Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *57*
Raspunsuri - Pagina 9
anomis28 spune:
fete dragi,
ne mai primiti si pe noi.
am renuntat sa mai incerc sa va prind din urma ,
dar va citesc asa, cum pot.
Am vazut multe poze cu bebelusi superbi.
Raluk, ce frumosi ati fost la botez
Manga, chiar ca Aidan e copil de reclama, si domnisoara Ama la baita e super cu casca de dus .
Elle , de cate ori iti citesc posturile imi aduc o babetica la bot
Diana, Nick deja e baiat mare, si Josh mi-a placut tare
Cateva cuvinte despre noi.
Noi sutem deja la 6,945kg, masuratoare de ieri cu 65 de cm, si papam mult bibe. Intr-o seara a papat 330ml, de m-am speriat ca face poc. Inca nu am inceput diversificarea, asteptam pana face 5 luni. Noaptea doarme de la 10 la 8 si inca nu au inceput dintzisorii sa creasca. Am facut Infanrix-ul de 4 luni si Rotarix-ul. La Rotarix am avut ca efecte secundare somnolenta, si iritabilitate 2-3 zile.
In fiecare seara iesim afara, chiar si ieri am avut o plimbare de 30 min. (asa l-am obisnuit si credem noi ca din cauza asta doarme bine noaptea)
Apropos de implicare sotului, la noi doar sotul ii face baita si sunt cazuri in care se linisteste doar la el in brate.
Am reusit sa scap de gandurile "ciudate" ca am putut iesi la socializare . Sambata si duminica sta taty cu el si eu pot iesi la cafea .
si eu traiesc pentru vremea frumoasa, si mai calduroasa care va veni (macar -5 )
Lucia, hai cu firma aia, ca atatea lucruri vreau sa cumpar de la voi de acolo..... si nu am cum .
hepilica, referitor la babycook, a trimis mai demult Lucia un link pt. asta, http://www.beaba .com/flash/#/en_GB/products/details/16-23-Steamer-cooker-blender-Babycookcare, care e si mai ieftin, (daca il gasim) si face si mai multe.
despre scaune ca am citit printre randuri .....
noi, nu avem spatiu in bucatarie pentru un scaun mare si ne-am uitat la asta ca soluutie, ca se ataseaza de un scaun normal, si il putem lua si cu noi cand plecam.
http://www.mothercare .com/Travel-booster-seat-SteriTouch-cushion/dp/B002EJ002I/sr=1-12/qid=1264505078/ref=sr_1_12/279-6557960-4414834?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42862041&mcb=core
M-am intins .....
suede spune:
Voi le mai dati ceva bebeilor impotriva colicilor?
Daca nu,cum ati renuntat?Treptat sau dintr-o data?
Merci!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Pentru voi:
http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp
Ioanna81 spune:
chiar asa kawa vroiam sa te intreb dar nu am avut curaj. acuma daca tot ai deschis subiectul ma bag si eu. te obisnuiesti vreodata cu cutremurele? ca banuiesc ca sunt la ordinea zilei. intreb pentru ca eu sunt foarte calma la cutremure. pe fiecare l-am petrecut continuandu-mi activitatea pe care o desfasuram la momentul respectiv. acuma insa, cu Carol, nu stiu cum as reactiona. azi a fost prima data in viata mea cand mi-a aparut o lacrima in coltul ochiului uitandu-ma la un belelus de cateva saptamani din haiti.
cat despre scenarii imi vin si mie tot fel#351;ul de ganduri negre in cap, mai ales cand alaptez, si le azvarl cat colo. nici nu vreau sa stiu de ele, mai ales ca am si o imaginatie fooooaaaarte bogata.
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Pe mine ma framanta urmatoarea chestie: daca eu il pun la san mereu...nu cumva il indop... |
eu cred ca riscul nu este sa-l indopi, mai ales ca inteleg ca nu suge mult. riscul, dupa parerea mea, este sa se invete sa manace putin si des. ceea ce nu e bine nici pentru tine dar mai ales pentru el. â
cu parturile nu stiu ce sa-ti spun. poate ai mancat tu ceva mai greut. sunt tot felul de picaturi din astea de plante. ai incercat sa-i dai? sau ceai de chimen... zic si eu ca la astea nu ma pricep.
Pataniile noastre
cristina_ana spune:
Mihaela, asta cu cutremurul e si la mine prima pe lista de obsesii. SI eu m+am tot gandit in ce loc sa ma duc in casa daca o fi sa fie, mi-am facut strategii de salvare. Si stiu ca ne paste asa ceva, dar sper sa nu fie unul foarte mare.
Kemsi, si la mine alaptatul e singura metoda de adormire si linistire. Dar eu nu cred ca mananca tot timpul, de mult ori simt ca doar foloseste tzitzi pe post de suzeta, doar molfaie sanul. Nu stiu daca o fi bine sau nu, dar daca functioneaza la sigur, eu nu renunt la asta.
Mely, eu zic sa notezi undeva toate perlutele copilasilor, sunt extraordinar de adorabili la varsta asta!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
suede spune:
Am visat azi noapte ca eram la Osaka ....
Kawa la ce etaj stai?
Pentru voi:
mary_07 spune:
Laura,are 2 ani si aproape 3 luni El a inceput sa vb cum trebuie mai tarziu,pe la 1 an si 10 luni...si in fiecare zi ma uimeste cu expresii noi si cu felul in care face propozitii tot mai frumos (spuse cioara)
Ce vroiam sa mai zic e faptul ca eu n-am ramas chiar atat de surprinsa de ce i s-a intamplat Cristinei...suntem pe un forum public unde chiar oricine poate intra si citi (chiar si cei fara cont)
Stiu,e o senzatie urata de tot sa stii ca cineva din umbra urmareste tot ce scrii e al naibii de urat ce a facut Mister X sau Y cum l-ati numit .Imi imaginez ce prost s-a simit sotul Cristinei cand i-a trantit lucrul asta in fata ..
Asta e unul din motivele pt care am vrut ca albumul cu poze sa fie parolat.La picassa tot caut optiunea asta,dar n-am gasit-o.L-as pune sa fie vizibil numai prietenilor pe care ii am in lista dar atunci fetele care au cont pe alt site nu le-ar putea vedea...
Cand eram gravi cu Alex,am intrat tot asa,pe un forum public cunoscut si dupa niste kestii urate de tot (identitati false si bazaconii din astea) ne-am facut noi,grupul nostru,un forum separat,accesibil numai noua
Si sa nu uit....la multi ani puiutilor sarbatoriti azi.Multi pupici si pt voi,si pt mamicile voastre
Mely , implinita de Alexandru si Razvan
Astept primavara...
_
"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau
suede spune:
Anomis bine ai revenit.
Ma bucur sa aud vesti bune!
Tanjesc si eu dupa socializare,dar ma gandesc ca si daca as pleca (ceea ce la mine cu e aproape imposibil),n-as putea sa stau prea linistita ...poate sa mai creasca putin
Pentru voi:
Ioanna81 spune:
bine ai revenit anomis. ai iesit afara? aseara? eu nu am avut curaj. am iesit eu si mi/au inghetat picioarele de nu mai puteam sa misc degetele dupa 20 de minute. bravo!
Citat: |
citat din mesajul lui suede Voi le mai dati ceva bebeilor impotriva colicilor? Daca nu,cum ati renuntat?Treptat sau dintr-o data? Merci! |
eu i-am dat acum cateva luni neste picaturi (care din punctul meu de vedere nu au avut nici un efect) si le-am intrerupt dintr-o data. pur si simplu nu i-am mai dat.
infacol i-am dat vreo 2 zile si mi s-a parut groaznic sa-i dau la fiecare masa, espumisan-ul e apa de ploaie, bonisan-ul parca parca ceva efect... parca mai era unul da' am uitat cum il cheama!
Pataniile noastre
anomis28 spune:
Suede eu am inceput sa mai sar sa ii dau picaturi (infacol) la cate o masa una da un ba.....pana ajung doar dimineata si seara....
apoi doar dimineata.... si uite asa.... renuntam