Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *57*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Va salut, dragelor.

Noi ne-am intors de la doctor. Dana, esti o draguta, tu ai tinut bine minte data de 25 pentru vizita medicala, insa clinica ne-a sunat saptamana trecuta sa ne roage sa o amanam pana astazi.

Totul este ok, Ana este sanatoasa, in grafice, mai putin cu cel a greutatii, bineinteles. Asadar doctorasul ne-a recomandat inceperea introducerii meselor de cereale in alimentatia Anei, pe langa san. Asadar azi o declar oficial ziua inceperii diversificarii Anei. I-am dat cereale la masa de seara si Anei i-au placut (este drept ca nu mancase de patru ore, dar totusi am fost placut surprinsa sa vad ca stie sa mestece un pic si sa inghita). In rest, numai lapte de la san. Mi-a mai dat ceva picaturi pentru a fi puse in laptele meu, un fel de supliment nutritional, dar eu nu cred ca o sa i le dau Anei. Mai vad cum evoluam dupa aportul cu cereale.

Sunt un pic blue din cauza asta, ca nu a luat bine in greutate si drept urmare ii introducem cerealele.

Techila, am o rugaminte la tine, ca stiu ca bb tai mananca cereale: imi spui, te rog, cam cat le-ai dat la inceput, cum ai facut, chestii din astea...
Am vorbit cu cu doctorul si trebuie sa ii dau progresiv, cat vrea sa manance, insa ma gandesc ca nu am inca un reper cand sa insist si cand sa o las, ca nu ar mai vrea.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Anomis, ma bucur ca ai mai scris. Sa stii ca eu nu am mai iesit afara de secole, sunt o mare friguroasa. Eu daca vreau sa ma plimb ma duc pana in Cora cu masina (care masina acum nu o mai am ca mi s-a stricat bateria si cica la modelul meu se gaseste doar pe comanda speciala)
Tu cand te intorci la serviciu, ca parca imi amintesc ca imi ziceai ca vrei sa te intorci acum, in primavara.
Mely, pe mine nu m-a deranjat faptul ca prietenul a citit pe forum, asta mi se pare normal oarecum, dar mi se pare odios sa-l sune pe sot si sa-i zica Uite ce scrie nevasta-ta pe forum! Asta in conditiile in care ei vorbesc la telefon odata la cateva luni, deci nu sunt prieteni buni. Eu chiar era sa ma cert cu el din cauza asta. Dar pana la urma a inteles ca eu nu renunt la a scrie pe forum, chiar si de problemele mele personale, pentru ca am nevoie de asta, imi face bine la psihic. Doar m-a rugat sa am mai multa grija la ce scriu de acum inainte.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Nela stai linistita ca Ana vrea sa fie balerina .Eu zic ca o sa-si revina acum cu cerealele.
Ioana de cand ai intrerupt anti-colicii?Nu i-ai dat nici ceai,nici nimic altceva?
Anomis asa ma gandesc sa fac si eu...azi am sarit deja peste o doza si a fost ok .
Reconosc ca mi-e un pic teama sa incep,dar vorba lui Luto,ajunge atatea chimicale.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

ANOMIS bine ai revenit,ma bucur ca sunteti bine
SUEDE eu nu prea i-am dat picaturi pentru colici cred ca doar o luna i-am dat zi de zi si nu la fiecare masa,acum ii mai dau din joi in pasti cand vad eu ca se strange la burtica.In privinta conturului de buze,stai linistita nici un lucru nu e atat de bun pe cat se zice deci nici conturul nu e permanent-permanent,am inteles de la unele fete ca trebuie refacut la o anumita perioada ca-si pierde din intensitate,asa ca sper ca la batranete sa nu mai fie
NELA eu sunt sigura ca Anuta e bine,vrea ea doar sa fie mai supla,nu mai fi supi din cauza asta.Cred ca iti vei da seama cand nu va mai vrea,Iri al meu incepe sa scuipe daca nu mai vrea ,scoate lingurita sau tine gura inchisa ca sa nu ii mai bag.Eu i-am dat cate putin(nu vrea tot timpul) si am crescut dupa ochi.Acum Techila e mai experimentata,vezi ce spune si ea

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Nela, te pup si sa nu mai fi trista ca trebuie sa introduci cerealele! Asta e, nu toti copilasii sunt la fel. Eu chiar cred ca asta e cel mai bine pentru ea.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

fete dragi

multumesc pentru reprimire

Ioanna, tare mult mi-au placut pozele pentru revista, si sa stii ca de cate ori trec pe la chioscuri intreb daca o au, ca luna asta sigur o cumpar. (in dec au avut un supliment doar despre diversificare si l-am luat)

Dana15, bine ca ai scapat de grijile cu prichindutza. si mie mi se pare Mamica de azi printre cele mai pertinente reviste.

Mergi la inceput

Mada, multumesc frumos, esti o draguta. Da, mi-am amintit dupa ce am trimis mesajul ca si ti i-ai dat lapte lui Iri. Ai dreptate, cred ca o sa imi dau seama cand nu mai vrea. Important este sa i le dau inainte de san.

Crisitina, esti o dulce. Da, asa e, si eu cred ca asta este cel mai bine pentru ea acum. Ii multumesc lui Dumnezeu ca este numai slaba, putea fi bolnava, doamne fereste! Insa trebuie sa recupereze la greutate si sa ajunga in grafice. Te imbratisez si imi pare rau despre problemele sorei tale. Daca iti seamana (femeie puternica), sunt convinsa ca o sa treaca, incet incet, si peste problemutele de acum.

_

Mergi la inceput

Suede, multumesc frumos.
Eu nu stiu ce sa iti zic cu renuntarea la picaturile anticolici, ca nu i-am dat nimic Anei. Aici cred ca nici nu exista asa ceva. Dar cred ca cel mai bine ar fi sa nu ii mai dai deloc, pur si simplu. Parerea mea.

Anomis, ma bucur sa te revad. Cum sunteti, ce face Dinutu? Va pup.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Kemsy incearca cu ceai de chimen, noi avem nopti mult mai linistite de cand ii dau 6 lingurite inainte de culcare...si parca i s-a mai reglat si tranzitul...
suzeta nu o accepta, ca sa adoarma la loc?

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput