Mamici si Gravidute Italia (65)
Raspunsuri - Pagina 3
neliaCris spune:
Hop si eu la ceai verde,ca nu se mai poate,schimbam cafeluta
Nafi,imi trezesti atatea amintiri,si ma simt fr legata de tine,doar ca tu nu stii asta
Roxali,e musai sa vina si fsmilia lui la comunione....tu ce mai spui in rest....cu dragostea?(ne povesteai de cineva,cum sunteti....ai speranta ca intr-o zi vei lua viata de la capat alaturi de un alt barbat care nu neaparat sa fie tatal copiilor tai?te gandesti la acomodarea lor cu o alta pers de sex masculin?sper ca nu te superi de intrebari,nu ca sunt curioasa de viata ta personal,ci asa la general,oare eu as putea sa o iau de la capat
Katia,tot inainte cu tupeu,asteptam sa te vedem soferita la masinuta ta preferata
Andreea,ce sa spun,sunt sigur ca persevereaza,stiu ca e tare si alaturi de sotul ei merg inainte fericiti,chiar daca sunt obositi,va incepe gradinita si apoi o asteptam pe aici..
Ely,multumim de vesti bune...deci sa ne gandim ca iti mai doresti un bebe,cu tine nu am dixcutat parca
va pup si sa aveti o zii fructuoasa
deChristian Ionut
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris Nafi,imi trezesti atatea amintiri,si ma simt fr legata de tine,doar ca tu nu stii asta deChristian Ionut Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire... |
sper ca sunt toate amintiri frumoase
+30 Riccardo
neliaCris spune:
am fost in aceeasi odisee:de iepurasi de martie aprilie,sau cum era la inceput prunci pretiosi,sunt la"prietene dragi"doar ca nimeni nu isi mai aminteste
O seara super
deChristian Ionut
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...
ely2304 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui neliaCris Hop si eu la ceai verde,ca nu se mai poate,schimbam cafeluta Nafi,imi trezesti atatea amintiri,si ma simt fr legata de tine,doar ca tu nu stii asta Roxali,e musai sa vina si fsmilia lui la comunione....tu ce mai spui in rest....cu dragostea?(ne povesteai de cineva,cum sunteti....ai speranta ca intr-o zi vei lua viata de la capat alaturi de un alt barbat care nu neaparat sa fie tatal copiilor tai?te gandesti la acomodarea lor cu o alta pers de sex masculin?sper ca nu te superi de intrebari,nu ca sunt curioasa de viata ta personal,ci asa la general,oare eu as putea sa o iau de la capat Katia,tot inainte cu tupeu,asteptam sa te vedem soferita la masinuta ta preferata Andreea,ce sa spun,sunt sigur ca persevereaza,stiu ca e tare si alaturi de sotul ei merg inainte fericiti,chiar daca sunt obositi,va incepe gradinita si apoi o asteptam pe aici.. Ely,multumim de vesti bune...deci sa ne gandim ca iti mai doresti un bebe,cu tine nu am dixcutat parca va pup si sa aveti o zii fructuoasa deChristian Ionut Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire... |
yep NELIA dk dd ne ajuta am vrea si bb2...va anunt oricum cand se va intampla minunea,mai intai trebuie sa-mi vina c.m k am uitat cum mai e...pana atunci astept cumintik..(nu k nu s-ar putea face bb in conditiile astea dar e mai greu,zic eu de tinut cont)!
ms tuturor pt raspunsuri..nu mai nominalizez...k sa nu uit pe careva...am intrat sa va salut repejor si sava anunt k am adaugat cateva pozici(incepand de la PRIMO NATALE MARINA DENISE)dk ma lasa broscutik mai intru dk nu pe zilele care urmeaza...k are program lung seara..aseara a adormit 23.40..eram varza iar pana la 3 s-a trezit la fiecare ora plangand,va puteti imagina ce zombie sunt!
ely mamica fericita....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
Berarpiri spune:
Ciao,fetelor!
Scuzati ca nu am reusit sa intru nicicum pana acum...
V-as povesti atatea,ca nu stiu de unde sa incep,si nu ma lasa nici timpul...sper ca ma intelegeti...
Dupa ce am venit din spital am fost racita,apoi am stat la pat cu febra 4 zile (de la sani),acum si-au revenit la normal.Intre timp a facut Ambra febra,a fost racita...apoi i-a dat si la Giorgio...si tot asa...
Nu am reusit sa citesc din urma,va pun cateva poze...si sper sa reusesc sa mai intru sa va povestesc mai multe.
Ambra e f. schimbata,nu mai reusim sa ne intelegem nicicum cu ea,nu vrea sa mearga nicaieri fara mine...nu mai iese din casa fara mine...Am hotarat sa nu o ducem la gradi,ne-a sfatuit pediatra sa mai asteptam pana in aprilie,ca e f. periculos pt. Giorgio,sa ia toate bolile pe care o sa le ,,aduca" Ambra acasa...Sper sa-si revina Ambra,ca ma zapaceste,imi pare rau ca ma comport urat cu ea,dar efectiv nu mai reusesc sa-i zic de n ori un lucru,si sa nu ma bage in seama...
Acum profit ca doarme Giorgio,si ma pun si eu in pat...
pe toateeee!!!
andreea, Ambra si Giorgio
cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
ely2304 spune:
andreea:sa va traiasca pruncutul,k tare dulce estetind sa cred k seamana destul de mult cu mami
acum sunteti o fam completa,sa va dea dd sanatate sa va vedeti copilashi realizati,cred k e tot ce-si poate dori un parinte.multila fiecare in parte...p.s:m-a luat un fior la vederea pozelor...parca mai ieri eram si eu la spital...
ely2304 spune:
despre denise...am fost la control...are 8.140kg si 74 cm..creste bn pana in prezent,are toate simturile bn dezvoltate,raspunde la totii stimulii..e f multumita pediatra,la fel si eu..mai ales acum k a inceput sa vb in limba ei,se ridica sau mai bn zis incearca sa se ridice k pana in prezent nu a reusit perfect..dar e ok...e in grafica cu toate..
zice.mam-ma..mam-ma..tea-tea....buuu-a...buuuu-a...ba-ba...da-da..dea-dea....e atat de dulce mai ales cand se supara,ramane blocata pe MAM-MA si continua pana o iau in brate...dk nu o bag in seama plange...va puteti imagina k cedez in sec 2 cand o aud plangand!cam atat despre noi!
ma retrag k sunt obosita...
week-end placut tuturor!
katiapam spune:
salutare fetelorrrr
Andreeeaaaaaa-bine ai revenit!!!
ce ma bucur!
chiar ca m-au luat emotiile cind te-am vazut cu bebicul
ce scump e si ce minune mica mai ai linga tine
si sotul tau era emotionat in poza cu Giorgio appena nato
din cite imi amintesc pozele Ambrei tot asa micuta seamana bine intre ei asa mici
acum cu timpul se schimba trasaturile
bravo mamico ca ti-ai vazut visul indeplinit!
sa va iubiti mult si sa aveti sanatate sa va puteti creste copilasii si sa fiti tot mai uniti
abia astept sa ne povestesti nasterea
sa stii ca mai citesc la unele fete care au fetite de 2 ani si citeva luni care au cite un bb mic asa ca si Giorgio si se comporta la fel
asta e modul in care cer atentie multa si isi exprima gelozia,inainte toata atentia era asupra lor acum incearca sa iasa la suprafata,e chestie de obisnuita,cred ca e tare greu ca o data cu suferinta ei sufera si mama dar cu timpul o sa accepte situatia
spuneau fetele ca de dorm bebicii intra in camera si striga,sau daca alapteaza atunci vrea si ea sa manince,sau cind il schimba vrea sa se joace cu ea si multe altele
Ely-am vazut pozicile tale zilele trecute,are Denise ochisorii ca niste margelute
e tare scumpa
si a mea tot asa a inceput sa se ridice,cred ca e tare scumpa cum gingureste
toate te topesti
sa ma vezi pe mine ca si de ii dau ceva ce-mi cere imi raspunde grazie bella ,ma pupa si imi zice bella sei
o dulceata
Nafi-pai te apropii si tu pasi repezi
e frumos numele Riccardo
cred ca abia astepti sa iti vezi mununea
Nelia-inca e timp destul pt masina
acum nu-mi trebuie ca pina nu ne mutam si nu stim in ce zona gasim casa nu prea am ce face cu ea,sa merg la lucru in 4 minute ajung pe jos
ei cind a fi va spun si voua,sotului nu-i placea inainte dar cum ne-am tot plimbat sa le vedem si a vazut cit imi plac mie a inceput sa-i placa si lui,acum imi zice ca e chiar frumoasa si ca abia astepata sa o luam si vrea sa o ia noua ca doar o merit dn plin
pai daca e asa de ce nu????
Stefania-unde umbliiii??? ai terminat cu zugravitul si curatenia???? treci la apel
Mami de Giulia 20/06/07
katiapam spune:
Andreea-cu gradinita f bine ca nu o duci inca
culege tot si aduce acasa si e prea mic Giorgio
incearca sa vezi poate intra la stat din septembrie
si eu tre' sqa incep sa ma interesez de inscrieri la stat poate putem rezolva sa intre din septembrie
va urez un week fain
Mami de Giulia 20/06/07
neliaCris spune:
neata...
Azi nu pre sunt in apele mele,de fapt de ieri,am ceva probleme,nu stiu daca mi le inchipui eu sau chiar exista,adevarul e ca am ajuns sa gandesc tot mai des la niste lucruri ref la familia mea,la viata conjugala....sper sa fie doar o perioada...am momente in care simt ca merit mult mai mult,de la viata de la cei din jur,si de la mine,si simt ca nu reusesc...toti din jur sunt la nivel mediu,nu gandesc ca mine,nici pe aproape....pozibil o criza de a mea,de personalitate...diferentele ,de gandire sunt mari,varsta intre noi e mare,ideile...sper sa se aseze ca altfel tind sa trec dintr-o stare in alta si imi afectez tot psihicul.Azi am vrea sa mergem la piscina,un lucru fr greu,ba nu sunt bani(20 de euro )ba nu am costum de baie,ba nu are sotul slipi,ba cum sa mergem la piscina pe vremea asta,ba si ba si tra la la,ca ma iau de par singura si ma arunc...
In rest,ma bucur enorm pt Andreea,deciziile lor au fost luate intelept,cu dragoste,si au fost duse in doi pana la produsul final:GIORGIO si o familie implinita in 4.felicitari tot respectul meu,se vede ca ai avut cu cine
Ely,referitor la venitul ciclului,nu stiu daca v-am pove de o prietena de a mea,care la 3 luni,alaptat exclusiv,nema ciclu a ramas gravida cu al 2 bebe!?Asa ca niciodata nu e cu adevarat"nu se poate",va pup si multa sanatate piticei!
deChristian Ionut