Fulgusori de nov-dec 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
shtephy spune:
Lavinia sunt sigura ca te va astepta cumintel pana iei tu 10-le la examen.Sa-i dai sa pape bine si tati poate ii pune muzica sau se joaca cu jucarele impreuna.
Diana 

pt roman.
Monis l-am pus pe tati sa fie cu ochii dupa "Cantece de semineu"

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
simina_kin spune:
Revenim cu www.youtube.com/watch?v=KAxOIBlOO9g" target="_blank">filmuletul veseliei si cu Poze de azi![]()
Eu am o banuiala..nasoala..trebuie sa ajung la farmacie sa-mi iau un test
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laviniablaga spune:
dymomo, eu nr il am de la o cunostinta care lucreaza in domeniu sanitar in tg mures, imi cer scuze, dar iti promit ca ma revansez si o sa il gasesc pe cel bun. iarta`ma inca o data, revin cu informatii!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!

Avem 3 lunitze!!!

MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
laviniablaga spune:
DYMOMO, am revenit...uite asta e adresa unei clinici foarte bune din tg mures, si daca o sa citesti vei gasi la gastroenteorologi, numele doamnei doctor, iar la contact, tot ce iti trebuie, pentru programari. Bafta si iarta`ma inca o data!www.galenus.ro/index_files/RO/desprenoi.htm" target="_blank">GALENUS
mi s`a explicat faptul ca nr ala era de la fostul cabinet al doamnei doctor...scuza`ma din nou!

Avem 3 lunitze!!!

MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
simina_kin spune:
Si inca ceva.....participam la www.babyexpo.ro/b/index.php?op=galerie_staruri" target="_blank">Concurs BabyExpo
Ce spuneti??? Aratam bine![]()
???
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Si inca ceva.....participam la www.babyexpo.ro/b/index.php?op=galerie_staruri" target="_blank">Concurs BabyExpo Ce spuneti??? Aratam bine fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Foarte bine, e o dulceatza Maya ta!

Avem 3 lunitze!!!

MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIANNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
DianaR spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Revenim cu www.youtube.com/watch?v=KAxOIBlOO9g" target="_blank">filmuletul veseliei si cu Poze de azi Eu am o banuiala..nasoala..trebuie sa ajung la farmacie sa-mi iau un test fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009 |
Banuiala, e cu ochisori, cumva?
Am vazut pozele si filmuletul, sa-ti traiasca veselia mica! Ptr concurs putem vota cumva?
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
tiusca spune:
Salut gagici!
DianaR-esti pe placul meu
.Imi place cum dai raspunsuri si chiar daca dupa nr.de mesaje nu se vede, si eu stau de mult pe forumul asta si am tot citit si despre vacinuri si despre alte leacuri.Noi suntem cumintei.Am observat ca a facut cam de multe ori KK pana acum si ma intreb daca inseamna ceva.Eu sper ca nu ,mai ales ca arata la fel ca in alte dati si mai ales ca este alaptat.
Asa ma enerveaza cum merg lucrurile in Romania asta.Probabil ca daca nu sunam ieri dupa alocatie asteptam mult si bine.Nu au si ei bunul simt sa trimita o hartie cum,ca ceva e in neregula cu actele.Oare ce trebuie sa facem sa devenim si noi o tara civilizata?Poate copii nostri o vor face.
O zi buna
lili_a spune:
neata si de la noi
Monis ce ma oftic ca n-am luat si eu Jurnalul de ieri ![]()
ralu_seby ai verificat mesajele private? (sus in stinga paginii). Daca nu gasesti, zi si trimit eu.
Lavi bafta la examen, sint sigura ca bebe va sta tare cuminte cu tati in masina ca s-o lase pe mami sa-si vada de treaba, ca stie ca pt el te straduiesti 
Shtephy
sa se faca bine Stefita si sa nu dea raceala si lui Iustin
Diana multumim pt explicatiile ref la vaccinuri,pt mine au fost foarte folositoare
Simina felicitari pt laptop sper sa te aduca mai des pe la noi
Camy
sa nu mai fie Flavius suparat si sa te lase sa ne mai povestesti
Dana n cum se simte bb?
mare pt
vaccinati
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui DianaR Banuiala, e cu ochisori, cumva? |
nu rade ca nu-i a buna....am cezariana
...si oricum nu vreau bb2 acum
Sper sa fie doar o banuiala proasta, iar ametelile si greturile sa aiba alta cauza

Am vazut pozele si filmuletul, sa-ti traiasca veselia mica! Ptr concurs putem vota cumva? |
Multumim

Nu cred ca puteti vota, nu mi-au spus nimic
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez