Fulgusori de nov-dec 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
coquelicot spune:
Citat: |
(Poate ma pomenesc ca astept pana la sfarsitul lui martie / inceputul lui aprilie cand am termen sa vina indemnizatia si nu-mi vine pe motivul asta, ca nu am decizia la dosar, sa vedeti atunci ce o sa mai mai 'distrez' ) |
Monis, in ziua aia cand ne-am intalnit noi, eu am incervat sa depun si CIC-ul si mi l-au respins exact din acest motiv - imi lipsea decizia de suspendare.
mami de bebe MATEI (10.11.2009)
monis5 spune:
Dragelor, va recomand cu caldura sa cumparati "Cantece de semineu" al lui Alifantis cand se lanseaza pe piata (am inteles ca momentan s-a distribuit doar prin si cu Jurnalul National). Nu m-am asteptat sa-mi placa atat de mult piesele de pe noul album... stiti cum e cu un artist veteran... greu sa inghiti noutati. Dar din ce am ascultat de pe albumul asta, vreo 3-4 deja m-au spart . (acu' tre sa recunosc ca m-a castigat albumul f tare si cu cantecelele de leagan )
Frumos concertul... pacat ca a reorchestrat niste bucati mai vechi care erau frumoase asa cum le stiam... a fost de folos iesirea, dupa ce am stat in casa de vineri non-stop si azi drept recreere am fost la doctor ... am reusit sa ma gandesc putin spre deloc la toate prostiile la care imi zboara gandul cand stau prea mult in casa
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui coquelicot
Monis, in ziua aia cand ne-am intalnit noi, eu am incervat sa depun si CIC-ul si mi l-au respins exact din acest motiv - imi lipsea decizia de suspendare. mami de bebe MATEI (10.11.2009) |
pfoooai, sa vezi tu de ce necaz dau eu de la hatia aia pe care o aveam la mine si n-au vrut-o . cred ca or sa sara fulgii din functionara care nu a vrut sa mi-o ia .
(apropos, nu e pe lista de documente )
poze de azi de ieri
monis5 spune:
Lidia - frumoasa noastra
Many_bani - eu zic ei ca stau cu pumnii in gurita... pentru ca pot (ca-n bancul cu aceeasi concluzie ). Santiago se uita cu atentie la unul din ei, eventual cu o privire strabica daca-l tine prea aproape, si apoi si-l repede in gura. La fel, daca ma apuca de un deget, primul lucru: deschide gura . Si nu e cazul de dinti, nu-l doare nimic... inafara de asta, daca are ocupatie, adica daca ma joc cu el sau il iau la plimbare prin casa etc, uita ca are de lins pumnii .
Miany - asa te vreau . Bem niste virtuale la vara, dupa sesiune
Ramona, Broscuta, Ancutza - am vazut super pozici / filmuletz
Broscuta - tu te-ai straduit f tare sa raspunzi frumos in propozitie noua tuturor... dar eu cred ca daca apuci sa intri si sa ne spui doar de voi e perfect... nu toate avem acelasi timp, nu toate avem copilutzi la fel de 'permisivi'
(la noi colicile sau colicii cum s-or numi, au trecut dupa primele 6 saptamani... sper sa nu mai revina ever )
Lalu - ai incercat s-o adormi ziua (cand zici ca se tot trezeste) pe burta?
Tiusca - ce faza cu alocatia. Bine ca ai sunat si o sa se rezolve.
Dana.n - cum mai sunteti la ora asta?
Lumi - cred ca oricat de mult ar plange, cand iti trage cate un zambet, te topesti toata si uiti instantaneu totul
Dymomo uite ce zice DianaR de medicamentele astea... si am mai auzit, numai azi de la 2 doctori... parca incep incet incet sa ma conving si eu.
Dar antialergicul cred ca-l aman pentru la toamna totusi
Nu mai stiu ce sa zic... doar ca tare astept sa vina ziua sa intri sa ne spui ca e totul bine cu voi. Pana atunci noi aici suntem
Cristina - sa traiasca puiul crestinat! si sper sa-i treaca iute bubulicile
Fetele cu vaccinati - pupi reci pe picioruse . Ale copiilor
Lavi tu te simti vinovata cu glicerina ca mine cand i-am dat prima oara suzeta (intre timp n-am mai suferit asa tare ca o scuipa ). Cred ca Lidia zice bine cu... mama glicerinii.
Diana - cum nu ai avut tu stare azi si tot ai intrat la noi sa ne sfatuiesti [big hug]. M-am dumirit, cum ziceam si mai sus, totusi aproape m-am hotarat sa aman tratamentul pana la toamna daca rezist.
Tare Teodora si Iulianul a incercat, dar mai des incearca de pe spate spre burta. Sa vedem ce urmeaza
ralu_seby - eu cred ca e diferenta de cantare... personal am patit acelasi lucru, l-am cantarit la 2 luni afara si apoi la cca 10 zile, pe cantarul nostru din casa parea ca luase 700 gr , de aia am preferat sa-l cantaresc in continuare si sa urmaresc doar progresul, nu neaparat gramajul in sine. Pofta buna la tort
Mda, am ramas cuca pe aici, plec la somn. Schimbul 3 de la noi a disparut cu desavarsire vad... Si LauraG zice si ea ca nu mai are timp... Lasa ca mai vine Shtephy... simt eu , asa la un de ora 4 dimineata
Va multumesc inca o data tuturor de grija si sper sa fiu si maine macar ca azi, cand a fost ceva mai bine ca ieri (nu stiu ce a ajutat dintre cartof ras pus pe frunte, inhalatii, apa marina, Tylenol, ceaiuri, dar cert e ca azi a fost cat de cat ok)
poze de azi de ieri
shtephy spune:
Monis pe fituica mea luata de la primaria Sinaia cu documente necesare pt indemnizatie e trecuta si decizia de suspendare a contractului de munca vizata de ITM.
Dymomo regret ca s-a intamplat din nou.Ma rog sa fie bine cat mai curand.
Lili daca medicul si-ar fi facut griji ,v-ar fi recomandat acele investigatii nasoale acum.Asa ca e de bine.Cu sucul si mucilagiul bine ca nu l-ai auzit
Ancutza sa-mi pupi nora cea frumoasa si desteapta.Mi-a placut mult filmuletul cu joaca.
Lumi multumim de intrebare ,strumficii sunt bine doar pe jumatate.Stefania a racit si am tocat-o toata ziua la cap sa nu il pupe pe Iustinut.Sper sa nu fie prea darnica si sa-si imparta mucii cu frati-su.
Lili,Andre si Laura bine ca ati scapat de vaccinuri.
Many_bani noi nu facem Rotarix ,de fapt nu imi place ideea nici unui vaccin.
Lavinia super ca iti sustii examenul in cursul saptamanii.Bafta mare!
Lylyana super a crescut frumosul tau ,se vede si in poze ca e lung tare.
Nu mai stiu cine zicea ca i s-a recomandat Nidoflor pt fata copilului.Eu stiu ca are cortizon aceasta crema si sub nici o forma nu as da-o pe o suprafata atat de mare a corpului.Si bebelusul meu are uneori bubite pe fata si mai sunt si altii.Trebuie doar hidratata bine pielea si afara ferita de ger cu o crema mai grasa.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic ,acum fug la nani si va pup pe toate fara exceptie
O noapte linistita!
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Iustin (4 dec 2009)
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
Monis o mie de ca m-ai simtit prin zona.La 4 dimi nu prea mai vin pe aici ca nu mai schimb nici eu pampersul noaptea asa ca alaptatul dureaza5 minute,maxim 10.
Sanatate multa draga mea,maine sa te simti mai bine decat azi si tot asa pana la forma maxima cat mai curand.
_
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
Mai vreau sa zic Broscuta,draga mea te rog sa intri de cate ori poti.Imi face placere sa te zaresc mereu ,de scris scrii cat si ce poti dar nu ne da vesti doar din an in pasti,ok?
Ai o fetita superba care intr-adevar seamana cu rechinasa.
_
Poze cu Strumfici
_
laviniablaga spune:
Buna dimi! Astazi fac cinste cu ce vreti voi:, ca facem 3 LUNITZE!!!
Revin mai tarziu ca ma striga sarbatoritul!!!!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
laviniablaga spune:
L`am lasat in pampers sa se simta bine...ii place mult sa fie dezbracat..
Sa incep cu vestile bune:
-aseara m-a scapat strumfuletul meu de nodul, ca a papat din tzitzi cu problema!
-a descoperit ca poate sa rosteasca "euuuuuuuuuuuuuuuuuuuu"...si asa ma distreaza...de dimineata sta in patut si striga "euuuuuuuuuuuuu" pe langa "cоооооооооооо"-ul obisnuit si "gheeeeeeeeeeee"
Vestile proaste : -noaptea asta s-a trezit mai des, insa a tot mancat din sanul problematic, si cred ca mi-a desfundat de tot canalele...asa ca orice lucru rau e spre bine!
Va imbratisez si va transmit pupici tuturor, fara exceptie...
Rgagapie, si noi facem tot sambata botezul.
Monis, in legatura cu suzeta, si Rares o tine foarte putin in gurita, il mai enervez eu si il fortez, dar plange asa ca ma las pagubasa.
Shtephy,maine o sa am un morcov cat casa la examen...cumva imi e teama ca plec la drum lung cu Rares nebotezat, dar sper sa nu se intample nimic.Nu stiu cum o sa se descurce tati cu bebe in masina cat ma examineaza pe mine!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
Andrecluj spune:
Buna dimineata fetele Dymomo Dau azi niste telefoane, nu stii la cine s-a rezolvat cazul acela la Cluj? Stephy Tinem pumnii sa nu "imparta" printesa mucisori si la Iustin. Rares de Lavi Sa ne traiesti, sa ne infloresti, la mii de lunite inainte!Noi suntem binisor, desi pitica e miorlaita dupa vaccin. A dormit toata noaptea bine, a cerut de mancare, deci sper sa nu facem efecte adverse. Laura, Lili la voi cum e? Chiara Ada, vita mia Chiara creste