele sunt interesate, nu m-am si regasit in el! Adica...ehh, nu am vreme acum pentru ca ma secondeaza tero dar revin!
Cami, mai, el se uita de la botez la tv, il suceam si el intorcea capul dupa noi si mama ta. Precoc omu
. As spune ca macar ziua sa nu dai drumul, pt creierasul lor, imaginile alea au o viteza ametitoare!
Kata ma bucur ca v-am cauzat
castigul! Sa va bucurati de premiu, indiferent ce e!
Mada ai doua comori de fete iar mezinaaaaaa, nici bolnava nu se lasa ma!
Capri ooof of si iara offf! Stiu ca nu-i frumos dar eu ii bat obrazul sotului tau!!! Ii doresc muuulta sanatate Ilincutei iar tie putere multa! Esti un monument de daruire si iubire, mai fata!
Mai, cu frigul asta, noi am iesit zilnic; e drept ca ma uitam pe termometru si incercam sa nu fie mai jos de -15/-16; nu-i dau nimic pt imunitate; nu-i pun nici sosete macar:); ii dau inghetata si alte chestii reci. Citindu'va, ma simt oleaca prea relaxata sau delasatoare sau spartana, nu stiu...
In alta ordine de idei, avem cateva cuvinte noi: to-tel este hotel (s-o mai invat si five star si m-am scos
); gooosat este inghetat iar gosata este inghetata! Si de aseara are o obsesie, vrea "gosata cu fofide" adica inghetata cu stafide! Bun si-asa, bine ca inca nu vrea in club....![]()
Misha vacanta de vara? Mare, soare, plaja? Ooooof ce departe mi se pare si greu de atins, cu intorsul la job pe 17 iunie...ofof maimai
Ti-a zis Anka foarte bine cu actele si eu te sfatuiesc tot temporar sa-l faci, Tetul e deja de nerecunoscut in poza...
Mona tinem pumnii sa veniti cu vesti bune de la doctor!
Cam atat a retinut frontul de vest! Pupinstain, revenim, mai aveti 5 luni si scapati de mine!![]()
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
ankalaura spune:
Mai, inseamna ca eu chiar nu gresesc continentul... Inseamna ca numai mie mi s-a parut cald azi??
De imbracat, am avut fiecare cate o bluza subtire, ca de tricou asa, un plovar usor ca de mohair, asa, adica usor insa calduros, si haina - eu si Eliza geaca, Erika salopeta cea usoara, nu aia cu blana... Sigur, cu ciorapi lungi pe dedesubt, eu in blugi, Eliza in salopeta de ski si Erika salopeta usoara.
Ce naiba,... ma duc sa caut cate grade au fost!
Daca chiar a fost asa frig cum ziceti voi (ce e drept, nu era nici naiba in parc!), apai inseamna ca nu mi-am ales gresit destinatia 
Didi81 spune:
Anka, nu mi s-a parut extraordinaaaar de frig, adica se putea si mai rau, dar cald cu siguranta n-a fost
.
Eu am imbracat Aidelul ca de obicei pe timp de iarna: body, helanca, plovar (relativ subtirel si usurel), in jos dres, salopeta (nici f groasa, nici subtire... potrivita
), geaca, fular, caciula, manusi. Si cizme.
Bujo, la multi ani sotului!
Ce de sarbatoriti azi! Si nany a noastra se serbeaza, si 2 colegi de-ai mei...
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
bujo spune:
Sarumana de urari fetele.
Bobita sa-ti traiasca si tie sotul. Eu inca il mai astept de la servici sa iesim si noi. Sper sa nu mai intarzie mult.
bujo mami de Filip
Didi81 spune:
Sunu, da cum adica scapam de tine peste 5 luni? Adica dupa ce te intorci la job nu mai dai pe la noi?!? 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)

mami de Yvonne