Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *57*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Dar cat de slabuta e Ana de ti-a recomandat neaparat sa ii dai cereale?

Si noua ne-a zis la 4 luni sa incepem diversificarea ca sa se obisnuiasca cu alimente, dar eu vreau sa incep sa-i dau. Stiu ca tu ai vrea sa stai pana la 6 luni. De aceea ma intreb daca chiar e necesar in cazul Anei (nu stiu cate kg are si cum ia in greutate).

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Dana, Ana a luat numai 600 de grame in ultimele doua luni iar de la nastere a luat 2 kilograme. Numarul kilogramelor nu este insa atat de relevant avand in vedere greutatea diferita cu care se naste fiecare bebel. Importante sunt graficele de crestere, zic doctorii, evolutia de la o vizita la alta. Pana la urma toate sunt statistici, inclusiv graficele de crestere. Iti arata daca copilul tau se incadreaza in cei x% bebei cu greutatea mai mica sau mai mare de y kg.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Monique, super dulce e papusica..si-mi place tare rochita aia mov.In ultimul timp ador culoarea asta.

Dana, si noi am facut control la sold, echo adica tot pt ca asa cica se face, fara sa fie vreun semn. Si-am mers si la ortoped ca imi spusesera cei de la spital ca are piciorusele cam strambe..au uitat sa mentioneze ca e ceva normal dupace au stat atata vreme in spatiu' stramt

Nela, pup eu piciorusele de manechina ale Anei

Hepilica, esti ok? Ce mai faci?

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Laura eu beau o cafea mica cu lapte ca de nici eu nu am curaj de mai mult. Da apa plata si ceai am la greu asa ca o sa bem de ne vine rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

mely ce tareee! sunt mortali cu perlele lor.

acuma baiatul meu se cearta cu barele de la patut. se tine cu ambele manute de aceeasi bara si impinge cu picioarele in alta bara si o tine intr-o chiuiala totala. mai tipa mai zbiara! e mortal

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Ce baiat energic ai cuscra.. Face poze sa vede si noi !
Noi am avut bunicul in vizita, a adus merinde ( inutil sa va spun ca e isterie nationala asta cu laptele meu.. daca incep sa enumar ce mi-a trimis mama de mancare, va incarc 2 pagini )
Atata a chiuit si tipat Cari cu el incat acum a cazut lata, doarme bustean, nici nu a mancat de la ora 1. E bine, poate isi revine ...
Recuperez ce mai am si revin.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

chiar asa kawa vroiam sa te intreb dar nu am avut curaj. acuma daca tot ai deschis subiectul ma bag si eu. te obisnuiesti vreodata cu cutremurele? ca banuiesc ca sunt la ordinea zilei. intreb pentru ca eu sunt foarte calma la cutremure. pe fiecare l-am petrecut continuandu-mi activitatea pe care o desfasuram la momentul respectiv. acuma insa, cu Carol, nu stiu cum as reactiona. azi a fost prima data in viata mea cand mi-a aparut o lacrima in coltul ochiului uitandu-ma la un belelus de cateva saptamani din haiti.

cat despre scenarii imi vin si mie tot fel#351;ul de ganduri negre in cap, mai ales cand alaptez, si le azvarl cat colo. nici nu vreau sa stiu de ele, mai ales ca am si o imaginatie fooooaaaarte bogata.

Pataniile noastre

Ioanna da,ma obisnuisem,ca doar sunt foarte multe si de cati ani locuiesc aici am prins destule.Si eram ca si tine foarte calma,dar asta pana anul trecut in august cand a fost unul pe verticala.De atunci mi-am pierdut tot calmul sincera sa fiu.Sotul meu de cand s-a nascut a zis ca n-a prins asa cutremur,a duduit pamantul efectiv.De obicei te legeni pe orizontala,ori la asta aveai impresia ca sare blocul din temelie...si dupa faza asta a luat-o pe orizontala puternic de tot.Asa ne-am trezit in ziua aia,era 5 dimineata.
De atunci am ramas cu o frica permanenta,mai ales ca noi locuim intr-o zona unde este asteptat un cutremur mare-kanto earthquake-si care are o ciclicitate de aprox 80 de ani.In 1922 a devastat Tokyo-ul,n-a fost fun deloc.Acum ei sunt pregatiti,au niste standarde la construirea cladirilor si cel putin astea noi cica sunt safe si la un cutremur de 7-8 chiar 9 am inteles.Insa cine poate garanta asta 100%...depinde ff mult si de cat dureaza,iar daca e pe verticala cam nasol,pt ca-s mai puternice.
Suede,noi locuim la et 9,intr-o cladire noua.
Am citit pe-un blog ca la cel din Haiti se miscau casele cam 30-50cm inainte si-napoi..va dati seama ce a fost acolo.
Aici cladirile mari cu multe etaje sunt puse pe niste rulmenti care mai amortizeaza din soc si de aia la cel din august nu au fost pagube mari(doar s-a surpat autostrada,cladirile au fost majoritatea ok),desi magnitudinea a fost cam de 7. Acum ne-am conectat la un sistem de alarma pe tel,te anunta cu cateva secunde inainte,si la tv daca te uiti in momentul respectiv dau alarma si intrerup orice program cu vreo 20 sec maxim,mai mult nu ai.

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Mely tare simpatic Alex, nici nu poti ramane suparata pe ei cand fac asa

Cristina multam ca ti-ai adus aminte si de "problema" mea ...o sa fac o poza cand am ocazia si va arat, sa va faceti mai bine o idee....iar legat de fusta scurta, eu zic sa nu te cramponezi intr-un numar (respectiv 34), ce conteaza daca arati bine??! eu nici la 20 nu-mi puteam permite o asemenea fusta, asa ca nu tine de varsta go for it, cu prima ocazie, pun pariu ca o sa te priveasca si sotul tau cu mare interes

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Uka, uite, pe masura pe apareti pe forum imi amintesc ce s-a discutat zilele trecute. Tie vroiam sa iti spun ca ai fost o mireasa superba!!!!
Si ce rochii frumoase am vazut la voi, fetelor! Minunate! Si rochia Danei a fost f.f.f frumoasa!
Dar eu recunosc ca am ramas socata de preturi! Habar n-aveam cat mai costa o rochie de mireasa, dar nu imi imaginam ca poate costa 2000 EUR.
Eu stiu ca pe rochia mea de mireasa am dat 5 milioane si mi-am luat-o de pe Lipscani! Si era printre cele mai scumpe de pe acolo! E drept ca asta s-a intamplat acum 8 ani, dar totusi...! Mai ca imi vine sa ma mai marit odata sa am si eu rochie din asta frumoasa de printesa, asa ca voi!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Nela si Danuta noi folosim cereale de la milupa cu mar si morcov ce se prepara fara lapte ca e inclus in ele, ele se prepara cu apa si se dau cu lingurita. In final aspectul este al unei smantane si sunt bune la gust. Alex a lins pana la ultimul strop. Am dat la inceput sa guste, 30 ml dupa care 60 ml seara. Lapticul de la san in continuare este un fel de desert. Am inceput sa dam cereale la recomandarea medicului ca este lungan 67 cm si nu mai lua in greutate. Acum avem 7,5 kg. Cerealele astea se pot da de la 4 luni. La Humana gasiti ceva similar. Din cate stiu eu cele de la Nestle se pot da de la 6 luni dar este posibil sa ma insel.

Merci mult de tot pt. explicatii

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

nela - si maia mea draga a luat in 2 luni 950g, iar acum are 5950g (asa avea vinerea trecuta). nu pare slaba pt ca nu e inalta. arata chiar bine .

si noua doc ne-a spus ca putem incepe de la 4 luni cu cereale humana sau topfer. noi insa ne-am hotarat sa incepem de la 5 luni cu topfer.

mie mi-a trecut supararea. cand ma uit la maia mea si vad un copil superb, vesel, curios, care doarme bine, papa cu pofta atat cat doreste ea si cand doreste...imi spun ca toata amaraciunea mea e nefondata.

asa ca, hai nu mai fii supi. sunt curioasa cum ii va merge anei cu cerealele.

te pup.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

vai de mine si de mine ... zic Doamne Fereste si scuip in san! ala din '22 n-a fost gluma!

sa schimbam subiectul. o sa pun o poza cu baiatul meu tinandu-se de barele patului... la semnatura o gasiti!

Pataniile noastre

Mergi la inceput