Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *57*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

it's good to be back

Cristina, nu stiu ca sa fac..... mai astept sa se faca mai frumos pe afara sa vad cum e..... daca mai am stare acasa sau simt ca vreau si altceva (viata de birou). mai vedem.... am fost in vizita la birou si .... a trecut un stol e berze si pe acolo, 3 colege sunt insarcinate. ...... din cauza asta ma asteapa cat mai repede inapoi....

Nela scumpa,
partea buna e ca se pot da cereale cu laptele tau, si in felul asta Ana continua sa bea cel mai bun laptic din lume.
printesa struta si pe mama ei

Dana pt gand.
si eu m-am gandit la voi cand am scris de scaunul de masa.

si despre wrap, la noi a fost cea mai buna investitie (sleepy wrap), in perioadele cu colici, numai in el se linistea. si asa am ajuns sa iesim in fiecare seara afara in wrap cate 2 ore si sa mai scap de grasime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mihaela, ce horror e ce povestesti tu acolo cu cutremurele! Nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva. Eu am vrut neaparat sa ma mut intr-un bloc nou, cu 4 etaje, ca ma gandeam eu ca e mai sigur, desi la cat de prost sunt facute blocurile noi in ziua de azi....offff! Si pe aici cica se asteapta un cutremur din asta mare, ca cica ciclicitatea aici ar fi de 30 ani si au cam trecut aia 30 de la cutremurul mare din 75, care tot pe verticala a fost. Poate vine totusi mai pe la vara, ca am sanse mai mari sa ma prinda prin parc! Ce bine e de fetele care stau la case, in camp!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Selen, asa e, nu e capat de tara cu cerealele introduse ca supliment.
Eu am ales sa vad partea frumoasa din toata povestea, dar tot sunt un pic tristuta, e firesc.
Am fost chiar emotionati azi, si eu si sotul, cand i-am dat pentru prima data cereale Anei cu lingurita. Si era asa de frumoasa, plina pana la urechi de pasta aceea! Cand i-am dat sanul dupa am constatat ca mai avea urme si dupa ureche! De vis...

Raluca, va pup. Ce mai face Natalix?

Dana, am uitat sa iti zic cat de mult ma bucur ca nu are Ana nimic la sold.
Si mi-a placut faptul ca zilele trecute ti-ai exprimat frumos, dar ferm, parerea referitor la cum te ingrijorezi tu cand una sau alta din fete avem probleme. Nota zece pentru franchete!

Eu cred ca o sa ma culc in curand. Sunt obosita si imi va prinde bine somnul din seara asta.

Maria, maine ma duc la masaj, nu am mai apucat astazi.
Am vazut pozele cu Aidan, sa stii ca este foarte frumos. Si l-am surprins in una din ele ca iti seamana foarte, foarte mult la zambet. Este un copil foarte fericit, se vede din poze.

Monique, foarte frumoase pozele cu Andrea, este o dulcica.
Si am vazut si filmuletele cu Ebruska, fara sonor ca le-am vazut azi noapte. Ce frumos se intoarce si este mandra de isprava! Bravo.

Am vazut multe poze, dar o sa imi le aduc aminte cu siguranta, pe parcurs.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Dar cat de slabuta e Ana de ti-a recomandat neaparat sa ii dai cereale?

Si noua ne-a zis la 4 luni sa incepem diversificarea ca sa se obisnuiasca cu alimente, dar eu vreau sa incep sa-i dau. Stiu ca tu ai vrea sa stai pana la 6 luni. De aceea ma intreb daca chiar e necesar in cazul Anei (nu stiu cate kg are si cum ia in greutate).

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Dana, Ana a luat numai 600 de grame in ultimele doua luni iar de la nastere a luat 2 kilograme. Numarul kilogramelor nu este insa atat de relevant avand in vedere greutatea diferita cu care se naste fiecare bebel. Importante sunt graficele de crestere, zic doctorii, evolutia de la o vizita la alta. Pana la urma toate sunt statistici, inclusiv graficele de crestere. Iti arata daca copilul tau se incadreaza in cei x% bebei cu greutatea mai mica sau mai mare de y kg.

_

Lasa ca se ingrasa ea de la cereale. Oricum, chiar daca e slabuta, important e sa fie sanatoasa. Si e sanatoasa si vesela si tare frumusica si f iubita de mami si tati.
A mea nu stiu daca neaparat are nevoie de diversificare si cereale (are 7360 g azi la 4 luni si 10 zile ) dar daca pediatrul a zis sa-i dau, ii dau si gata, ca stie el ce zice.
Noi se pare ca ave probleme cu calciul, caci ne-a dat iar sa luam Primele 3 luni a luat 10 zile/luna cate 5 ml/zi, in a patra luna nu i-am dat iar acum am reluat dar 10 zile/luna cate 10 ml/zi plus D3 5 picaturi fata de 2 pana acum. Are fontanela mare inca, cred ca de aceea ne-a dat.

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Eu inca ii dau de 2 ori pe zi siropel pentru colici, si beau ceai de fenicul...o cana pe zi .Oricum, sper sa depasim etapa.
Acum, intrebare: ceaiul la pliculet, cu apa calda...asta e de dat si la bb?? (sunt varza). Off, tare comod mai e sanul...
Nela, nu fi trista... Eu astept cu nerabdare controlul din februarie, iar daca dr zice ca e momentul sa diversificam, asa fac, nu mai astept 6 luni.Ca nici Loris nu a mai luat in greutate mult...dar s-a lungit, ochiometric are 66-67 cm
As mai avea niste nelamuriri legate de diversificare, dar mi-e ca o sa radeti cu lacrimi

De cand il tin sa doarma in brate, la san, Doarme mai mult bib...Vai de bratul meu

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Gata,asa facem!
Ne cu apa rece.

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Laura eu beau o cafea mica cu lapte ca de nici eu nu am curaj de mai mult. Da apa plata si ceai am la greu asa ca o sa bem de ne vine rau.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Kawaichan, eu nu as rezista sa traiesc in zona cu cutremure asa dese...Dupa ultimul cutremur din RO, in 2004, am ramas cu sechele. Atunci am dormit 2 saptamani imbracata, ca sa pot fugi afara repede (dupa zguduiala). Iar cand trecea un tren (blocul era langa calea ferata), eram f aproape de un atac de panica...
URASC CUTREMURELE!!!!!!!!!!!!!!!!

Cristina, fii indrazneata!La 34 de ani esti fff tanara.Eu nu inteleg de ce femeile din Ro considera ca la 30 si ceva esti deja batrana... (numeroase prietene de ale mele o fac ).Aici, in It, la 30 + termina facultatea, sau fac primul copil (35-36 ani), sau...sau...Vezi pe strada, din spate, cate o d-soara f sexy, cu fusta scurta, eleganta, moderna, iar cand se intoarce vezi ca de fapt are peste 45 ani.
Asa ca...INDRAZNESTE.

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luhtien spune:

uraaaa....dupa lupte seculare , care au inclus o portie de ceai si cele enspe linguritze de portocale pentru Teo, 2 sandvisuri pentru mine, un kk - tot din partea lui Teo, am reusit si eu intr-un final apoteotic sa ajung la zi.
doar cu capitolul acesta, ca din urma am renuntat sa mai citesc .
merge netu' ca ochii mortului, asa ca o sa incerc sa fiu mai scurta.

kawaichan si Ioanna81- si noi avem hemangiom la ceafa si pe pleoapa dreapta si intre ochi. asteptam sa ne treaca. ... sper..

selen80 - in legatura cu slingul. sfatul meu este sa analizezi intai comportamentul copilului: daca e nagat in priza ca al meu, mai greu il faci sa stea in sling, ca o sa iti pice! . asa ca daca tot vrei ceva de genul asta, io zic sa te gandesti la un mei-tai, ca acolo ai cum sa il legi de picioare.
io astept sa mai fac rost de niste bani si poate la primavara bag si un mei-tai, chit ca o sa ma stranga sotul de gat cu el cu tot.

lutoniana - sa nu ii fie cu deochi, dar doarme de la 9 la 5.30-6. dupa masa de la 6 mai baga o portie pana in jur de 8 dimineatza. ...ca sunt eu mama nebuna si dorm cu un ochi pe el si cu o mana pe paturica sa nu se dezveleasca feciorul si sa-i inghete diverse ...asta e partea a2a.

colici...aaa...io nu i-am dat nimik. debriadatul care mi l-a recomandat medicul de familie a fost apa de ploaie si oricum nu i-am dat decat vreo saptamana, dupa care am renuntat eu.

cereale...aseara a venit pediatra si mi-a taiat elanul. capaa pipota in mine sa incep sa ii dau sa pape si a zis ca nu e nevoie de diversificare, ca mai poate sa astepte pana la 5 luni si 1 saptamana. asa ca ...pofta in cui! pentru urmatoarele 3 saptamani.

gata. sper sa nu se fi terminat capitolul pana scrisei eu.

PS azi am facut vaccinul. stam cu OCS sa nu facem febra

pentru toti sarbatoritii de azi!

====================
Nimeni nu te-a intrebat daca vrei sa te nasti.
Despre plecarea ta, tot altii vor decide.
Insa timpul dintre este in mainile tale. Nu-l irosi!

Bogdan Teodor Constantin - comoara noastra

http://bisisica.blogspot.com/
Mai multe poze pe blog! Va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

asta cu cutremurul o am si eu, din cand in cand ma apunca asa.... cate o panica..... daca e cutremur ....
dar apoi vin cu matura "igiena gandurilor" si duc gandul la spate..... el ramane insa acolo si .....mai scoate capul....

eu stau la ultimul etaj (8)si din experienta pot spune ca mai sus, cutremurele (in Buc) se simt mai tare.... la ai mei nu se simt asa, ei stau la 4 din 12

astept cu infrugurare casa pe pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Hepilica, multumesc pentru mesaj, esti o draguta.
Da, si eu sunt curioasa de evolutia Anei de acum, ca o sa avem si cereale in meniu. Sincera sa fiu, mi-as fi dorit sa o vitaminizez, sa incep cu ceva legume piure (eu nu sunt adepata sucurilor de legume, nu stiu de ce, poate ca stiu ca aportul caloric al acestora este scazut).
Cat priveste decizia de a incepe acum cu cerealele, am urmat recomandarea medicului. Oricum as fi inceput undeva inainte de mersul acasa, in Romania, planificat pentru sfarsit de martie. As fi preferat sa mai asteptam o luna, dar e ok si asa. Continuam cu lapte de la mine si aceste cereale.

Kemsy, va pup. Hai zi-ne intrebarile legate de diversificare... eu sunt ochi si urechi, ca si ale mele or sa para la fel ca ale tale, m-a cam puat un pic prin suprindere toata faza... dar ne adaptam noi din mers, ce sa facem...

Acum chiar ca ma culc.
O seara placuta va doresc.

_

Mergi la inceput