Canadience si americance: in forma si frumoase! 4

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Eu azi am dat-o in bara cu tortul Isabellei de dimineata. Ca a vrut sa sufle si am crezut ca am scapat dar vrut sa si guste, asa ca am taiat si eu o feliuta subtire ca tare bine arata...
Noroc ca dupa aia am facut curat prin casa si sper eu ca l-am consumat.

Si acum pe seara mi-am pus si eu un mic paharel de Porto sa pot da noroc cu toata lumea... Maine avem invitati si probabil ca o sa mai calc stramb dar de duminica nu mai am scuze!

Si eu sunt mare fan de Wii fit si chiar l-am redescoperit saptamana trecuta dupa o pauza de aproape un an. Si ce credeti ca aveam 19 lb in plus fata de atunci Asa ca de duminica redeclar moarte kg. Ieri, la o luna fix de cand am inceput regimul, aveam 5kg in minus. Sa vedem luni insa dupa dezmat...

Mihaela felicitari pentru reusita!!!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

pitilache, LMA lui Isa frumoasa de ea, sa fie iubita si fericita.
5kg/luna este fantastic! Da-o naibii de felie de tort ca o fata ai si tu.

Mi-am adus aminte cind eram la Bruxelles cu prietenii si eram moarta dupa bomboanele belgiene si m-au dus intr-un loc criminal, tu il stii probabil, unde sint mai toate casele mari de chocolaterie belgiene una linga alta si am facut degustation din una in alata si ma tot plingeam cit o sa ma ingras. Amicul nostru m-a calmat ca nu ma ingras cu mai mult de 1kg cit cintaresc bomboanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

La Multi Ani, Isa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

mimitete si conchita multumim de urari!!!

Aoleu, Mihaela,ciocolata belgiana... yummy... mai stii cum aveau capsuni pe bat trase in ciocolata? Leonidas sunt preferatii mei.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Azi am comis-o! Am mancat slanina afumata dar per total nu cred ca a fost asa de rau, chiar daca am bagat si o felie de toast. Ca n-a fost cantitate mare, deci eu cred ca n-am depasit 300 de calorii la micul dejun, hai 350, deci nu-i prea rau.
Ma duc sa ma verific cu slanina pe sparks, oare ii zice bacon?

pitilache, sa ne spui cum ai facut fata torturilor (atat cu sensul de "cake", cat si de "torture" )

Si la noi a adus sefa pizza la lunch intr-o zi, si mirosea divin... ea m-a chemat de doua ori, colegele de inca vreo doua ori, mai ca m-am dus, dar pana la urma am reusit sa ma fofilez. Mi-am zis ca mai bine imi pastrez rezerva de calorii pentru movie night cu copiii.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu tot la 156 am ramas...n-am facut nimic diferit, nu am mancat mai mult, dar n-am slabit!
oh, well, sa speram ca saptamana viitoare o sa fie mai bine!
Azi am sa le fac baietilor tochitura cu mamaligutza, iar ceva dulce maine poate le fac un upside down cu mere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Meeey, asta e subiec de slabit... tochitura cu mamaliga, slanina afumata, ciocolata belgiana... Ce aveti cu mine!?!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Eu am mai scapat de 0.5 kg. Deci 3.5kg in 5 saptamini...Ma apropii de greutatea din septembrie. Pe urma va fii mult mai greu, pentru ca sint la aceeasi greutate de multi ani si nu scad nici macar un gram cu toate eforturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

'Neata la raport !

87.5 kg, de la 94, incepe sa se vada diferenta
Sportul merge bine, ma simt deja mai in forma, cu sariturile sunt tot la low impact dar saptamana trecuta am ridicat step-ul inca un nivel (adica i-am pus doua picioare din alea) si s-a cam simtit, la sfarsit aveam picioarele ca de guma si suflul o luase la goana.
Regimul si el e ok, nu am calcat stramb de la ce mi-am propus pana acum (dupa Montignac da, o cam dau in bara cu grasimile, mananc mai mult decat zice el acolo, dar vad ca deocamdata am rezultate si asa).
Ce-mi place cel mai mult la regimul asta e ca am energie in continuare, inainte la regimul hipocaloric, in aceleasi conditii de efort, pe la jumatatea zilei mi se cam taiau bateriile si pe la 4 trebuia musai sa mananc ceva. Acum rezist foarte bine doar cu trei mese principale, fara gustari.
Lapticul mi se pare ca mi-a mai scazut, adica sanii au scazut si ei la dimensiuni si par mai moi. Am inceput sa mai beau ceai de stimulare a lactatiei si sa iau niste pastile pe baza de plante, Fenugreek. Sonia e insa multumita, da in continuare lapte afara dupa ce mananca asa ca imi zic ca bea destul.
Va multumesc pentru incurajari, e drept ca am dat destul de mult jos, dar eu tot ma raportez la cat mai am -18kg cel putin !
Bafta in continuare, felicitari pentru fetele care au pierdut din kg si incurajari celor care se straduie sa piarda !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput