Fulgusori de nov-dec 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 20
dymomo77 spune:
Lavinia am sunat la clinica si tanti de la receptie(cred) mi-a spus ca nu au niciun medic cu specializare pediatrie la clinica de gastro. Mi-a explicat ca imi trebuie un medic care sa se priceapa la astia mici(ceea ce stiam si eu). Merci oricum. ai fost o dulce.
mami fericit de
Dan Mihail
dymomo77 spune:
Coquelicot noua la coproculturi(5 la numar) nu ne-a iesit nimic desi scaunele lui Danut aratau la fel ca ale lui Matei. Eu inca nu i-am dat de capat. Ma mir insa la tine pt ca mie mi s-a repetat de 1000 de ori ca dc Danut ar fi primit numai san sigur nu as fi avut probleme ca bacteriile apar la cei alimentati artificial. azi medicii banuiau o infectie virala. Eu una habar nu am care e dif intre un virus si o bacterie spre
mea.
mami fericit de
Dan Mihail
laviniablaga spune:
Dymomo, imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult, insa nu stiam ca exista si domeniul gastroenteorologie infantila.
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!

Avem 3 lunitze!!!

MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
coquelicot spune:
Dymo, tu ziceai ca i-ai dat antibiotic lui Danutz. Am primit acum antibiograma cu un pomelnic de medicamente la care dracia asta e rezistanta si e intemediar doar la Norfloxacin si Imipenem.
EI imi tot repeta ca e din maternitate, dar s-a manifestat inaninte du 3 zile de a implini 2 luni, nu imediat, desi am mai citit cazuri asemanaoare, de manifestare la ceva vreme dupa nastere.
Ma duc azi la doc sa vedem ce ma sfatuieste.
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Coquelicot noua la coproculturi(5 la numar) nu ne-a iesit nimic desi scaunele lui Danut aratau la fel ca ale lui Matei. Eu inca nu i-am dat de capat. Ma mir insa la tine pt ca mie mi s-a repetat de 1000 de ori ca dc Danut ar fi primit numai san sigur nu as fi avut probleme ca bacteriile apar la cei alimentati artificial. azi medicii banuiau o infectie virala. Eu una habar nu am care e dif intre un virus si o bacterie spre mami fericit de Dan Mihail |
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
Ancutza_Bro spune:
wow, iar ati fost harnicute, merg sa citesc din urma si revin, cred, intr-un capitol nou ![]()
kiss ya all ![]()
![]()
ANCA mamica fericita de
SABINA IOANA
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
DianaR spune:
N-am timp de detalii, Coque vreau sa-ti spun doar sa stai linistita, nu-i caz de ingrijorare si nici de antibiotic, bebe e sanatos. Revin cu detalii peste vreo 2 ore (mergem afara un pic...)
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
dymomo77 spune:
Coque medicii i-au administrat lui Danut in spital Ciprofloxacina si Cefort care dupa au constatat ca i-au distrus flora intestinala si acum mi-au dat un tratament pt refacere.
mami fericit de
Dan Mihail
Lumi_Richard spune:
Simina,se face tot mai frumoasa papusica! Sunt topita dupa bolfite!
Stiu ca si tu luai Cerazette....am fost la ginecolog si mi-a spus ca,daca nu alaptezi,nu prea ofera protectie...Eu nu le mai iau,sunt `fara acoperire` pt moment.
Sper sa-ti iasa negativ testul!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Simina,se face tot mai frumoasa papusica! Sunt topita dupa bolfite! Stiu ca si tu luai Cerazette....am fost la ginecolog si mi-a spus ca,daca nu alaptezi,nu prea ofera protectie...Eu nu le mai iau,sunt `fara acoperire` pt moment. Sper sa-ti iasa negativ testul! Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
Pai da..exact postarea ta de acum cateva zile m-a pus pe

plus ametelile si greturile.......de o sapt iau AC normaleDa eu ma intreb de ce puii mei m-a pus sa iau Cerazette daca eu nu alaptam????

De la Craciun m-a simt ca drak da am zis ca n-am cum sa raman gravida luand pastile si avand si scurgeri (care au tinut 3luni jumate)
I-am zis sotului sa treaca pe la farmacie sa-mi ia un test da a zis:"tampoane ti-am luat, da asa ceva nu !!"
.Diseara cand vine mama acasa cobor si-mi cumpar.
Sa dea DD sa fie doar anemia de vina
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Ai ca ma loghez sa fac capitol nou poate asa mai apar mamicile pe aici!!
fericita de
Maya Andreea din data de 6-oct-2009
www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!