Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(84)
Raspunsuri - Pagina 9
miria_cristina spune:
Fetele care vorbeati de umidificator zilele trecute, lamuriti-ma si pe mine car eeste diferenta intre: Umidificator de camera si Umidificator salin?
Ma bate gandul sa iau si eu unul ca ne tot vaitam de nas uscat, inclusiv fata.
Cristina +26
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
andira spune:
Ramy - super, multumesc!
Uite ce zice legea:
În cazul în care, din diferite motive, partile au încheiat contracte colective de munca la un nivel inferior înaintea contractelor la nivel superior, cele de la nivelurile inferioare se vor adapta contractelor colective de la nivel superior, acolo unde prevederile minimale ale acestora nu au fost atinse.
Deci eu asa inteleg, ca daca nu e specificat nimic, se preia din CCM la nivel national.
29+
selina-d spune:
Va salut si eu. Am fost si la controlul de rutina. Acum ma duc tot la 2 saptamani, dar imi verifica doar greutatea, tensiunnea, stau la aparat de masurat contractii si batai de inimioara si pe masa bineinteles sa vada colul. Am un col betoooon 4,6 cm
si asta dupa ce toata ziua car in brate copilul de 14,5 kile, alergat du-te vino la gradi, sacose, cumparaturi ( ca sa nu mai zic ca duminica am fost la sanius
)
Cristina30 chiar ma gandeam la tine
Sa ai grija de tine si de bebelina ta sa stea cat mai mult la mami in burtica. Daca e ceva sa ne dai un semn. Iti dau un PM cu nr meu de tel sa imi dai un SMS daca e ceva
Si sanatate multa la Magnus! Daca va merge la gradi poate ai surpriza sa ii placa ff mult ca la al meu, pentru ca nu prea apuca sa se plictiseasca acolo.
Denisa tot fotomodela ai ramas, dar se vede ca a mai crescut burtica 
Andira cred si eu ca te-ai enervat. Sper sa se rezolve cumva. Acuma macar daca printesele sunt la bunici sa te odihnesti cat mai mult 
Delia bine ca e bebe bine si 5 saptamani o sa treaca in zbor
Am si eu niste prieteni care au vrut sa fie surpriza bebe, chiar 2 familii. E faina si emotia asta a asteptarii, dar eu sincer am vrut neaparat sa stiu si de data asta. Eu zic ca tu ai un baietel 
Vad ca vorbiti de contraceptia de dupa nastere. Eu pastile nu mai iau niciodata, ca dupa ani de zile de luat in care am avut migrene groaznice, au disparut ca prin minune dupa ce nu am mai luat pastile. Ca sa nu mai zic de cheful de amor care a reaparut la fel de brusc dupa pastile
Ma gandesc si eu la un sterilet, eventual unul cu hormoni care sa opreasca ovulatia.
Va pup si ma duc sa mai iau cateceva de pe lista ca ieri am luat doar 2 sutiene de alaptat si in rest numai haine la Victor.
Mami
28+
si Victor (31.08.2007)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira In mod normal, toata lumea poate beneficia de compensatie, trebuie doar sa ceri. 29+ |
Buna!
Toata lumea beneficiaza de cei 15 % compensatie?
Tb sa faci vreo cerere?
Exista vreo lege prin care specifica asta?

Cam multe intrebari
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
28+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Am revenit dupa tura 2 de somn![]()
Multumim fetelor pt complimente.

Freedelia- ma bucur pt vestile bune de la eco. Bine ca bebe nu e mare. Asa iti mai trece din cheful de nascut mai devreme. Ce ai facut cu pozele alea, ne mai amagesti mult
?
Anca – ce tare esti cu garsoniera transformata in ap cu o camera ( nici odata nu am stiu care e diferenta
)
Kossir – si eu stiu ca urina cu care te duci la analiza ce mai de dimineata ca sa zic asa….. altfel ar incepe sa se imulteasca bacteriile in ea.
Ramy – eu numai slaba nu ma vad.
Selina - Wow 4,6 colul…… al mea a avut 4,2 cm, apoi 3,5 si iar 4,0 si nu cred ca ma agit asa mult ca tine.
La prenatal nu ma pricep, desi trebuie sa-mi bag si eu. Nici nu stiu cat sa las dupa DPN…. As lasa inca 7-10 zile…
La contraceptia dupa sarcina inca nu m-am gandit. In 8 ani nu am ramas decat cand am vrut pt ca am ovulatia ceas.
Nu stiu daca o sa ma bazez tot pe asta. Chestiile hormonale nu prea ma incanta….
Denisa,
30 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
denisa ce mamica frumoasa esti si ce costumatie draguta :)
oana nu cred ca are nimic daca pui niste lamaie sau portocala cum zice freedelia, mie personal imi suna mult mai sanatos decat tot felul de ceaiuri
bumbita, la care chicco ai fost? intreb ca am auzit ca in floreasca e unul cu haine si pantofi...eu sunt foarte multumita de hainele de la chicco si incaltaminte si azi ma duc acolo, doar ca ma duc la magazinul de desfacere de la fabrica direct si preturile sunt pe masura
freedelia felicitari pt vestile bune!!! abia astept sa vad ce e, dar eu cred ca e baiat :)
andira ce doctorita....iar ma mir degeaba cum nu.s in stare sa aplice toti aceeasi lege
cat despre salam, eu nu l.am uitat, ma gandesc din ce in ce mai des la el
ella sa vii cu vesti bune de la eco
andira si eu tre sa.i schimb scaunul lui ivan, sa iau tot unul de la 15 kg in sus si urmeaza sa ma decid intre www.bestreclama ilegala - avertizare/p-1888-scaun-auto-moby.aspx" target="_blank">moby si oricare de la concord: concord transformer sau concord lift evo
selina felicitari pt vestile de la control! ce col mare , chiar ca nu are legatura cu cat cari si cat stai in picioare, asa am patit si eu la prima sarcina, de aia am nascut asa tarziu, si mai e una la a treia cu col scurt, si care nu a luat nici.o masura si tot la 41 a nascut
nici eu nu prea as cumpara cosmonaut, am unul de la ivan dar e mare , nu l.a purtat nici ivan in decembrie cand s.a nascut , daramite acum....
despre alaptat mare grija cu lactatele, ca lactoza poate da colici bebelusilor ...eu mancam f multe iaurturi si asta i.a facut f rau
eu am folosit si voi folosi prezervativul, de fapt nu eu, sotul :)))
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
camilecu spune:
Selina , felicitari pentru col , super tare . Poate imi mai dai si mie din lungimea lui, ca al meu avea la ultimul eco 2,6 , sper ca nu a scazut in lungime de atunci.
28+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
camilecu spune:
Apropo de gerul de afara , sotul meu a fost ieri pana la Tg. Mures , si pe la Gheorghieni i-a inghetat motorina in rezervor, va da-ti seama ce frig putea sa fie acolo?
28+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#
dayanara spune:
miria eu habar n.am ce diferenta e intre salin si normal, un lucru stiu: ca neaparat cu abur rece, cel cald dezvolta o gramada de bacterii ...cel putin mie asa mi.a sugerat pediatra, neaparat rece
roxana
31
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ina_3040 spune:
Neata fetelor,
am ajuns azi mai tarziu la servici ca nu am reusit sa ma trezesc de dimineata.
Freedelia felicitari pt bebe sanatos. nici eu nu stiu cum de nu intrebi ce e, dar adevarul e ca putine surprize adevarate avem in viata... asta e cu siguranta una din cele mai mari.
Child frumoase pozele si cu hainutele si cu burtica, sa le poarte bebe sanatos.
Denisa o la la numa' burta e de tine, nu stiu unde te plangi tu ca ai pus kilogramele. f faina costumatia.
am citi aseara din intamplare despre durerile de maini, nu mai stiu cine se plagea, si am gasit in care pomenit despre "sindromul tunelului carpian", nu e asa de grav cum suna si scrie ca poate aparea in sarcina. uite aici si un link:
www.desprecopii.com/info.asp?id=1303" target="_blank">http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1303
va pup pe toate si o zi cat mai buna.
Ina
31+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#