Fulgusori de nov-dec 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 19
lili_a spune:
Simina si eu vroiam sa te intreb acelasi lucru ca Diana referitor la banuiala
. Sa-ti traiasca micuta vedeta vesela, putem s-o votam?
Ma fetelor nu mai vorbiti de
ca eu de cind are copilu probleme cu aciditatea nici d-aia fara cofeina nu mai beau 
Lavi
pt Rares
Ancutza, Monis in lista de documente cerute nu apare decizia de suspendare iar mie dela serviciu nu mi-au dat-o caau zis ca nu-mi trebuie. Eu vineri ma duc, daca m-or intoarce din drum cred ca imi vars pe ele toti nervii adunati de la atita stat in casa
V-am zis ca am luat un marsupiu special pt bebei mici, l-am probat si sint tare incintata. Bb sta cu picioarele deschise in jurul taliei mele, nu-i atirna in jos iar greutatea i se distribuie uniform, ca la wrap Abia astept sa-l pot lua si afara
Intrebare: toti invitatii la botez ma intreaba ce sa aduca in dar, dati-mi si mie va rog niste sugestii de cadouri utile, ca nu vreau sa primesc un munte de hainute
monis5 spune:
www.youtube.com/watch?v=khQVgJYMeME" target="_blank">o melodie... hmmm 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lili_a Intrebare: toti invitatii la botez ma intreaba ce sa aduca in dar, dati-mi si mie va rog niste sugestii de cadouri utile, ca nu vreau sa primesc un munte de hainute |
Mi-am adus aminte.

ma intreba sotul:-"auzi la invitatii de la botez nu le putem spune ca acceptam cadouri de casa noua (un frigider, o masina de spalat, un aragaz, un covor..un dormitor..ceva
Alor lui le-a facut lista

fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
monis5 spune:
| citat din mesajul lui lili_a Intrebare: toti invitatii la botez ma intreaba ce sa aduca in dar, dati-mi si mie va rog niste sugestii de cadouri utile, ca nu vreau sa primesc un munte de hainute |
Aparat de ala de gatit la aburi... blender... chestii pt cand o fi diversificarea... scaunel de pus in cada mare cand va sta in fudulet si nu vei mai folosi cada de bebelus.. zic si eu...

(saniutza pentru iarna viitoare
poze de azi de ieri
simina_kin spune:
Ah Monis ma scoate din sarite melodia asta

fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
RamonaCopot spune:

RARES 

tie si la mami multa bafta maine la examen.
Chiar ma gandeam aseara la voi, ce o sa faci cu Rareselul si cu tzitzicile cum te mai descurci. Ma bucur ca sunt toate bune.
Eu sunt cu moralul la pamant. Am terminat si cu alaptatul, nu mai vrea deloc sa puna gura pe tzitzi, daca ma mulg mai mult de 10 ml (in o ora o ora jumate de chinuri ) nu mai iese mai mult. Si daca ma mulg peste 3 ore nu mai iese nimic.
. Si nici din bibe nu il mai bea pe al meu.
Mi-au iesit si bube la gura de la atatea ceaiuri si suc de morvoc si sfecla, pastile....sa nu le mai vad macar cativa ani, apoi sa le mai si miros.
Urletele is la ordinea zilei. AU reaparut colicii
, deci orice e posibil.
Ma duc azi sa iau cantar, macar sa il cantaresc mereu pe acelai sa ii vad exact evolutia, ca nu pot sa stau linistita cand el papa in decurs de 2 ore 60 ml. (am ajuns sa imi amorteasca mainile de la tinut biberonul).
Revin cand o sa avem zile mai bune.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
coquelicot spune:
Diana R, fetelor - need help
.
Refacand coprocultura lui Matei la un biolog recomandat a iesit Klebsiella si ca are un dezechilibru al florei. Am inteles ca este f rezistent la antibiotic.
Acum astept antibiograma ca sa imi sun doctorita.
Oricum doctorita mi-a spus din start ca nu ii da nimic chiar daca iese ceva pentru ca distrugem flora.
Am urmatoarele temeri:
Dracia asta cica se transmite de la mama la copil sau intraspitalicesc dar in alte surse vad ca si din apa.
Eu am nascut la Filantropia, ar trebui sa auzim de problema asta si la alti bblusi nascuti acolo. Nu am avut ever infectii urinare sau vaginale.La fel, nu probleme copro.
Inteleg ca Klebsiella exista in organismul uman fara sa dea reactii decat daca ai imunitatea scazuta. SI am mai vazut ca se manifesta uneori si ca o raceala, cu muci. Va spuneam ca Matei are muci zilnic. Asta inseamna ca s-a extins si la nivel respirator?
Cu igiena sunt foarte atenta, singura problema pe care o vad e ca nu spal sanii cu apa fiarta si racita ci direct de la robinet. SI ca nu spal inainte de alaptare cu sapun sanul, ca sa nu modific mirosul.
Ar mai fi de mentionat ca a fost pupat foarte mult pe manute o perioada.
Sunt ok cu faptul ca nu va lua antibiotic, totusi citisem ca poate da infectii respiratorii/pneumonii otite si meningite.
Exista vreun risc daca nu luam nici o masura medicamentoasa?
Citeam undeva ca as putea incerca probiotice. Sau ca exista corelatii intre colici si Klebsiella. Eu i-am dat fix 2 zile, la 2 saptamani cateva picaturi de sab simplex, seara, si nici atunci nu cred ca plangea de colici.
Klebsiella dispare ca manifestare in scaun cand se maturizeaza sistemul digestiv sau va avea mereu scaune verzi?
In legatura cu simptomele lui Matei: el e ok si ia in greutate. Ciudat e ca kk de peste noapte este mustar (fara bobite )dar in timpul zilei face verde si cu mucus.
In rest, el nu prea plange in general si clar nu plange de durere. In schimb mi se pare mai matzait si doarme un picutz mai mult sau mai bine zis oboseste mai repede. Nopatea se scoala ca de obicei, la 3-4 ore. In timpul zilei ne jucam, il solicit si eu destul, si dupa o ora , o ora jumate da semne de oboseala. Dar nu doarme mai mult de o ora , cel mult 2 ziua (2 ore doar 1 data pe zi ).
In rest, cat e treaz, e super activ, da din maini si picioare, rade,e vesel, e un duracel.
De mancat, mananca parca mai putintel, si in toata perioada asta a avut cateva zile cand scaunul a fost mai bine si cu bilutze si atunci a mancat mai mult. EU trag concluzia ca are zile cand se simte un pic mai rau si atunci manaca mai putin, dar per ansamblu ia in greutate, avea pe 7 ianuarie 5.94 si pe 21 ianurie 6.300. Pana acum a luat cate un kg pe luna si a crescut cate 4 cm si chiar daca nu ia luna asta un kg, va lua probabil destul cat sa nu ma ingrijorez.
I-am luat si acum temperatura rectal cu termometru electronic si are 37.1 (era si dupa somn). Cam asa are mereu; 36.8,9-37.1.
Am vazut cu ocazia asta si un scaun gelations, verde, fara pic de bobite albe. Cam asa e de la o vreme. 
Intrebare: Exista vreun posibil efect advers pentru ca a facut vaccinul de 2 luni cand deja avea scaun verde? Am descoperit chiar in ziua aia, pe 7 ianuarie.
Revin sa va spun ce a zic doc.
bbelusii sarbatoriti dar nu numai si mamicile aferente.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
lili_a spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Mi-am adus aminte. ![]() ma intreba sotul:-"auzi la invitatii de la botez nu le putem spune ca acceptam cadouri de casa noua (un frigider, o masina de spalat, un aragaz, un covor..un dormitor..ceva Alor lui le-a facut lista ![]() ![]() |
Simina esti foarte tare.Si noi ne mutam in casa noua
| citat din mesajul lui monis5 Aparat de ala de gatit la aburi... blender... chestii pt cand o fi diversificarea... scaunel de pus in cada mare cand va sta in fudulet si nu vei mai folosi cada de bebelus.. zic si eu... ![]() (saniutza pentru iarna viitoare |
Dar cu sugestiile geniale de la Monis am rezolvat
Pt cine mai are nevoie mai m-am gindit si la tarc de joaca si scaun de masina pt copii mai mari Coque si eu am nascut la Filantropia dar a mea n-a avut niciodata diaree si nici scaun verde asa ca nu stiu ce sa-ti zic...
monis5 spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Ah Monis ma scoate din sarite melodia asta ![]() ![]() fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
ai ascultat-o pana la capat?
frumoase pozele cu Maya-zambareata

poze de azi de ieri

Dan Mihail