Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *57*
Raspunsuri - Pagina 12
Danuta1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Eu nu i-am dat nimic Anei. E drept ca noi nici nu am prea avut, si daca a avut, cred ca a avut ceva forma usoara. Adica sa nu ma faca sa ma gandesc sa ii dau ceva pentru asta. Dar am fost norocosi: Ana nu a plans mare lucru, de dormit a dormit cel putin 7 ore legate pe parcursul noptii cam de la inceput. Am baut eu in schimb ceai de anason/fenicul, poate o fi ajutat. _ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
Dar cat de slabuta e Ana de ti-a recomandat neaparat sa ii dai cereale?
Si noua ne-a zis la 4 luni sa incepem diversificarea ca sa se obisnuiasca cu alimente, dar eu vreau sa incep sa-i dau. Stiu ca tu ai vrea sa stai pana la 6 luni. De aceea ma intreb daca chiar e necesar in cazul Anei (nu stiu cate kg are si cum ia in greutate).
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Mi-a mai placut cum deja se observa diferentele dintre copilasi si asa de bine a evidentiat asta Monique.... Si la mine incearca Davidelu sa se ridice si baga ceva abdomene....si se cam enerveaza.....si mai nou se enerveaza si daca nu il luam in brate .... Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
oh da...e mare bai dk il punem pe canapea sau altundeva. tipa rau...vocalize noi dar foarte stridente. gata, am vplecat
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
NelaM spune:
citat din mesajul lui techila nela, eu dau cereale simple, adica orez, si cereale orez cu roscove. orezul il pun direct in bibe iar ala cu roscove il dau cu lingurita. la inceput am pus in bibe o lingurita de orez, a doua zi doua si tot asa pana s-a facut amestecul ala standard de pe cutie (cam o lingurita pentru fiecare masura de lapte, dar lingurita nu plina...mai rasa asa). nu mai stiu daca a ta papa bibe...daca papa poti sa ii pui si in lapticul de san. oricum ce ramane poti sa papi tu ca e bunut (orezul simplu adica, ala cu roscove e jaf). daca vrei sa il dai p-ala cu roscove cu lingurita sa faci putin tare la inceput, eu nu am facut cu apa masurata, am pus praf d-ala pana a iesit o consistenta care imi convenea mie... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia |
Merci Techila. Cand zici de orez simplu te referi la acela, special pentru bebei, cel de la Nestle, da? L-am gustat si eu azi, nu e rau la gust. Eu am facut mostra aceea ce mi-a dat-o doctorul cam la 125 de ml da lapte, a iesit un pic grosut, de consistenta unui piure. Mi-a subliniat sa ii dau cu lingurita si ca o sa ia timp. Am vazut ca Ana ia cu lingurita, probabil ca daca m-as mulge si l-as pune in laptic, un pic numai, dar sa curga totusi, ar fi mai usor pentru ea. Dar am zis sa incercam cu lingurita o perioada, sa vedem ce si cum, daca asa ne-a recomandat...
Cate mese de cereale le dai pe zi, numai seara?
Iti multumesc pentru raspuns, esti o draguta.
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
anamaria1979 spune:
Nela si Danuta noi folosim cereale de la milupa cu mar si morcov ce se prepara fara lapte ca e inclus in ele, ele se prepara cu apa si se dau cu lingurita. In final aspectul este al unei smantane si sunt bune la gust. Alex a lins pana la ultimul strop. Am dat la inceput sa guste, 30 ml dupa care 60 ml seara. Lapticul de la san in continuare este un fel de desert. Am inceput sa dam cereale la recomandarea medicului ca este lungan 67 cm si nu mai lua in greutate. Acum avem 7,5 kg. Cerealele astea se pot da de la 4 luni. La Humana gasiti ceva similar. Din cate stiu eu cele de la Nestle se pot da de la 6 luni dar este posibil sa ma insel.
anamaria1979 spune:
Suede la noi nu a mers nimic ptr colici decat Infacol. De la 2 luni ce e drept nu a mai avut asa ca nu am mai dat. Din pacate Infacolul are conditia de pastrare de 28 zile de la deschiderea flaconului asa ca am renuntat la el daca alex nu a mai avut colici. Cred ca la luni mai mari merge si ceaiul este unul de la fares pentru colicile bebelusului foarte bun.
Tu parca stai la pe langa parcul titan nu? Daca vrei poti socializa cu mine la o cafea. Cand vrei dai tirr si vedem noi cum facem. Poti alapta peste tot in apartament ca asa fac si eu.
cristina_ana spune:
Selenico, ce bine ca ai aparut ca vroiam sa iti zic ceva. Ce-ar fi sa faci tu niste poze cu rochita aceea turcoaz si cu accesoriile cele rosii, sa ne dam cu parerea dupa ce le vedem impreuna? Eu recunosc ca sunt adepta combinatiilor mai clasice, dar asta pentru ca nu am curajul sa fiu mai indrazneata. Dar ador femeile care se imbraca cat mai uschit, modern, nonconformist.
Eu de exemplu as vrea mult de tot sa ma imbrac cu niste cizme lungi cu toc, dresuri mate si neaparat mov inchis si o fusta de o palma, pana la fund sau cu pantaloni scurti. Si nu o fac de teama ca o sa par ridicola. Dar asa de muuuult mi-as dori asta! (si cred ca mi-ar sta si bine, ca am picioarele subtiri, din fericire ) Dar ce ma fac cu varsta? Ca parca la 34 de ani nu mai merge fusta pana la fund!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
NelaM spune:
Dana, da, asa e. Pediatrul meu, desi tanar, este bun. Mi-a explicat foarte frumos ca nu este nici o problema daca este in grafic si nici faptul ca acum se afla sub el. Este prima data cand este sub grafic. Mi-a explicat ca ar trebui, daca nu ma deranjeaza, sa suplimentam cu cereale si sa vedem ce si cum. Daca si peste doua luni o sa fie sub grafic, atunci se impun analize suplimentare. Dar ca pana atunci este ok. Eu am mare incredere in pediatru si este important acest lucru.
Poze cu laganusul o sa pun cand o sa apuc sa fac, abia ieri a venit tati si suntem tot intr-o euforie.
Momentan sunt geana pe Ana, ca i-am facut si vaccinurile azi. Pana acum totul ok, nu a facut febra deloc. Doamne ajuta!
_
NelaM spune:
citat din mesajul lui anamaria1979 Nela si Danuta noi folosim cereale de la milupa cu mar si morcov ce se prepara fara lapte ca e inclus in ele, ele se prepara cu apa si se dau cu lingurita. In final aspectul este al unei smantane si sunt bune la gust. Alex a lins pana la ultimul strop. Am dat la inceput sa guste, 30 ml dupa care 60 ml seara. Lapticul de la san in continuare este un fel de desert. Am inceput sa dam cereale la recomandarea medicului ca este lungan 67 cm si nu mai lua in greutate. Acum avem 7,5 kg. Cerealele astea se pot da de la 4 luni. La Humana gasiti ceva similar. Din cate stiu eu cele de la Nestle se pot da de la 6 luni dar este posibil sa ma insel. |
Anamaria, multumesc tare mult de pont. O sa ma uit sa vad daca sunt si la noi astfel de cereale. Momentan am incercat sa ii dam Anei din cele ce ni le-a oferit doctorul gratuit, de la Nestle, pentru bebelusi de la 4 luni in sus. Asa este si Ana, lunga si slaba.
_
suede spune:
Fetelor,
Ioana,Anomis,Nela,Danuta,Anamaria va multumesc mult pentru raspunsuri .
Mada daca asa sta situatia,iti doresc succes!
Anamaria cum se mai potoleste gerul asta napraznic,ne auzim!Dar de baut cafea bei doar tu ,ca eu n-am curaj!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
suede spune:
Dar pot ceai si apa plata...o adevarata desfatare!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp