Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(84)
Raspunsuri - Pagina 10
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Anca – ce tare esti cu garsoniera transformata in ap cu o camera ( nici odata nu am stiu care e diferenta ) Denisa, 30 + cu bebe roz Maya - SophieDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() Poze & Filmulete Bebeluna |
Denisa, apartamentele cu 1 camera, au aceeasi compartimentare(1 camera, 1 bucatarie , 1 baie) dar sunt mai mari ca metri patrati
Cu alte cuvinte, remarcam si eu ca a crescutburtica cu bebelina

Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 34 saptamaniAMR 6+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
ate_09 spune:
salutare mamici si burtici!!
N-am mai reusit sa intru pe forum deloc de cateva zile si vad ca am de recuperat nu gluma.
Gaby felicitari !!!!!!!!! Nu mi-a venit sa cred cand am citit!!! Au inceput sa apara iepurasii nostri mici si dragalasi!! Refacere rapida iti doresc si o bebelusa mancacioasa!!

Noi suntem ok acum...am avut niste zile mai urate pt ca pe mine m-a apucat harnicia saptamana trecuta, si cum toata ziulica eram singurica prin casa incercam sa-mi fac de lucru...mai cu hainele prin sifonier, mai cu mopul, mai cu frecatul..iar intr-una din zile n-am reusit sa mai cobor din pat de durere. Aveam niste junghiuri pe sub burta cumplite, ma duceam la baie tinandu-ma de pereti.
M-am speriat asa de tare ca l-am sunat pe dr si m-a chemat rapid la spital.Noroc ca totul e bine acum...mi-a dat sa iau no spa si scobutil 3 zile la rand si am stat cuminte la orizontala pana azi.
Acum suntem bine..junghiurile au trecut aproape de tot iar bebe e foarte saltaret si jucaus!! Mi-au trecut si mie starile de vitejie si incerc sa ma odihnesc cat mai mult.
Ma duc inapoi in pat ...va pup pe toate!!!!
asteptam un
33+
Theodor Stefan
Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
miria_cristina spune:
ROXANA - Multumesc de sfat!
Voi lua un umidificator simplu, dar cu aer rece. sunt hotarata ca nu mai pot de nas noaptea si decat sa-mi pun picaturi mai bine dau drumul la ala.
Cristina +26
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
child spune:
Buna dragelor,
OANA, paturica a fost 20 sau 25 lei, nu mai imi amintesc exact, era redusa la jumatate 
EMILIA eu am facut contract cu cei de la cluj, cordbloodcenter. Nu stiu daca e cea mai buna alegere, doctorita mea ii recomanda, am citit mai multe contracte ale diferitelor firme si ne-am hotarat la astia. Au fost foarte operativi. Sa vedem mai incolo.
Fetelor, multumesc pentru pontul cu 15%. Am facut deja cererea si o trimit la RU. Nu stiu daca primesc ceva, dar eu incerc.
Si eu am aflat de la pediatru ca, cel putin in primele 3 saptamani de alaptat trebuie evitate iaurturile si, in general, lactatele. Cica laptele ar fi recomandat, dar eu nu pot sa il beau.
Na, inca nu am avut timp sa copiez de la curs, sa pun pe mailul comun, era vorba si de alimente permise si nepermise. Promit sa-mi fac timp azi-maine.
CAMI, eu in 1985, la un concurs de patinaj artistic, am prins in Gheorghieni -42 grade, atat arata tremometrul. Nu simteai nimic, chiar m-am taiat si nu am simtit!
Ma pregatesc de eco, sper sa fi crescut bebeul, sa nu mai fie in urma!
33+ 
miria_cristina spune:
CHILD - Bafta la eco! Sa vii cu noutati.
Cristina +26
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
jeni_h spune:
Salutare dragelor![]()
Dupa ce-am vazut ca se ingroasa gluma si ca incep sa se inmulteasca iepurasii, ieri am fost la cosmetica, la manechiura ... ce sa mai, tot tacamul. Gabita avea acelasi dpn cu mine
.
Astazi merg la control la doctorila. A spus ca vrea sa-mi recolteze din col secretia si mi-a zis ca vrea sa repet o caruta de analize ca sa vada cum mai sunt inainte de nastere. Cred ca tot azi o sa-l zapacesc cu intrebarile de tot felul. Asa ca .... daca vreti sa aflati ceva , spuneti-mi si eu il intreb. Promit sa raportez diseara, cand ma intorc.
Acum tre sa scot a doua tura de rufe din masina de spalat
. Ma apuca toate nabadaile pt ca nu mai am unde naiba sa le usuc si ar mai fi inca o transa...
Bagajele pt spital eu le-am pregatit , acum doar mai completez cu nimicuri.
Saptamana asta mai am de dat inca trei examene. Adica miercuri, vineri si duminica
. Mai raman inca doua pt sapt viitoare si gata!!!
Ce sa-i faci ?! Asa e cand te apuca inca o specializare la varsta inaintata
. Din lipsa de activitate (in urma cu trei ani) m-a apucat sa-mi iau licenta in domeniul in care activez. Ca parca cei 7 anisori de cand semnez condica la locul de munca nu ar fi fost suficienti 
Multumesc fetelor pentru incurajari si sustinere. Sunteti niste dulcele cu toatele

Imi pare rau cand vad ca mai sunteti o gramada care treceti prin starile pe care le-am desctis eu mai inainte. Adica arsuri de-mi vine sa 

, in special seara/noaptea. Acum, in fiecare seara am program de voma. Daca nu vars, nu pot sa dorm. Pt mine , seara este cel mai mare chin. Cum ma asez in pat, cum incep arsurile si starea de voma. Asta e, ma conformez. Ma consolez cu gandul ca mai e un pic si scap de picioare in stomac. La ultima eco de acum doua spt, bebelina mea era cu capusorul in jos, spatele inspre partea dreapta si piciorusel fix in stomacul meu. Se pare ca asa a ramas pozitionata 
Gata cu palavrageala, merg sa scot rufele din masina de spalat.
Va pup pe toate neconditionat

34+
Sarah Maria
Bumbitza spune:
| citat din mesajul lui andira Deci, m-am lamurit. Pentru cine e interesat de cei 15%, situatia e in felul urmator: daca nu aveti CCM (contract colectiv de munca) la nivel de unitate, si aveti CIM (contract individual de munca), aspectele neacoperite in CIM sunt preluate din CCM unic la nivel national - cum e de ex acest 15%, despre care la mine in contract normal ca nu e specificat nimic. In mod normal, toata lumea poate beneficia de compensatie, trebuie doar sa ceri. Oana - poti sa ceri si tu linistita, ROI n-are nici o treaba aici. Si oricum, nu poate incalca CCM. S-ar putea sa strambe din nas si la mine daca cer, sa vad ce rezolv. Bumbitza - cererea de acordare banuiesc ca o faci de mana, in mod obisnuit, nu? 29+ |
Ce bine ca ne-ai lamurit si pe noi. Si eu tot asa intelesesem dar n-am intrebat la HR. Bine ca am pus intrebarea de dimineata
Modelul de cerere am vazut ca ti l-a dat deja Ramy si nu l-am mai pus aici.
dayanara, la chicco ala din floreasca am fost, dar recunosc ca la haine nu prea m-am uitat..
ate, mai lasa la o parte actele de vitejie si stai mai linistita c anu mai e asa mult...si pe mine ma mai apuca dar incerc sa ma abtin, ma gandesc numai sa fie bine bebe si sa stea acolo cat trebuie.
Ioanact, am tot discutat despre asta astazi, vezi in paginile anterioare si intra pe site-ul ala drepturile-gravidelor.ro

30+ cu micutza Ilinca 
Mami si tati te iubesc mult!
andira spune:
Ioana - uite aici articolul de la Oana http://www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/4/Compensatie%206%20saptamani%20gravide.html
Da, eu asa inteleg, ca toata lumea poate beneficia de cei 15%. Vezi daca la servici ai CCM sau CIM, si daca e specificat ceva de suma asta acolo. Daca nu e specificat, se aplica prevederile CCM unic la nivel national.
Uite si modelul de cerere de la Ramy http://www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/15/Cerere+acordare+a+compensatiei+15+din+salariul+brut+.html , o faci in momentul in care duci concediul prenatal.
29+
nemary spune:
| citat din mesajul lui oanaiacovita Incerc sa recuperez ce ati scris cat am fost eu harnicuta. Si sa ma laud un pic. Am vrut sa testez si eu pompa de san sa vad cum merge si am tras din amadoi sanii laptic. Asa m-am emotionat de tare.Oana 35+ Eric Nicholas![]() AMR 4+(sau mai putin) ![]() Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
super Oana, mie mi-a fost teama sa incerc pompa inainte de nastere de teama sanu provoace contractii. si m-am cam chinuit dupa pt ca aveam toate canalele infundate. cu Garmastan de cat timp ai inceput sa te dai? si ce pompa ti-ai luat?
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
30+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
andira spune:
Ioana - sper sa te lamuresti cu articolele acelea.
Eu duc cererea luni, atunci iti voi putea spune ce au zis fetele de la mine de la HR.
Nici eu nu stiam de compensatia asta, si doar am trecut prin 2 sarcini
.
Noroc cu Bumbitza
.
Selina - ce bine ca stai asa bine cu colul, bravo! Ai grija totusi, nu exagera, medicul meu mi-a zis ca nu poti stii niciodata ce se intampla, se modifica foarte usor
.
29+