Mamici si Gravidute Italia (65)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Seara buna!!
Katia, imi vine sa rad si sa plang. Masina ba vine, ba nu vine...Ba e ajunsa, ba e departe...E jale cu tipul asta de la concessionarie. Lipsa TOTALA de profesionalism!
Nafi, acusica vine bebe, imi place numele Riccardo!Ce frumos, mergeti la piscina. Eu mereu imi fac planuri de astea, gen iesit, facut, dus.....si pana la urma o las balta , ca nu am cu cine...
Voi iesiti afara cu copilasii? Pe mine vremea asta ma sperie, e frig si mai ales ceata in zona asta unde stau eu. Nu ies decat pentru diverse de rezolvat....Abia astept sa vina caldurica
Am vazut si poze de Giulia Dar ea la 10 luni merge asa bine, sta asa in picioare??Sunt placut surprinsa, de abia astept si eu sa mearga Loris
Si acum, pentru cele care isi cauta casa de cumparat, am niste intrebari (ma paste si pe mine gandul asta): cum sunt bancile, ce pretentii au, ce nivel de credit dau...Cum ati procedat voi??

Cam atat, va tzuc

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Seara buna!!
Katia, imi vine sa rad si sa plang. Masina ba vine, ba nu vine...Ba e ajunsa, ba e departe...E jale cu tipul asta de la concessionarie. Lipsa TOTALA de profesionalism!
Nafi, acusica vine bebe, imi place numele Riccardo!Ce frumos, mergeti la piscina. Eu mereu imi fac planuri de astea, gen iesit, facut, dus.....si pana la urma o las balta , ca nu am cu cine...
Voi iesiti afara cu copilasii? Pe mine vremea asta ma sperie, e frig si mai ales ceata in zona asta unde stau eu. Nu ies decat pentru diverse de rezolvat....Abia astept sa vina caldurica
Am vazut si poze de Giulia Dar ea la 10 luni merge asa bine, sta asa in picioare??Sunt placut surprinsa, de abia astept si eu sa mearga Loris
Si acum, pentru cele care isi cauta casa de cumparat, am niste intrebari (ma paste si pe mine gandul asta): cum sunt bancile, ce pretentii au, ce nivel de credit dau...Cum ati procedat voi??

Cam atat, va tzuc

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Daaa...se apropie si am inceput sa fiu coplesita de emotii. aproape in fiecare seara pana sa adorm incerc sa-mi imaginez cum va fi...Cateodata mi se face si frica...avand in vedere ca vreau sa nasc natural dar imi revin repede. imi mai da cate un sut asta mic si ma inveseleste la loc! La piscina inca nu am ajuns ptr ca nu mi-am gasit un costum de baie care sa imi placa. erau unele la prenatal dar cu un desen urias in fata , infatisand un biberon gigant..ceva de genul asta...si refuz sa imbrac asa ceva! sunt gravida nu clown! asa ca mai caut. in schimb azi am fost la sala si m-am simtit f bine dupa o ora de fitness.

Despre profesionalism....atata lehamite in a-si face treaba nu am mai vazut! trebuie sa stai pe capul lor non stop si daca se poate sa le spui si cum sa-si faca treaba , caci multi sunt pe langa rau de tot....

Despre banci prea multe nu-ti pot spune ptr ca noi inca mai cautam apartamentul ideal. din cate ne-am informat si noi sunt banci care iti dau si 100% din valoarea imobilului dar e f scump, platesti aproape de 3 ori suma imprumutata. cel mai bine e sa nu depasesti 80%.

Cat despre rata, tot mai multi din colegii sotului meu care au luat imprumuturi de la banca au luat cu dobanda variabila cu cap si nu fixa. rata vine substantial mai mica iar riscul de crestere a dobanzii e limitat de un plafon superior destul de acceptabil.Oricum inca ne mai documentam si noi.

Sper ca masina sa vina cat mai curand. Sa o stapanesti sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

as vrea sa va raspund..dar plange denise...revinnnnnnnnn

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

sal fetele...

andreea.va dau vesti calde...este ff obosita,Ambra o oboseste,nu o asculta deloc,nu merge nicaieri fara mami...mai multe nush...despregeorgiola fel putine lucruri...va pot spune k a fost putin racit,a avut febra din cate am inteles de la Ambra...doarme bn,papa bn era multumita in general noua mamik...la prima vizita cu pediatra era totul ok cu bb...pbl a avut mami k i s-au infundat canalele,si au durut-o sanii k bb a dormit 5h legat...momentan atata...dk mai vb va tin la curent.din pacate nu ne auzim f des nici noi,stiti cum e cu copii,cand plange unul cand celalalt,am zis sa nu o deranjez prea mult pe ANDREEA cu telefoanele k oricum e f obosita cu ale ei...va saluta pe toate.

katia.scuza-mi nesimtirea..stiam de intrebarea despre otita dar nu am mai apucat sa-ti raspund(nu mai stiu ce a intervenit)apoi a trebuit sa ies si am uitat...sper sa nu te superisa ma scuzi....
nu pot spune k sunt bn cu urechile,ba ma doare stanga ba dreapta,seara ma mananca si tot asa...mi-e ciuda pt k tratamentul l.am luat plus k am luat si alte antibiotice pe langa si tot ma supara..sper sa treaca curand,o sa-mi mai programez o vizita la o.r.l...nush cand exact(sper curand)in rest sunt bn...ms pt intrebare!vad k esti activa pe forum,ai tp...cum te organizezi?merge bn la servici'pitica um e?ii lipseste gradinita?

georgy.ms pt complimente...creste broscutik mea ff rpd...nici eu nu-mi dau seama cum trece tp-ul...imediat merge si ea,deja pune pasi mititei,tinuta de manute,in premergator se plimba inapoi si lateral,pasul inainte nu s-a inventat...trage de perdele,facem cucu-bau...scoate cheile de la mobila,trage mileuri...etc...ufff intr-o zi m.am apucat sa fac curatenie,am inchis scaunul unde papa si l-am pus langa perete,broscutik a trecut pe langa l-a miscat si a cazut,noroc k nu a fost prin preajma k ii spargea capul(asta una din patanii)vina a fost oarecum a mea k nu m-am asigurat dar na,mama denaturata asa am invatat si a-2-a oara nu cred k se va mai repeta!in rest bn cu ea...cred totusi k noaptea se trezeste de dragul sanului,k imediat ce da cu nasul,isi face plinul apoi il imbratiseaza si doarme linnnnn....k sa nu-ti mai spun cum face cand il vede,mi-e asa de draga,imi vine sa.i pap gurita...

trm apoi mai revin

p.s:broscuta impacheteaza,despacheteaza un prosop si se uita lung la mine k nu o bag in seama...

Mergi la inceput

kemsy.am citit nasterea lui Loris,de ceva tp dar cum nu am mai avut tp de forumizeala,am uita sa te felicit pt editare...ff frumos!
tinem pumnii sa vn masina cat mai rpd....stiu cum e si sotul o asteapta de aproape 2luni...sa ne arati pozici!cum ebb?alaptezi exclusiv?(tre sa ma uit pe tabel,k am uitat cand e nascut)

nelia:trece tp-ul ff rpd,nic eu nu constientizez..dar na...cand ma mai uit la pozele de la nastere ma apuca un dorrr nebunnnn....

roxali:ti-am urmarit postarile,te apreciez pt taria de care dai dovada pt copii tai...cred k nu este usor mai ales sa te demonstrezi "tare"in fata rivalilor!sa le stapaneasca sanatos adourilr primite!asteptam pozici!mi-ar face placere sa schimbam 2 vb pe mess dk ai tp si placere!

trm iarasi k broscuta a facut pupu...

Mergi la inceput

am pierdut sirul....cate gravidute avem pe lista?

nafi.cu 30 sapt...asta imi amintesc k am citit acum,si???doamne ce mult am "lipsit"spr macar sa vad catev pozici k nu am apucat...

raluk.parca si tu mai esti...ate sapt12?cum iti merge?

bionda:k de obicei,intra citeste,scrie 2 vb si iese...ne lasa gura-casca!

katia:k acum am venit de acasa...cum e piti?i-au treut bubitele...eu am ramas cu ceva pe ccorp de cand aveam 15ani parca..nu mai stiu exact...

ma solicita broscuta....mam-ma..mam-ma...disperata,cred k ii este somn!o mufez imediat!

Mergi la inceput

am tema inainte de nani,am pierdut suzeta,sa vdm cum o pacalesc k din 4 niciuna nu-i convine,k nu-s la fel k cea pierdutama apuc s-o caut....ies nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata...matinala ...in pauza de pranz daca deschid pc-ul pitica, hop si ea si vrea numai muzica cu"bimbi", seara corectez si ascult juniorul la teme(are un chef uneori!)

Katia ptr marti m-au ajutata copii sa fac un tort, binenteles nu prea a crescut, dar a fost comestibil...ceva repede,repede cu bucatele de cioco...ptr sambata millefoglie ,tot cu cioco
Vb de dulciuri si avem cateva gravidute

Ely dupa ce bag pitica in pat dupa orele 21.30 (oricand), iar dupa pranz mai mult sambata,dum...deci roxali29@yahoo.it
Si a mea e cu suzi , numai cea de la chicco 12m din cauciuc, dar pacalita poate cu alta , ca altfel are un tignal(bag spaima in vecini!)...lasa ca nu vor ajunge la universitate cu suzi
Nu te neglija cu "problema urechi", probleme vechi acumulate dau la ruperea timpanului(ex mama)
Ne bucuram ca pitici Andreei sant bine, o inteleg ca ii este greu cu Ambra, e micuta si o vrea pe mami toata ptr ea

Nafi 30 , atunci punete pe pregatit geantuta de spital

Raluk cand aud ce ninsori sant pe acolo te invidiez...anul asta atimi frigul , dar tare putina zapada am vazut

Nelia cu rabdare cresc copiloi stai linistita

Am avut timp de net ca merge baiatul la scoala mai tarziu 10.45 si il duce mami...
va pup pe toate
o zi bunaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

buon giorno
Ely-bine ai revenit
cam mult dureaza otita...mie mi-e cam groaza pe cind o sa faca piti
eu am facut de mica si nu-mi amintesc nimic
Giulia e bine,varicela a trecut doar semnele trec tare greu
lucrul merge bine,gradinita nu cred ca-i lipseste ca ei ii place la bimbi in parc
vrea sa o duc la prietena mea la baietel dar de gradi nu prea o doare capul cred ca-i convine ca nu o mai duc
in rest am timp de toate ca ma pot organiza cu lucru-casa-timp liber
Nafi-pune si tu la semnatura semnul si sapt asa stim cind sa fim pe faza
fain ca esti activa si nu te plicti
si mie mi-ar placea sa stiu mai multe de mutuo,ce acte cer,cit trebuie sa fie busta paga si cam care sint pasii
eu visez de mult la casa da e tare greu de luat ca iti cer garant si pt o masina......
Kemsy-pai astepti de mult masina nu gluma
ei nu se grabesc.....macar cu vremea asta puteai iesi la plimbare mai mult cu masina
Nelia-masina ce-mi place mie cu oferta ce e acum cu scont e 8.500 benzina fara a.c si alte cele si 3 porte....
in schimb la ce am intrebat eu 1,400 cilindrata- 5 porte-diesel-aer conditionat-chiusura centralizata-servo sterzo-sistem de frinare nu stiu cum vine 10.950 fara sa duci masina la rotamat iar daca duci masina e cu 1000 euro mai ieftin inclusa taxa lor si culorile la alegere e galben,alb sau rosu
Raluk-trim 2 e cel mai fain
asa eram si eu energie f multa de nnici nu simteam ca eram gravida
Ely-ma bucur ca Andreea e bine si copilasii
cu gelozia Ambrei e normal pina accepta si se invata si atunci fac nazbitii sa ceara atentie
transmite-i salutari si din partea noastra

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Roxali-apropo de ciuccio
doarme fara el?
a mea a avut o perioada cind il lua numai la somn,apoi dupa ce a inceput gradinita ca sa ne faca in ciuda il tinea toata ziua in gura cam vreo saptamina si ceva chiar 2,era consolarea ei iar intr-o vineri i l-am ascuns si cind s-a trezit dupa somnul de amiaz intreba unde e si ii ziceam ca l-a uitat la bimbi si luni cind merge il ia
si tot asa citeva zile ca e la bimbi si gata am scapat de el....a ramas cu gindul ca l-a uitat acolo si a uitat de el si acum daca vede ciuccio la tv sau la bimbi zice repede tutto bimbi-ciuccio bimbi
in fiecare seara ma piaptana si imi zice sei bella ma pupa si imi zce piccola bella ,amore,bella, ma topeste nu alta

Mami de Giulia 20/06/07

Mergi la inceput