Pepenasi de iulie-august 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Tecky sigur ca primesti cei 100 Ron. Ii primesti indiferent daca schimbi sau nu locul de munca.

Mada felicitari pentru primii pasi singurica!!!Cred ca esti foarte incantata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ESTRELLA

OANAAAAAAAAA te uraaaaaaaaaaaaaaaasc!!!! ce mishtoacxe sunt pozele de la piscina si filmuleteleeeeeeee!! cat mi-am dorit sa faca si fii miu asa...dat fiind ca mie imi e frica de apa de mor. dar aici...nu sunt activitati de astea decat dupa ce mai creste...

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

P.S. OANA. Ei, nu te urasc chiar asa d etare, doar un pic. pentru ca sunteti frumosi amandoi.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Pup fetele!

Oano m-ai terminat cu delfinasul, nu mai am nici energie sa scriu ...

Nevi ai nostril is frati de cruce, ca si asta ma scalpeaza daca am ceva in par … de fapt cupilul meu e mai barbatel asa, ii plac femeile/fetele (chiar asa in ordinea asta) cu parul lung si preferabil blond.
Sa va zic: deci eram cu el la un magazin, apare o fisneata de fetita cu fratele ei, copii de vreo 4 si vreo 2 ani, deci si baiatul mai mare ca al meu. Tony se duce hotarit, se baga intre ei si statea asa admirativ si visitor cu ochii lipiti de ea. Frat-su sa-l dea deoparte, se intoarce al meu si-i da un brinci, gen e gagica mea, bei !!!! Ne-am stricat de ris.
Si cu mine e mare cavaler, l-a vazut pe tasu ca imi tine scaunul sa ma asez la masa uneori, si acum fuge si el piciul si se chinuie sa-mi impinge mie scaunul

El si Anna: il plateste cu bomboane … deci face ea vreo dracie si da vina pe el. Eu intreb – ai varsat tu laptele pe jos?? El da din cap ca da, vinovat asa … dupa care s-a dus la ea mai pe furis cu mina intinsa si a primit shpaga avem brobleme grele nene, eu nu stiu ce ma fac cu astia...

Capri nu stiam ca sunteti bolnaviori si voi … va pup apasat sa treaca!

Bobita
ba eu in locul tau as lasa-o si pe soacra sa puna osul, citeva ore libere pe saptamina pt tine fac bine la pisihic
Ankule cam toate astea de burta, constipatie etc sunt OTC. Smecta ai putea sa iei, pe noi ne ajuta si aici nu e, nu cred nici la canadezi. Siroape de tuse sunt, sunt si astea homeopate stodal, sinupret deci nu le-as cara ca nu cred ca-s mai ieftine acolo. si eu zic ca e f bine ca incepe rapid scoala, asa o se adapteze mai usor cu toate.

Mada oi fi eu ruda cu sorta da vezi, tu oricum ai doua fete si cum am zis, tony al meu… e mare amator, asa ca … Felicitari pt pasi

Irlandeazo
mi-a fost dor de matale

fug sa mai fac doua valize si revin

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

inca ceva, imi zice si mie cineva cum sa schimb semnatura??? ca n-am idee si tony parca bb in scutecel nu mai e

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

asaa.....
prietena mea a mers la dr again, ca fata o tinea tot in stare subfebrila. concluzia (desi pleonastic vorbnd, e concluzia finala avand in vedere ca au tot fost concluzii pana acum) e urmatoarea:
initial a zis ca e faringita nu stiu cum. apoi rinita alergica (cica de aia ii curga nasucu) acum e ceva cu traheea, deci e clar o infectie care a coborat. i-a dat ospamox 5 zile. colac peste pupaza ii iese si o masea, asta ar explica de ce nu papa decat san.
va multumeste mult de sfaturi si spera sa fie bine . a amanat si vaccinul de un an pana se lamureste treaba.

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Pusesem si filmulet sa vedeti cu cata rabdare ne-a inzestrat natura Da' nu merge Asa ca filmuletu' e www.youtube.com/watch?v=efrPDlmIxBs" target="_blank">aici

Mada promises promises, tu si madam profa da' dansa (madam profa) s-a blocat in tren (in mod sigur e de la tzatze ) tu cu scuza vii huh? No hai vino!!

Profo sa nu dai ca m-am luat de e vina lu Biri

Oana amu am vazut pozele...vrea si io!!!

Ma duc sa ii fac mancare lu' don'soara asta mica ca doarme de doua ora juma si io imi fac de cap!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Multumesc mult fetelor pt raspunsuri.

Mergi la inceput

aoliooo maica....iar e rost de luceferi? si de ???IRLANDZIOOO nu ti-e bine bre??? am schimbat beletele la tren ca nu mai dadeai semne de viata si am zis ca te-ai mutat prin groenlanda sa scapi de mine.

BIRI te-ai descurcat cuy semnatura? mi-ai adus aminte ca ar trebui sa o schimb si eu...daca nu merge, baga un mess

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mmmmm, mistooo vorbarieeeee

Tzatzeeee? a zis cineva tzatze? Profa, iubita mea...ce zici daca de Sf Marie venim pe capul vostru, sa ne dati un mic, un mustar iute, o chifla ceva, asa, in contu celor 2 ani de Andrei? Ne-am gandit noi, ashaaa! Il vedem si pe el, po' si io sa fac poze cu ele..tatele, adica!

Moni scuza'ma, cred c-am uitat sa-ti raspund. Filmul e lejereanu, chiar; usurel, subiect basic, efecte faine, patetisme americanesti asa si happy end americanizat. Deci chiar poate fi vazut si in stare de gravideala acuta...eu la ideea in sine, aia ca vine apocalipsa peste 2 ani, ma gandeam asiduu si-mi faceam planul!:)

Nevi m-ai dat gata ce cuceritor ai tu acolo!!! Iti trage scaunul? Wowww, Anais, scumpo, esti o norocoasa! Aia cu bomboanele e de cascadorii rasului!

Mina stiu ca era buna crema de la elmiplant, e cu rosu parca, recipientul; insa nu ma pricep. Esti curajoasa de vrei sa faci tu baclavale, eu nu as avea rabdare nici batuta. Nu stiu sa te ajut si cred ca Sebi ma omoara de-o pun sa-mi explice la telefon. Dar daca arde, zi-mi si facem telefonu fara fir!

Misha ma bucur ca macar mai e un fomist in zona, chiar daca tu nu onorezi pana la capat! Stimulentul il iei, indiferent de locul in care mergi, eu asa stiu!

Estrellus ma bucur sa te vad prin zona, iar! Apropos....fetele rare, rarissime sau deloc, va rog eu, un semnulet miiic? Macar sa stim ca voi si pepenasii sunteti bine, sanatosi!

Ankule super truper ca esti mami-profa cu Eliza; ii face de la bine la foarte bine, mai ales daca va incepe scoala atat de repede! Hehehe, cand vine Cami la Buc, sper sa va vad si pe voi, ca apoi...fal-fal si-ai plecat la frig acolo!

Ce sora am mai, cica ma iubeste! Asa cevaaaaaa. Mai zic si aici, bravooooo Amironschi, lenoasa mica! Ma pe cat esti de frumoasa si speciala, pe atat de incapatanata! Catarul familiei!

Ruxi bine ca au un diagnostic, macar! Sanatate puiutei!

Ahhh, sora'ta David pe unde umbla??? Chiar asa ma.....

Harap-Alb e o scumpa Julia!!! Dell? Apai sa vina nene mai repede!

Pfffff gata! M-am saturat de iarna, io nu-s ca altii care emigreaza in Canada, nene! Io vreau sa emigrez...pe plaja! Am zis!

Ma'c sa scot pseudo-lasagna de la cuptor si "desert" o sa fac niste painici date prin ou+lapte+esenta rom+zahar si puse in tava la cuptor, tac-pac si apoi le pudrez si le asez langa inghetata, arunc si cateva boabe de strugure si gata, arata comercial

Foamea fie cu mine!

Puuup

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput