Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *57*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna ziua fetelor

La multi ani sarbatoritilor de azi! Sa fie sanatosi si fericiti!

Eu azi am inceput oficial diversificarea cu suc de mar. A fost f gustos cred caci asta mica asa dadea din picioare si zambea. Abia astept sa-i dau si maine.

Madalina, ce fain de tine ca iesi in oras, la film. Asa tare mi-ar fi placut si mie sa va Avatar-ul in 3D la cinematograf...dar nu am cu cine lasa copilul (parintii departe in provincie) plus alaptatul...asa ca l-am vazut acasa pe DVD in 2D. Oricum, super filmul.

Mi-e dor si mie sa mai ies prin oras dar cu frigul si cu gripele astea in ultima vreme nu am mai scos-o pe micuta in aglomeratii (noroc cu muntele ca ne-am mai aerisit si noi).

Monikus, rabdare mami. Creste el si se face mare si o sa se atarne de gatul tau sio sa-ti povesteasca cat te iubete si o sa-ti dea multi pupici :)

Gata, e maraita (e ora de somnic). Merg sa vad cum reusesc sa o culc.
Pupici

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Maria am vazut poze frumusele cu Aidan. Ce bine isi tine capul.
Monikus sanatate multa lui Rares. Vezi ca sunt de la pampers scutece numai din bumbac care dau mai putine reactii alergice. Este punga alba si le gasesti in farmacii.
Mada bravo pentru conturul de buze sa il pui in aplicare. Eu am in cap diverse imbunatatiri pentru mine dar nu stiu cand le voi face.
Uka bafta la vaccin. Cat mai putine reactii adverse
Cristina nu te mai supara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Salutare

First of all,simt nevoia sa ma descarc,dau pe langa de fericita ce suntDoamne,cata bucurie imi pot aduce piticii astia 2...
Eram acu' 15 minute in camera cu picii,pe pat ,ne jucam si faceam poze (pe care le voi incarca de indata ce am mai mult timp liber) si dintr-una in alta,Alex face o prostioara,il cert si el se cuibareste in pat si se pune pe plans (mai mult miorlaiala,sa ceara mila)..si cum il vad eu asa,ii spun ca is suparata pe el si ma apuc sa-l schimb pe Razvi.Spre final,imi dau seama ca n-am crema si zic:
- Alex,adu-mi te rog crema sa-l dau pe Razvi la fundulet ca e iritat
La care el :
-Adu (adica Alexandru pāje pic" (Adu plange un pic)m-am abtinut sa nu rad, dar in acelasi timp am si murit de dragul lui cand i-am auzit replica
Il rog peste un minut acelasi lucru si imi raspune "Da" si pleaca dupa ea
Sunt minunati copiii la varsta asta,scot tot mai multe pe gura

Si inca o faza :lui ii plac cartile de rugaciuni cu poze,sa ii arat sfintii de pe acolo, pe Maica Domnului...si cum ii tot zic eu de Maica Domnului,si o vede cu Iisus in brate,cred ca face vreo legatura cu mine si Razvi ca de cateva zile ma striga "mama doamna" sau "doamna" e totaallll

Revin cu comentarii...simteam intai nevoia sa va impartasesc din bucuria mea

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Astept primavara...

_

"You are worried about seeing him spend his early years in doing nothing. What! Is it nothing to be happy? Nothing to skip, play, and run around all day long? Never in his life will he be so busy again." Jean-Jacques Rousseau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

MARY imi inchipui ce fericire simti cand il auzi pe Andrei,eu traiesc sa vina momentul in care va vb cu mine si va scoate diverse perle
CRISTINA ai grija cu mancarimile tale,si eu stiu ca pot fi foarte periculoase.Multa sanatate tie si putere surorii sa treaca peste toate greutatile
ANAMARIA sper sa pui in aplicare toate imbunatatirile care le ai in cap.Si eu mai am dar vreau sa vad cum rezist la conturul de buze,daca nu doare imi fac la ochi contur negru
Va spun diseara ce-am facut si ce decizie am luat

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

cristina,sper sa nu fie nimic grav cu petele alea.totusi,n-or fi de la pizza,ca daca erau sa fie pe fond nervos iti apareau si cu alte ocazii...na,ma dau si eu cu parerea.

raluk,o imbratisare stransa si de la mine las ca se face el Alexutu mare si iubaret de mami

am vazut ca vorbeati despre scaune de masa,arata f bine cele care se ataseaza de scaunele normale pt adulti,dar tot stau si ma intreb daca nu e buna si o tavita pe care sa-i insiri una alta.aici sunt castronele si canite cu ventuza,se 'lipesc' de masa/tray deci nu le poate rasturna bebe accidental.la scaunelul acela portabil si rotitor de la chicco zic pas ca nici noi n-avem masa(inca)

cu scenariile...cred ca va iau pe toate.pe langa tot felul de tampenii care-mi trec prin minte(nu le mai insir aici ca intentionez sa-mi fac si eu igiena mentala) io mai am un sport preferat:ma intreb cam de cateva ori pana la cateva zeci de ori pe zi(depinde daca a fost sau nu cutremur de curand) cum as proceda daca in acel moment in care fac o anumita activitate ar veni un cutremur.ma uit in jur dupa repere,imi fac scheme in cap cu traseul meu pana unde e copilul.vineri seara,de exemplu,am reusit sa sparg un borcan cu miere.cum era din plastic si se facuse in doua,am zis sa-l culeg de pe jos si sa mai salvez ce se mai poate...evident ca m-am umplut toata.la ce se gandea Mihaela cand era plina pana la cot cu miere ? se intreba ce ar fi facut daca atunci ar fi venit un cutremur incepusem deja sa tremur usor de nervi ca nu puteam sa-mi iau mierea aia de pe maini
miercuri noaptea chiar ne-am leganat binisor,am sarit instant din asternut,dezvelit cupil si inhatat,gata de actiune.noroc ca s-au potolit lucrurile si nu l-am mai ridicat in brate.nici el n-a simtit nimic.

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

mely ce tareee! sunt mortali cu perlele lor.

acuma baiatul meu se cearta cu barele de la patut. se tine cu ambele manute de aceeasi bara si impinge cu picioarele in alta bara si o tine intr-o chiuiala totala. mai tipa mai zbiara! e mortal

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Mary,ce draguuuut

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured." "Babies, like food, only get spoiled if they are left unattended on a shelf."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

KAWAICHAN sincer tu ai si motive sa te gsndesti la cutremur caci la voi acolo sunt tare dese.Am prins si eu 3 in decurs de 2 zile si chiar m-am speriat.Eu sper sa nu ai parte de asa ceva si sunt sigura ca te-ai descurca in orice situatie

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Ciao ragazze!
Vin din urma ca un melc isteric, dar am pierdut firul printre atatea chestii de rezolvat: probleme la servici, schimbare provider internet...etc.
Dar vreau sa ma sfatuiesc cu voi.
Problema: de vreo 2-3 nopti Loris se trezeste din ora in ora (azi noapte de...7 ori ). Cauza: partzuri, in general. Eu, ca sa il linistesc repede, ii bad tzitzi in gura, si adoarme la loc, pt o ora. El suge 1-2-3 minute.
Am vazut ca si ei au perioade, manifestari ale temperamentului, etc. Pe mine ma framanta urmatoarea chestie: daca eu il pun la san mereu...nu cumva il indop...de nu o sa mai vrea mancare cand o fi mai maricel?Desi, daca nu ar fi vrut sa pape, banuiesc ca se punea pe urlat, nu?
Nu vreau sa transform sanul in metoda de adormit sau de confort (la fel, cand nu se linisteste in nici un fel, il pun la san, si gata, tace), desi se pare ca pe drumul asta sunt

Va salut si va

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Mely ce dragut.Cat are Alex?
Mada parerea mea...la un moment dat ma batea si pe mine gandul...dar sa-ti spun ce m-a facut sa ma razgandesc.
M-am vazut la batranete,cu fata ridata si buzele la fel...conturul isi va strica forma...nu stiu,acum fiecare cu lui.
Eu am un tatuaj pe picior ... facut la 25 ani,e foarte frumos dar daca vad aceeasi poza .
Indiferent ce decizie iei,eu te sustin...
PS:vezi ca doare al naibii

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Pentru voi:

http://family.webshots.com/photo/2811438800105745765qucoQp

Mergi la inceput