Fulgusori de nov-dec 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Andre multumim mult! Pupam pe Ada cea frumoasa si pe mami bineinteles!

Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
Avem 3 lunitze!!!
MINUNEA NOASTRARARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

INTREBARE : IN POPOR SE SPUNE CA COPII SCAPA DE COLICI CAND IMPLINESC 3 LUNI. MAMICILE CU COMORI DE 3 LUNITZE, ESTE ADEVARAT?

Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009

Neata si de la mine am leptop

E posibil sa fie adevarat, noi am renuntat la infacol de 3 sapt si nu avem nimic.......bine nici nu ma pot plange ca am avut dureri de burtica in trecut(ori nu a avut colici ,ori infacolul a facut minuni)

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Pana ajung eu la zi cu cititul savurez cafeaua data de voi.as zice 'data de Lavi' da mi-e ca nu a fost ea...rectific cand ajung

E posibil eu sa stau pe net iar fata si tacsu sa doarma???..daca nu amai aveam rabdare sa deschid leptopul...

Da chiar..Lavi ce program mai are Rares noaptea???? A mea doarme de la 22 la 7-8 dim fara trezire..d-aia sunt fresh la ora asta

www.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=156032407" target="_blank">Invitatie la botez

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Buna dimi! Astazi fac cinste cu ce vreti voi:, ca facem 3 LUNITZE!!!

eeeeeeeeehhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeee
LA MULTI ANI RARES!!

Mergi la inceput

Na ca sunt singura pe aici

Mi-am adus aminte, va mirati voi ca a comandat multe kg de praji Ragagapie, nu ca n-ar fi asa, da eu am inteles ca are si nunta si botez in aceeasi zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Simina, iote ca is si eu pe aici..mai greu ca am avut de recuperat din urma...Sa iti fie de folos laptopul si sa te aduca mai des la noi!

Lumi, rechinila mea e ok, nu a avut nici un efect advers, e drept ca i-am dat cum s-a trezit dupa vaccin panadol sirop. Nu vream sa o stiu ca saracuta are dureri si io mama denaturata o las sa sufere.

Bei..cand va aud pe voi ca dormiti noaptea intreaga, sau aveti doar o trezire pe noapte ma apuca pandaliile..io am in continuare 4 -5 treziri pe noapte..Cam din 2 in 2 ore.. Macar am mare noroc ca daca ziua nu prea doarme smecherita, seara la 8 si ceva pica de somn, si se trezeste regulamentar la 2 ore sa pape!

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Andre nu stiu la cine pentru ca e un caz gasit pe un alt forum care e inchis si mamica respectiva era tot de la iasi. Profesorul la care merg a zis ca a mai avut un caz ca al lui pe care l-a rezolvat si tare cred ca e cel cu mamica plecata la cluj. Acu dimineata s-a dus soacra la profesor si a zis ca mai trece si pe la un alt fost coleg de al ei poate ne indruma unde sa mergem. Prin tel mi-a zis ca prof i-a indicat iar morcov cu carne si sa nu mai incercam lapte. Sincer refuz sa cred ca lui chiar nu i se potriveste niciun tip de lapte. Ce?? E Extraterestru?

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata si de la noi!

pupam Rareshu sarbatorit

Andre, la noi toate bune, iciun semn de disconfort, am avut acelasi program obisuit, cu exceptia lipsei baitei de seara, ne-am trezit binedispusi, am ras am gangurit, am papat si ne-am culcat inca o tura. pupam pe Chiara si mamica ei

Shtephy, sanatate micutei si sper sa reusesti sa o tii departe de Iustin

Monis, sa-ti fie de bine iesirea si tratamentele naturiste

Simina, bine ai revenit cu laptop reparat

O zi excelenta!

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Neatza si de la mine!

Lavi sa-ti traiasca puiutul, spor la invatat si bafta multa maine!

Stephy, pupici Stefitei sa se faca repede bine!

Monis, iti tin pumnii sa rezisti pana cand vrei tu fara medicatie, sau si mai bine sa-ti treaca!

Dymomo, atunci eu cred ca tu ar trebui sa depui acum orice efort ptr a-ti creste secretia lactata, mai ales ca lapticul tau e ceea ce el tolereaza cel mai bine. Noaptea am inteles ca-i dai numai san, trebuie sa ajungi la aceeasi performanta si ziua. Lichide multe, ceaiuri ptr stimularea lactatiei, o pompa buna (merita investitia decat sa mai dai tone de bani pe lapturi scumpe si pana la urma ineficiente) ca cele de la Avent sau Medela si bebe pus cat mai des la san. Asta inseamna sa-l pui ori de cate ori doreste, sa-l lasi sa stea cat vrea el la san si sa-i oferi amandoi sanii la fiecare masa. Completare doar daca se agita de foame, si daca i-ai dat completare atunci imediat dupaia pune comprese calde pe sani, maseaza usor sanul si pompeaza, ideal ar fi sa scoti atat cat i-ai dat completare. Si 10 ml sunt extraordinari ptr ca asta inseamna ca a doua zi va papa cu 10 ml mai putin completare si tot asa in fiecare zi pana scapati de completare. Maseaza sanul si in timp ce te mulgi, cu o mana pompezi si cu o mana sustii sanul si faci miscari de apasare cu degetele coborand spre mamelon. Pupici mamicii incercate!

Ancutza am vazut filmuletul, fain se joaca si "vorbeste".

Lidia, arati f f bine, ca o majoreta ce se respecta . Abia astept sa vad poze cu burtica si cu bebe in brate (atunci o sa fim noi gagici misto numai bune de a fi majorete ).

Gata pauza, am terminat de mancat fulgii cu lapte. Sa trecem la treaba!!!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Diana pompe am doua de la avent(manuala) si de la nuk(electrica). La san il pun cred ca de vreo 20 de ori in 24 de ore. Numai noaptea ii dau de 3-4 ori. Ziua insa termina lapticul din ambii sani si continua sa planga pana ii dau completare. Supa de morcov mananca si 140 de ml odata. Asa ca.. cu pompa nu prea am ce sa scot ca "rade" el tot.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput