Fulgusori de nov-dec 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lavinia am sunat la clinica si tanti de la receptie(cred) mi-a spus ca nu au niciun medic cu specializare pediatrie la clinica de gastro. Mi-a explicat ca imi trebuie un medic care sa se priceapa la astia mici(ceea ce stiam si eu). Merci oricum. ai fost o dulce.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Coquelicot noua la coproculturi(5 la numar) nu ne-a iesit nimic desi scaunele lui Danut aratau la fel ca ale lui Matei. Eu inca nu i-am dat de capat. Ma mir insa la tine pt ca mie mi s-a repetat de 1000 de ori ca dc Danut ar fi primit numai san sigur nu as fi avut probleme ca bacteriile apar la cei alimentati artificial. azi medicii banuiau o infectie virala. Eu una habar nu am care e dif intre un virus si o bacterie spre mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Dymomo, imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult, insa nu stiam ca exista si domeniul gastroenteorologie infantila.

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Dymo, tu ziceai ca i-ai dat antibiotic lui Danutz. Am primit acum antibiograma cu un pomelnic de medicamente la care dracia asta e rezistanta si e intemediar doar la Norfloxacin si Imipenem.
EI imi tot repeta ca e din maternitate, dar s-a manifestat inaninte du 3 zile de a implini 2 luni, nu imediat, desi am mai citit cazuri asemanaoare, de manifestare la ceva vreme dupa nastere.
Ma duc azi la doc sa vedem ce ma sfatuieste.

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Coquelicot noua la coproculturi(5 la numar) nu ne-a iesit nimic desi scaunele lui Danut aratau la fel ca ale lui Matei. Eu inca nu i-am dat de capat. Ma mir insa la tine pt ca mie mi s-a repetat de 1000 de ori ca dc Danut ar fi primit numai san sigur nu as fi avut probleme ca bacteriile apar la cei alimentati artificial. azi medicii banuiau o infectie virala. Eu una habar nu am care e dif intre un virus si o bacterie spre mea.

mami de bebe MATEI (10.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

wow, iar ati fost harnicute, merg sa citesc din urma si revin, cred, intr-un capitol nou

kiss ya all

ANCA mamica fericita de SABINA IOANA

Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

N-am timp de detalii, Coque vreau sa-ti spun doar sa stai linistita, nu-i caz de ingrijorare si nici de antibiotic, bebe e sanatos. Revin cu detalii peste vreo 2 ore (mergem afara un pic...)

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Coque medicii i-au administrat lui Danut in spital Ciprofloxacina si Cefort care dupa au constatat ca i-au distrus flora intestinala si acum mi-au dat un tratament pt refacere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Simina,se face tot mai frumoasa papusica! Sunt topita dupa bolfite!

Stiu ca si tu luai Cerazette....am fost la ginecolog si mi-a spus ca,daca nu alaptezi,nu prea ofera protectie...Eu nu le mai iau,sunt `fara acoperire` pt moment.
Sper sa-ti iasa negativ testul!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Simina,se face tot mai frumoasa papusica! Sunt topita dupa bolfite!

Stiu ca si tu luai Cerazette....am fost la ginecolog si mi-a spus ca,daca nu alaptezi,nu prea ofera protectie...Eu nu le mai iau,sunt `fara acoperire` pt moment.
Sper sa-ti iasa negativ testul!

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Pai da..exact postarea ta de acum cateva zile m-a pus pe plus ametelile si greturile.......de o sapt iau AC normale
Da eu ma intreb de ce puii mei m-a pus sa iau Cerazette daca eu nu alaptam????
De la Craciun m-a simt ca drak da am zis ca n-am cum sa raman gravida luand pastile si avand si scurgeri (care au tinut 3luni jumate)
I-am zis sotului sa treaca pe la farmacie sa-mi ia un test da a zis:"tampoane ti-am luat, da asa ceva nu !!".Diseara cand vine mama acasa cobor si-mi cumpar. Sa dea DD sa fie doar anemia de vina

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ai ca ma loghez sa fac capitol nou poate asa mai apar mamicile pe aici!!

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput