Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *57*
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Ioana de cand ai intrerupt anti-colicii?Nu i-ai dat nici ceai,nici nimic altceva? |
draga mea, draga, sa tot fie vreo 2 luni de atunci. nu i-am dat ceai niciodata pana acum. la momentul respectiv am baut eu mai mult ceai de tei. numai ca eu sunt ferm convinsa ca baiatul meu nu a avut colici. pentru ca am observat ca el era agitat numai cand eram eu stresata sau suparata. asa ca am incercat sa fiu foarte linistita mai ales cand il alaptam. ti-am zis... la noi picaturile erau oricum apa de ploaie!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
suede spune:
Ni i-ai dat nimic?Si cum te-ai descurcat cu colicii?
Ca noi am avut probleme serioase...adica avea gaze la greu
citat din mesajul lui NelaM Suede, multumesc frumos. Eu nu stiu ce sa iti zic cu renuntarea la picaturile anticolici, ca nu i-am dat nimic Anei. Aici cred ca nici nu exista asa ceva. Dar cred ca cel mai bine ar fi sa nu ii mai dai deloc, pur si simplu. Parerea mea. Anomis, ma bucur sa te revad. Cum sunteti, ce face Dinutu? Va pup. _ Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09) Don't take yourself so seriously, no one else does... |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui anomis28 Ioanna, tare mult mi-au placut pozele pentru revista, si sa stii ca de cate ori trec pe la chioscuri intreb daca o au, ca luna asta sigur o cumpar. (in dec au avut un supliment doar despre diversificare si l-am luat) |
multumesc mult. esti tare draguta ca te-ai uitat!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
selen80 spune:
Nela nu mai fi blue, nu e un capat de tara, suplimentezi si ii dai in continuare si laptic bun de la mami si totul va fi bine
Cristina doar asa, ca esti o draguta...si sa-ti mai treaca supararea
Anomis bine ai revenit!
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
Danuta1979 spune:
Pentru parturi e f bun Sab Simplex dat inainte de masa cu vreo 10 min (maxim de 3 ori pe zi adica la 8 ore). Eu de asemenea ii mai dadeam Gripe Water - cel pe baza de marar ca sunt 2 (mai e un Gripe cu desen cu Girafa care la a mea nu i-a mers). Gripe tot asa, o lingurita la 8 ore. Gripe Water asta pe baza e marar are si efect de linistire si ajuta si la somnic.
Eu la a mea nu i-am mai dat de prin decembrie cu exceptia unei zile acu cateva zile cand a avut ceva dureri. Cand am intrerupt in dec. am facut-o dandu-i de 2 ori pe zi, apoi data pe zi, apoi deloc.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
techila spune:
nela, eu dau cereale simple, adica orez, si cereale orez cu roscove. orezul il pun direct in bibe iar ala cu roscove il dau cu lingurita. la inceput am pus in bibe o lingurita de orez, a doua zi doua si tot asa pana s-a facut amestecul ala standard de pe cutie (cam o lingurita pentru fiecare masura de lapte, dar lingurita nu plina...mai rasa asa). nu mai stiu daca a ta papa bibe...daca papa poti sa ii pui si in lapticul de san. oricum ce ramane poti sa papi tu ca e bunut (orezul simplu adica, ala cu roscove e jaf).
daca vrei sa il dai p-ala cu roscove cu lingurita sa faci putin tare la inceput, eu nu am facut cu apa masurata, am pus praf d-ala pana a iesit o consistenta care imi convenea mie...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
NelaM spune:
citat din mesajul lui suede Ni i-ai dat nimic?Si cum te-ai descurcat cu colicii? Ca noi am avut probleme serioase...adica avea gaze la greu |
Eu nu i-am dat nimic Anei. E drept ca noi nici nu am prea avut, si daca a avut, cred ca a avut ceva forma usoara. Adica sa nu ma faca sa ma gandesc sa ii dau ceva pentru asta. Dar am fost norocosi: Ana nu a plans mare lucru, de dormit a dormit cel putin 7 ore legate pe parcursul noptii cam de la inceput.
Am baut eu in schimb ceai de anason/fenicul, poate o fi ajutat.
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Dana15 spune:
Te imbratises cu drag, Nela! imi pare rau ca esti tristuta..stiu cat de mult iti doreai sa alaptezi exclusiv pana la 6 luni, dar poate ca este mai bine asa, sa-i introduceti cereale Anei..oricum, medicii de acolo sunt de incredere si nu cred ca faceau indicatia doar asa..si poate ca Anuska va mai papa sanuc mult si bine de acum incolo;
pozici noi? cu leganusul minunat?
Anomis, ma crezi sau nu, chiar astazi de dimineata m-am gandit la voi..ma bucur sa aflu ca totul este bine;
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Danuta1979 spune:
Cu diversificarea, Help din nou
Dr. a zis sa-i dau cereale cu lapte la ora 16.00 (Nestle sau Humana). Dar sunt multe feluri. Voi ce ati ales, cu ce arome?
Deci cumpar o cutie din aia, dar cum o prepar? Lapte de la san muls? Sau lapte praf? Habar nu am cum arata cerealele astea, cum sa le prepar, cu ce le papa (lingurita, seringa, biberon), cu cat sa incep ca si cantitate si cum sa maresc doza ect..
Ma puteti ajuta cu niste explicatii asa ca la copii mici? (eu personal n-am mancat niciodata cereale cu lapte ca nu m-au atras...deci sunt varza de tot la acest subiect)
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui lutoniana Buna dimineata fete dragi Delia eu cred ca putin suc la inceput sau cu ce vei incepe tu diversificarea nu va fi asa cu mare impact asupra Soimitei...datorita locului in care va avea loc. Insa cu dormitul eu zic dupa ce va mutati sa o lasi o saptamana doua cu voi ca sa aiba timp sa se acomodeze cu noul mediu si abia apoi sa o lasi singura in camera ei. Tu insa sunt sigura ca vei descoperi cea mai buna solutie pentru bebelusul tau Techila sa-ti traisaca flacaii care au dat dovada ca papa bine si cresc frumos ....chiar daca initiezi tu mesele...ei sunt niste sensibili draguti si tu nu stii . Au luat bine in greutate si imi place ca acum descoperim ca de fapt e unul mai mic si unul mai lung nicidecum unulmai slab si unul mai gras. Sunt niste baieteii minunati care mie imi plac foarte mult Viky dar cam cat a mancat Mamaruta de a dormit asa de bine ? La mine recordul absolut a fost de la 11 la 6 dimineata. Diana ce baieti frumosi ai si tu...si mi-a placut mult cat de atras e Peter de fratiorul lui, i se citea in privire curiozitatea ....Mi-a placut si de tati Sa fie toti sanatosi si sa-ti umple sufletul de fericire iar tu noua cu postari asa cum ne-ai obisnuit. Mada ma bucur de sosirea surorii tale si de relatia extrem de stransa pe care o aveti. Eu insa sunt sigura ca si tu poti face foarte multe singura, asa cum te stim noi ambitioasa si cu o inima atat de mare. Faza cu conturul de buze m-a lasat masca.....am realizat cate liste kilometrice de prioritati am eu ca sa pot ajunge sa pun si asa ceva pe o lista.....e de domeniul SF-ului pt mine dar deh....tu esti fata tanara...nu mamaica asa ca mine Si sa stii ca eu nu am lasat forumul ca sa ma dau pe gospodareala ...cu toate ca am zile cand mi-ar mai place.....Ci pentru ca spre deosebire de fetele care asteapta sa se intoarca la un job eu am plecat aici pe un drum total nou, si sunt abia la inceputul lui. Incerc sa construiesc ceva, incerc sa trag de mine cat mai mult....incerc sa realizez ceva....acel ceva pentru care de fapt am plecat din Romania. Mangulico si eu ma chinui de 2 zile sa te sun....ce sa mai spun....nu mai am cuvinte.Am inteles "ca e ceva " poze noi cu Piski ? Unde ? ca eu nu am gasit Cristina si Doamna cu pisica am patit-o si eu, nu va mirati....o fosta veche prietena mi-a trimis pe DC un PM ca sa ma certe si sa ma urecheasca ca de ce nu am anuntat-o ca am nascut si ca ea trebuie sa afle de pe aici.....adica e clar ca ma citea. (scuze de cacofonie).Insa eu am spus ca am nascut cui am simtit nevoia. Mai citesc si revin. Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
http://picasaweb.google.ro/maria.ciubotaru/17Ian22IanSp16?authkey=Gv1sRgCPLGzYXTxs3KrQE# las rpd ca ma duc la plombare. p[oate te sun d p drum dupa ce adoarme piski.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume