Fulgusori de nov-dec 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80
Eu ma agit cu botezul care va fi pe 30 ianuarie. Avem vre-o 70-80 de invitati, bunici nerandatori, sot incantat si o mamica disperata de emotii...

Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009

Bun venit in clubul cu botezu, cine mai face botez sambata asta???
Nu de alta, dar poate mai intrebam una alta si uitam cate ceva .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Va pe toate, tre sa fug Maya si cred ca l-a pe tac su. asa sa stie si el cum e cu

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Saru'mana Lavinia. Culmea e ca al meu sot vine sambata si duminica la Tg Mures. Are examen cu studentii de la IDD. Poate ia el legatura cu d-na dr sa vedem ce zice. Un si un gand bun de la mine si danut.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dymomo Spune-mi daca te opresti la varianta Targu Mures, daca nu, maine dau si eu niste telefoane. Multa multa sanatate si putere! Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Dymomo iarta-ma ca ma bag si eu probabil total aiurea, ca ma gandesc ca sigur ti s-a mai spus, dar... tu tii regim? Adica eviti alergenii care ar putea trece prin lapte la bebe (gen orice fel de produse lactate, soia, alune, ciocolata etc)?

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Azi n-am avut eu stare sa scriu... Am preferat sa stau cu puii mei, ca au stat mai mult pe acasa decat in alte zile. Acuma dorm si fur si eu 5 minute de forum.

Cristina-boc felicitari ptr alaptatul exclusiv! Este intr-adevar o realizare, felicitari ptr perseverenta!

Monis, bine ca ai scapat de antibiotic. Chestia cu scrisul in prospect ca e interzis in alaptare e ca sa se acopere producatorii. Adica nu vor sa-si asume responsabilitatea ptr ce s-ar putea intampla daca ei scriu acolo prudenta sau chiar liber la folosinta. Chestia cu chinolonele(ciprofloxacina) e deja cunoscuta, scrie pe prospecte ca nu se da la copii dar ele sunt folosite de ani buni la copii si bebelusi si sunt considerate safe, dar producatorii nu si-au mai reinnoit prospectele... Daca pediatrul zice ca-i ok, crede-l.
Teodora mea face pe dos ca Iulianul tau, se intoarce de pe burta pe spate. Smechera, nu, scapa de muncit...

Merg la nani. noapte buna!

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Andre eu am auzit de un caz similar al unei tipe din iasi rezolvat la cluj. La Tg Mures deocamdata nu pot merge cu el ci va merge sotul cu investigatiile facute la iasi si cu ce a luat pana acum. Clujul ar fi super insa pentru cazul in care ar trebui sa ne internam deoarece la Cluj are sotul rude. Asa ca orice informatie imi e de folos.
Diana nu e sigur de la san. 10 zile a papat san si in completare supa de morcov cu carnita si la un moment dat era atat de constipat ca a plans 20 de minute timp in care a facut 5 pietricele. Acum am incercat din nou cu lapte si iar s-au stricat scaunele. Iar de la neocate mai si vomita tare. Culmea e ca a luat in greutate 750 de g in ultima luna si ma intreb din ce. Probabil din san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Dymomo la Bucuresti eu am auzit de foarte bine de dr Lesanu,sefa sectiei de gastroenterologie de la Grigore Alexandrescu. Si eu vroiam sa ajung la dar nu am vrut sa plimb copilu prin spital si ea nu consulta si la privat.
uite aici
http://www.sensotv.ro/video/4238/Boala-celiaca.html
si aici
http://www.babyonline.ro/forum/viewtopic.php?t=589

Mergi la inceput

Merci mult de informatii Lili. Am notat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna seara dragele mele, sper ca v-a fost puuutiiin dor de noi, ca noua tare ne-a fost . Am citit postarile voastre si am mai invatat lucruri noi f utile.
Lavii, poti sa ma injuri, poti sa strigi ca-s grea de cap, insa nu am primit nimic nici pe mess nici pe mail (id-ul si parola pt contul comun de poze)..
In mare noi am fost cumintei, mancam, ne mai maraim, mai atipim cate 15 min, mai cate o durere de burtica..dar si zambete, gangureli care pur si simplu ne topesc .
Maine scoatem strumful la plimbare, mergem la pranz cu tot cu tati sa degustam tortul pt botez, ca mai e putin pana pe 7, iar dupa-amiaza mergem cu totii si cu nasa sa probam rochite..asta e partea cea mai frumoasa.
Azi am iesit din casa, mi-am facut de cap la Carrefour 2 ore si Matei a ramas cu mama ,f mult mi-a placut.
Asta seara inainte de baitza l-am cantarit si acul indica 5.900 gr..pe 19 cand am fost la dr avea 5.250 gr, sa fi luat atat de mult in greutate intr-un timp atat de scurt?|!
dymomo77, sper sa gasesti o rezolvare pt stomacelul lui bebe, cred ca ajungeam la disperare dc treceam prin tot ce-ai trecut tu pana acum..
rgagapie, mai aveti putintel si incepe petrecerea[alcool, sa o faceti lata!
Va pupic pe toate fara exceptie|!! (nah ca am zis-o si eu!)

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput