Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(84)
Raspunsuri - Pagina 17
honeybaby spune:
child - fericitari pt vestile bune de la eco
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
child spune:
Chiar REBIANA am vazut si eu hainutele, sunt super. Eu inca am ramas cu nostalgia fetitelor, si in magazine parca vad hainute mai multe si mai frumoase pentru fetite.
Dar acum nu as da minunea mea de baietel nici pe o mie de fetite.
Oricum, tu esti printre privilegiate, o sa ai pereche, ceea ce-mi doresc si eu.
33+ 
cenia spune:
Salut burtici
ce mai faceti? va citesc mereu stiu aproape tot ce scrieti si cu greu reusesc sa raspund desi piticii mei ma lasa pe mine in pace dar nu imi lasa casa, care arata ca dupa razboi! o sa vedeti voi!
in ROmania dupa nastere am tinut regim dupa nastere. e recomandat pt prevenirea constipatiei(si m-am constipat de am simtit ca moor) care e iminenta si gaze la copii. aici nu iti interzic nimik, zice ca imediat ce vezi ca e fussy copilul sa nu mai maninci ce ai mincat in ziua aceea o perioada. imedia dupa ce nasti mi-au adus cafea pt purgatie si te intreaba mereu daca ai iesit la baie. daca nu, iti dau niste laxative mai slabe (soft).
de ce zic ca am murit? fiindca aveam epiziotomie si simteam ca mi se rupe cusatura de durere! si mi- a fost frica sa fac si dupa citeva zile m-am chinuit ca la nastere.
de frica, la a doaua nastere am baut cafea ca stiam ca e purgativa, am mincat prune si tot nimik. abia dupa pastile am reusit. inca am amintiri urite.
uite ca sunt in saptamina 30 si parca un pic am emotii. nu de nastere ca aici cu epidurala nasti asa de usor...ci de intilnirea cu mica Sophia: cum o fi?
deja ar trebui sa tatonati terenul cu dr despre epidurala. se cam feresc in Romania sa faca, dar nu se compara cu rahianestezia sau generala care e groaznica. totul e sa colaboreze dr vostru cu un anestezist bun din spital.
tot acum o sa va apuce sindromul cuibului: spalat, aspirat, cuatenie, ordine, spalat frigidere, asezat haine, etc. osa aveti energi ept toate astea si un chef nebun. apoi bineinteles ca va ia durerea. eu deja am inceput. mai stau aici cu voi sa imi treaca!
despre revenirea menstruatiei dupa nastere depinde de femeie. la mine am avut lohii 40 de zile si in spital la una i se oprise dupa 2 zile, iar ciclu mi-a venitdupa 11 luni dupa ce am intarcat. la al doilea am uitat! ups!
nu am noaptea arsuri ci doar dureri de spate sau de bazin. parca ma desfac! parca e mai suportabl decit arsurile. o prietena aici a facut din cauza arsurilor pe parcursul a 4 sarcini ceva parca varice pe esofag si dr i-a spus ca nu trebuia sa stea cu asa dureri ci trebuia sa ia antiacide ca se poate in timpul sarcinii aici se numesc Tums.
Freedelia: asa am simtit si eu cu mama aici ca uneori ma incurca mai mult decit ma ajuta, Doamne iarta-ma! si atunci am spus ca trebuie sa obisnuim copii cu program chiar daca nu il respecta dar incercam sa ne tinem de el: la 12 la masa, la prinz in pat la somn(" dar nu vrea sa doarma, vrea sa stau cu el "etc) seara la ora 8 mincare la 9 la cada, la 9:30 in pat obligatoriu. poate ar trebui sa faci si tu la fel: sub pretextul obisnuirii copiilor cu programul sa impui(si asta e o misiune imposibila) si parintilor. si noi ne incurcam una pe alta eram dezorganizate. aduceam eu haine aducea si ea! na! intentia lor conteaza, e buna si trebuie sa ii apreciem. reprosul ei: toata ziua stai la computerul ala! ce tot faci acolo?"
pai stau pe net decit sa ne baem fund in fund! nu ii ziceam asa, doar gindeam! ha ha ha
iti urez nervi de otel si impunere totala!
acum ca am scris de toate va las va urmaresc din umbra si va salut
by
Erina spune:
Scriu si eu rapid un mesaj!
Am vazut multe poze cu o gravidutza subtirica in body negru, hainute minunate, camera cu stele, brunetica tiza Dariei mele.
Noi suntem bine, cum scriam chiar intrasem in panica de cind cu nasterile de la iepurasi.
Postez si aici ce am scris la grupul Dariei:
Am decis sa imi bag mintile in cap!!! Note to self:
Am schimbat semnatura. Astazi am 32 de saptamini implinite si NASC IN MARTIE! BEBELUSUL VA FI PESTI SI VA FI SANATOS!
De cind cu nasterile precipitate de la cealalta odisee am intrat in panica. De doua zile incepusem sa port dispozitivele de formare a mameloanelor, astazi chiar am pus 95% din bagajul de urgenta pentru spital.
Dar nu,STOP de miine calendar mare pe frigider. Peste 4 saptamini control la medic si stabilirea datei nasterii care va fi cel devreme peste inca 2-3 saptamini. Doamne ajuta!
Odihna multaaa si optimism!!!
Adevarul e ca daca nu as duce asa de jos si de greu sarcina probabil nici nu m-as fi gindit ca va veni mai repede.
Multumiri pentru sustinere si incerc sa nu ma mai stresez, sa ma bucur de saptaminile pe care le voi imparti doar cu Daria
si sa imi organizez tot ce am de organizat.
Mamici va doresc sa va bucurati din plin de aceasta ultima parte a sarcinii si sa va odihniti cit mai mult!!!
Pe curind!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
32+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
kossir spune:
Buna burticute,
Azi am vrut sa fac maaare lucru si am ajuns sa fac o branza.
Am plecat sa-mi rezolv ceva la servici, sa platesc scoala lui Mihai si sa mai cumpar cate ceva pentru Marele Eveniment.
Am reusit intr-o oarecare masura, dar voiam sa caut aparatori pentru patut, saltea, ma rog.
Ajung eu in buricul targului, in Casablanca, nu gasesc deloc loc de parcare si las si eu masina dupa o alta care era parcata evident ilegal. Am vazut eu, am lasat avariile aprinse si am intrat zic eu 5 minute intr-un magazin. Acolo, caut, caut, ma rog ies dupa o jumate de ora, ia masina de unde nu-i. O ridicasera. Acu nu zic, aveau dreptate, era parcata aiurea. Dar la cum se circula in Casablanca, ca in afara de Mexico si New Delhi, nu cred ca se mai circula undeva in lume asa aiurea, ma rog, asta e.
Problema e ca mi-a luat vreo 2.5 ore sa recuperez masina, sotul foc si para ca eu tot nasc fie in oras pe trotuar, fie in masina, iar de luat n-am luat mare lucru
.
Bine, am reusit sa iau ceva hainute pentru bebelina, trusoul de iesit din spital, si pentru Mihai un poulover pe care si-l dorea de mult si inca cateva chestii. Dar aparatori, salteluta, burtiera, etc, s-au dus
Plus o oboseala extrema acumulata, ca acum deabia misc degetele, ca altceva nu reusesc sa misc. Am umblat vreo 8 ore brambura
.
Va pupic si merg la citit din urma, ca ati avut spor de azi dimineata 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
35+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
andira spune:
Am intrat acum doar putin, ca azi am stat o gramada pe net, si am neglijat alte cele
.
Ramy, Rebiana -
pt reteta de cuib de viespi!
Am tava acum la cuptor, si nu-mi vine sa cred ce bine arata si miroase, sper sa fie la fel de buna!
Nu stiu cum sa fac sa le duc maine si copiilor... ma descurc eu in vreun fel.
Am facut cu scortisoara, si cacao cu stafide. Nuci n-am mai avut, si oricum avusesem cozonac acum o sapt.
Ma duc sa mai dau tarcoale cuptorului... ![]()
29+
oanaiacovita spune:
Apar si eu la spartul targului, azi am avut numa musafiri.
De dimineata a venit o pritena, dupa masa nasa-mea, asa ca nu am apucat sa citesc decat pe sarite.
Am vazut poze frumusele foc,rezultate bune la eco, am citit de problemele existentiale cu kilogramele
(meritati bataie, ca o femeie gravida e frumoasa prin definitie) si nu mai stiu.
Camilecu activeaza-ti te rog PM-ul sa iti pot trimite parol(de la Profil Personal->Mesaje private->Optiuni).
O sa incerc sa recuperez la noapte cred ce ati scris ca acum ma intind.
Oana
35+
Eric Nicholas
AMR 4+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
babyangel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
Si crezi ca eu nu?! Vorba aceea: in falci sa ne trosnim sau in gusa sa ne lovim? ![]() Mami de Luca again ~ Eva-IoanaI can't fake with dignity so i'll not try!! |
Deci esti de coma, nu alta

Dayanara deci eu ma bag si la lupta cu celulitele
...De fapt, cred ca ma pot baga la orice de genu astaAnca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamaniAMR 6+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bumbitza Ioanact, am tot discutat despre asta astazi, vezi in paginile anterioare si intra pe site-ul ala drepturile-gravidelor.ro ![]() |
Raspund acum ca la 14 tb sa plecam la stomatolog..
Am citit ce s-a scris in urma inclusiv site-ul, dar credeam ca e vb de Legea care tb sa i-o dea in cap, andira dr pt ca nu-i da prenatalul.
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Ioana - da, eu asa inteleg. O sa-ti spun sapt viitoare ce raspuns am. Luni dupa masa de fapt abia iau prenatalul, si ma duc marti-miercuri la servici, depinde cum e vremea ca sa pot lua masina. |
OK! Atunci sapt viitoare..

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
28+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
andira spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Raspund acum ca la 14 tb sa plecam la stomatolog.. Am citit ce s-a scris in urma inclusiv site-ul, dar credeam ca e vb de Legea care tb sa i-o dea in cap, andira dr pt ca nu-i da prenatalul. |
Iau tot Codul Muncii si-i dau cu tomul in cap
Dap, ramane pe sapt viitoare.
29+