Mamici si Gravidute Italia (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Nelia-eu vin cu 2 pe care le si cunosc personal ca au ramas gravide cind alaptau si s-au trezit cind aveau deja 5 luni,si mai stiu pe cineva dar nu personal
3 cazuri le stiu eu si toate la fel au stiut la 4-5 luni
sus cu moralul fato,abia ti-ai revenit se vedea ca esti optimista si cu chef de viata
sper sa nu ai probleme in familie si sa nu cauti sau sa vezi probleme unde nu sint
ai grija de tine si nu te baga in depresii ca depinde si de tine cit te lasi dusa de val
eu am o perioada ca sint tare fericita,nu-mi lipseste nimic,singurul lucru ce mi-l doresc acum e sa gasim o casa modesta sa fie la pret bun sa ne-o putem permite ca nu vreau sa stau cu nimeni
in rest toate se fac
am luna februarie un pic incarcata tare ca am asigurarea la masina care e peste 800 dar e pe un an intreg,noi asa o platim anual ca asa nu ne mai batem capul la 6 luni sa platim din nou si daca platim la 6 luni vine mai scumpa cu vreo 200 de euro si decit sa dam 2 rate si 200 in plus mai bine una si mare dar unica
toate se rezolva cu timpul,fiti optimiste si bucurati-va de cele mai simple lucruri
hai nelia nu te lasa coplesita si sper sa fii bine

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele....remember my....?
nu am mai intrat de mult,asta deoarece DENIS nu ma lasa sa fac aproape nimic,e un copil vivace .
vroiam sa o felivit pe ANDREEA pt micutul GIORGIO,e un copil ff frumos si ff norocos cu o familie frumoasa
ELY DENISE creste bine si e o scumpica
KEMSY si printisorul tau e un dulce
am vazuto si pe micuta GIULIA cum merge de manute
KATIAPEM,NELIACRIS,BIONDA si restul fetelor va pupic dulce
noi suntem bine DENIS creste ff bine pe 11 ianuarie am avut vizita de 6 luni si avea 76 de cm si 8.500kg.de 2 sap am inceput si noi diversificarea si gogoselul meu e mort dupa para si dovlecel.in rest noi nu mai locuim la PARMA, ne_am mutat la CATOLICA.sotul a gasit un loc de munca ff bun aici,ne_au asigurat si casa si noi nu platim chirie nici bolete nimic(misto nu).eu sunt suparata si stresata ca mami meu trebuie pe 2 februarie sa se opereze la inima ....speram in bine.
daca vreti sa ne vedeti avem poze de la craciunul pe care l_am petrecut in ROMANIA.fetele va las ca doarme gogoasa si poate reusesc si eu sa fac ceva de papa.va promit ca incerc sa intru mai des

monica mamica fericita de denis stefan 8.07.2009
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

monica.felicitari pt masuratori,ce bn creste DENIS am vz pozicile....sa va fie cu noroc noul loc de munk,numai impliniri..sanatate mamai.

katia,nelia:stiu k se poate sa raman insarcinata si acum dar am sotul grijuliu...stie el ce trb facut...dk vine si bb2 e bn oricum k ni-l dorim

am intrat sa va salut,k aastazi ploua,sotul nu-i aksa asa k imi fac de cap

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

LA mine prima pag e la fel de larga
Sunt ok...azi disctam ce mai avem de discutat....
Am vazut-o pe irina pe mess o secunda asa ca:

IRINA

tE ASTEPTAM CU VESTI,NE E DOR DE TINE(ce sa intamplat?)

deChristian Ionut
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Monica,bine ai revenitam vazut pozicia crescut denis...acum sa nu mai pleci

deChristian Ionut
Anul 2010 va fi anul nostru,in care toate visele prind contur,toata tristetea dispare,iar viata isi urmeaza cursul ei lin spre implinire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fete dragi!
Am scris un mesaj lung si mandra mi-a inchis laptopul...
Ieri l-am sarbatorit pe junior la pizzerie...m-am ofticat ca le spusesem se ne aranjeze masa sus, ca de e zapaceala cu copiloi
Eu is cobza, muci, ochi curgatori , sper sa potolesc gripa cu actigrip...

Andreea e un scumpel Giorgio si ce mic e...multumim de pozici

Ely am revazut si pozicile voastre

Moni bine ai revenit!

Mergi la inceput

Nelia la comunione e frumos sa participe si fratii lui, mai ales ca au "contribuit" la cresterea lui si l-au vazut mai des...in fine, am fost anuntata ca vor veni
In alta ordine , e greu sa ma lipesc de cineva, capsata cum sant ....brrrrrrrrrrr nici nu vreau sa ma gandesc
Prietenul din copilarie ma suna mereu, ma sustine cat poate si incearca sa ma corupa...avem amintiri comune, prieteni comuni,m-a ajutat mereu cand eram in Ro cu copiloi, deci e singurul in care am incredere...incearca sa-si gaseasca de lucru in Italia ca sa m ajute cum poate
Normal ca mie mai usor sa trec prin perioada asta ,avand langa mine 2 persoane bune si de incredere
Fini mei se anuntasera ca vin in vara la noi , ca de au gasit bilee de avion reduse...n-am mai rezistat si le-am spuso...pai chiar nus dau seama cate cheltuieli am avut...ptr Ro am cumparat de 2 ori bilete(falisera primi), nunta, dentist, avocatul, munca in hopuri...
Stiu ca te lovesti de anumite mentalitati, dar traind cu ei incearca sa zici ca ei si sa faci c tine(nu e usor!)

Mergi la inceput

Am trimis mesajul repede ca aparuse din noi picea, deja era a3 a oara ca il scriam

Nelia ar fi bine ca tot ce iti propiu sa le face-ti impreuna...adica chiar daca nu vroia sa se balaceasca era super sa va insoteasca...de ce iti zic asta, din cauza ca am fost invinovatita ca am facut mereu ce vroiam...adik daca vroiam piscina plecam impreuna cu baiatul fara dansul, ca altfel stateam numai in casa ....si multe altele...in genera stie ca nu prea ma tine prin casa...ca ploua, ca ninge, ca e ceata(parca vb cineva de asta)eu tot imi scot copiloi din casa un pic...cu bici, ori la o simpla plimbare , in parc la o prietena pe jos etc...sai obisnuiesc cu clima si sa le mai limpezesc gargauni

Mergi la inceput

Moni am vazut si printisorul tau ...e un puisor galbior

V-ati pregatit ptr carneval...costume ptr pitici??
Cel mare si-l pregateste la scoala in fiecare an o alta tema...pe fat vroiam sa o imbrac cu "catelusul" ramas de la baiat, daca va vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hei, mamici si burtici de Italia, unde ati fugit!!!!

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput