Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *141*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Gaza22 intalnirea va fi pe 29. inca nu s-a stabilit ora.

locatia este www.verdecafe.ro/acas.html" target="_blank">verde cafe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Nu mai editez pt corecturi de plural,singular, dar sa stiti ca tastatura e de vina !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Bravo Ioana pt primii pasi!
Oare cand o sa ne vina si noua vremea?
Stiu ca baietii sunt mai lenesi, exceptand Vitamina, dar al meu intra in categoria de mare puturos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Vad ca tot mai multi ghiocei pasesc singurei! Bravo puiuti! Dar sa ma laud si eu cu al meu ce sportiv e! Avem un pat de voiaj, cum are David si pe care il folosim ca tarc cica, mai degraba insa ca loc in care depozitam seara jucariile. Cand il pun in el, se ridica singurel, dar si eu si taica-sau am vazut ca parca mai mult se trage in maini decat impinge de picioare. Ei bine, azi din afara patutului a reusit sa se ridice in picioare, sprijinindu-se de el, s-a prins de marginea de sus cu amandoua mainile, picioarele le-a ridicat in aer si incerca sa se catere cu ele pe plasa. L-am dat jos si l-am pupat de l-am ametit.

Gina lui Ian, eu mai mult semipreparate fac, pt ca nu are rabdare sa stea pana curat eu legume, pana invart in oala... Chiar am vorbit cu barbatu-meu si am ajuns la concluzia ca daca aveam o gospodarie cu animale, le gasea pe toate lesinate de foame cand venea de la serviciu.

Chatonel, iaurtul gol(nu-i place altfel) la noi nu-i masa, prelungesc cu el numai cu o ora, doua, ora de masa. Daca de ex se intampla sa manance la 5, atunci o sa-i fie foame pe la 9, dar e prea devreme ca sa-l tina toata noaptea, asa ca la 7 inainte de culcare ii dau un iaurt si ii mai dau pe la 1o-11 laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

seara buna dragelor,

in primul rand vreau sa ii multumim Symplianei pt urari.
ultima aniversare bebeluseasca am sarbatorit-o cu muci la greu....(mai putini k ieri,dar mai multi k maine,cu siguranta)caci vad ca de vre-o 3 ore nu a mai stranutat/tusit deloc.
maine avem programare la dr...cred k ultima la aceasta pediatra..care ne-a primit dupa 2 zilefiind f ocupata intre timp
eu i-am dat,de la mine putere cate un tub de osscillo la 6 ore...si jur k de acum ii voi da si pt profilaxie...iar face niscaiva fite la papa,dar are o scuza,sigur il jeneaza din cauza gatutului irirtat,mananca suficient cat sa isi ia necesarul de vitamine,si ce e f important bea lichide...aproape 1 l /zi....daca nu si mai bine,deci e hidratat.
Ilinca...cred k in fiecare postare a ta,a existat ceva care sa ma faca sa te admir...spui lucrurilor pe nume,fara nici o retinere....toata stima si respectul(asta in general)
Mereu imi aduc aminte de "pontul"meu cu palink si uleiul de masline...dar vezi poate nu mai aveam burticasi mai apaream si io si la tv.

in alta ordine de idei,va pup si ne bagam la somnik.

ps:nici nu ma batea vre-un gand ca tarcul lui David sa arate asa...dar vezi...spirit organizatoric

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Mergi la inceput

Bianca tare faza cu vecinu...
A si imi adusei aminte ca am vazut-o si pe Casia.
Gaza pupam Gazuta delicata. De premergator ce sa zic, noi nu avem,dar acum cred ca nu are rost sa ii mai iei.
Cum sta David bosuu in tarc.Al nostru e inutil,a dormit la Moeciu in el si gata.Poate il mai folosim la vara sa doarma in curte.

Mergi la inceput

Kea nu imi dai un pm cu numele Keutului ca mor nu alta de curiozitate.
Novus ,mai bine nici sa nu citesti ca te ia groaza ,bine eu sunt si paranoia recunosc.Da oricum de cand am citit am asa un ghimpe in coasta si mustrari de constinta.Pana acu 2 luni am folist produse de bb, da arat oribil si am un ten tare pacatos care nu sufera decat numai anumite produse care bineinteles au paraben.
Referitor la mama/femeie, eu zic ca nu putem sa fim toate implinite in acelasi mod.
Unele dintre noi se simt o sa fie nonstop cu bb, altele vor si carieera pe langa, altele iesiri cu prietenii,etc.
Eu una sunt cam ca Dyana, poate si mai si.Ma simt vinovata si cand ma duc la cosmetica ,ce sa mai zic de iesit,cafele.Ori cu el ,ori deloc.Da eu asa ma simt bine,deocamdata.
Iar de rasfat ce sa zic,nu consider ca daca l-am tinut in brate ,doarme cu noi,etc e neaprat rasfatat,pt ca are limite si stim de Nu, in mare parte.Nu poti toatusi sa lasi un copil sa faca numai ce are el chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Johanna, se pare ca numai noi am mai ramas pe aici. Adela mea doarme... si maine dimineata ma ia de buna dis-de-dimineata...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Ma duc la nani ca manac litere deja...
Fetelor am gresit tare ca l-am scos pe pici afara in fiecare zi cate o juma de ora 40 de min.Era soare si -7 grade, imbracat bine,nu are nimic si cand il dezbrac e cald.
Nu mai zic ca doarme pe sanie,de il scutur,srig si nimc.Intru cu el in casa,il dezbrac,nici nu deschide ochii si doarme in patut si cate 3 ore.
Eu cred ca asta e efectul aerului ca altfel nu doarme nici o juma de ora si aia sa stai langa el.
Gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Ma duc la nani ca manac litere deja...
Fetelor am gresit tare ca l-am scos pe pici afara in fiecare zi cate o juma de ora 40 de min.Era soare si -7 grade, imbracat bine,nu are nimic si cand il dezbrac e cald.
Nu mai zic ca doarme pe sanie,de il scutur,srig si nimc.Intru cu el in casa,il dezbrac,nici nu deschide ochii si doarme in patut si cate 3 ore.
Eu cred ca asta e efectul aerului ca altfel nu doarme nici o juma de ora si aia sa stai langa el.
Gata.

Si Adelei ii place tare la frig, dar eu prea am curaj... mie nu-mi place frigul. Si ea doarme bine dupa ce o scot in frig.
Noapte buna.

Hmm... ar trebui sa ma culc si eu, ca vad ca numai "frig" scriu... dar mai am ceva de lucru... ca toata ziua m-am kinuit ca nu mergea site-ul... si acum merge...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput