Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *141*
Raspunsuri - Pagina 18
Nicky09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Nu am disparut again dar, se pare, Ian ma vrea doar pt. el Fetele care sinteti singure cu bebeii, voi cum faceti sa gatiti? Unde-i puneti? Cum ii tineti ocupati? Am fost azi le medic pentru bilantzul de zece luni. Vesti bune: -perfect sanatos -perfect dezvoltat -10 kg 800 si 76 de cm Vesti rele -e rasfatat Solutia: sa-l las sa plinga in camera lui cu usa inchisa si la noi cu televizorul la maxim Nu glumesc! Cica intr-o saptamina rezolv toate baiurile si el, oricum uita Cica e in intereseul copilului ca, altfel, poate sa ramina "asa" pina la 18 ani Va Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
offf, ce ti-e si cu rasfatzul asta...pai daca nu il rasfeti acum cat e mic, cand? Acus merg toti ghioceii nostri in picioare si o iau la sanatoasa si nu vor ei sa mai fie luati in brate si o sa ne para rau ca a trecut timpul asa de repede .Pai de ce sa nu profitam acum?
In legatuta cu pregatitul mancarii, fetelor, nu stiu voi daca il aveti, eu una nu, dar exista aici un aparat miraculos, Bimby se numeste si face de toate, singurel.E un robot care gateste, fierbe, face maioneza, face pure, face sucuri, fierbe, coace la vapori, pregateste aluatul de paine, face ciocolata calda, sos de rosii si tot ce vreti....e fantastic, eu il folosesc la munca si scuteste foarte mult timpul, nu trebie sa stai sa mesteci mancarea sa nu se prinda, tu ii pui ingredientele, ii dai timpul si face singurel, te trezesti ca e zacusca gata cand piuie.Asa ca poti sa gatesti si sa te si joci cu bebele in timpul asta...
Am vrut sa il cumpar(in rate bineinteles)insa ca de obicei, exista obstacole numite "soti", care zic ca "mai bine gatesti tu cu mana ta" decat sa platim 950 de euro.
Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
denisamada spune:
citat din mesajul lui Nicky09 In legatuta cu pregatitul mancarii, fetelor, nu stiu voi daca il aveti, eu una nu, dar exista aici un aparat miraculos, Bimby se numeste si face de toate, singurel.E un robot care gateste, fierbe, face maioneza, face pure, face sucuri, fierbe, coace la vapori, pregateste aluatul de paine, face ciocolata calda, sos de rosii si tot ce vreti....e fantastic, eu il folosesc la munca si scuteste foarte mult timpul, nu trebie sa stai sa mesteci mancarea sa nu se prinda, tu ii pui ingredientele, ii dai timpul si face singurel, te trezesti ca e zacusca gata cand piuie.Asa ca poti sa gatesti si sa te si joci cu bebele in timpul asta... |
Pai si arta unde mai e!?
Ma retrag si eu, ca am terminat ce aveam de facut. Noapte buna.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Nicky09 spune:
Ilinca-si eu mai alaptez,dimineata si seara si de 4-5 ori pe noapte, iar cat sunt la munca continuu sa imi trag laptele in jurul orei 4, cate 140, 130ml, depinde de cata apa beau in ziua respectiva.Nicho mananca pranz,cina si celelalte gustari de iaurt sau fructe cu lingurita, dar in zilele cand sunt acasa e CLAR, ca vrea si san, daca nu....ii da taica-sau bibe, dar face mofturi si trage asa cat sa se linga pe botic, cate 30 ml, sau 50 ml.In schimb noaptea.... imi vine sa plang uneori cand se trezeste din ORA IN ORA, degeaba am incercat cu apa , cu alinari, cu mangaieri, daca nu e tzatzauca, nu mai adoarme.Asa ca productia de lapte inca se mentine in conditiile astea.
Nicky09 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Intrebati de mese si ce le mai dam bebeilor sa pape. Eu la pranz deja nu mai fac piure de legume fierte sau la abur, ci incerc sa variez. Ii fac legume la cuptor cu carnita (carnea fiarta in prealabil, apoi pusa cu legumele in tava, cu apa si putin ulei de masline si lasate pana se fac legumele); peste la cuptor cu legume; mancarica cu sos - fasole vedre pastai cu rosii; ghiveci de legume (pun un pic de ulei de masline si sos de rosii). Mancarica o pasez totusi, dar o fac un pic mai mare, adica las si bucati. O papa mai bine pasata. Ii dau doar un fel lam pranz. Seara ii dau fie iaurt cu banana si biscuite, fie mbs, fie paste cu branza la cuptor, fie budinca de gris sau orez cu mar copt si branzica, tot la cuptor. Dimineata fructe cu cereale si/sau branza. Orele de mese sunt: - la trezire (in jur de 8) - lapte (aprox 200 ml) - pe la 10:30-11 - fructe - pe la 14-15 - masa de pranz - pe la 16, uneori, cam 120-140 lapte - 18-18:30 - masa de seara - la culcare (20-21) - lapte cu cereale in bibe (intre 180-250) Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Pt ideea, ca mi-ai luminat mintea, o sa incerc si eu maine sa ii dau cereale cu fructe.Mai da' ce bleaga sunt, am in casa 3 cutii cu cereale diverse pt bebe, dar pt ca nu le-a vrut cu lapte, am uitat de ele, deja la fructe imi face mofturi, acum e perfecta combinatia cu fructe si cereale.Bravo si multumesc.
Nicky09 spune:
Ma duc si eu la nani...o jumate de ora inainte sa se trezeasca Nicho, va pup si scuzati-mi greselile...nu mai am vointa necesara de a corecta.
Noapte buna, bebici, un pupic, mamici!
Dodo-pui spune:
Buna dimineata ,
am adus Cafea si...
O zi frumoasa tuturor!
Noi avem 5 dinti +1 zimtisor si doi care inceraca sa sparga gingia.Se cocoata pe orice ,de ieri a incercat cativa pasi singura...ii place ...si mie ca nu mai pot face nimic altcevadecat sa ma tin dupa ea
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
petrean spune:
neatza...
multumimde cafea dodo
am auzit ceva interesant...la "ce se intampla dr"..nu ceva ce nu stiam..dar ceva ce lamureste unele mame..."psihologii americani sustin ca e foarte importanta aporpierea intre mama-copil..pentru ca acesta sa nu sufere depresii la vasrta adolescentei sau sa fie hiperactiv". Asta era in legatura cu parerea eronata a multor mame, care refuza sa-si tina bebelusii in brate pe motiv ca ar fi alintati..sau ca nu i-am mai putea dezvata
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
m_monique spune:
citat din mesajul lui joanna27 Ma duc la nani ca manac litere deja... Fetelor am gresit tare ca l-am scos pe pici afara in fiecare zi cate o juma de ora 40 de min.Era soare si -7 grade, imbracat bine,nu are nimic si cand il dezbrac e cald. Nu mai zic ca doarme pe sanie,de il scutur,srig si nimc.Intru cu el in casa,il dezbrac,nici nu deschide ochii si doarme in patut si cate 3 ore. Eu cred ca asta e efectul aerului ca altfel nu doarme nici o juma de ora si aia sa stai langa el. Gata. mami de berbecut Darius Andrei (27.03.2009) |
si eu o scot pe ioana cate o ora afara la plimbare. in casa e tare agitata si nu poate dormi. afara se calmeaza si doarme tare bine. o aduc in casa si ea mai doarme in carucior inca o ora.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui Buna dimineata , am adus Cafea si... O zi frumoasa tuturor! |
Multumim, multumim! Eu mai baui una, dar mai vreau, ca inca nu m-am dezmeticit complet...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
aris26 spune:
neatza
scriu repede ca tocmai se termina cumintenia de dimineatza, deja bantuie pe sub scara si trebuie sa ma duc dupa el ca acolo sunt cateva locuri periculoase....asa...recuperat copil sa vdm cat ii ia sa ajunga iar undeva
pisik - pai al meu nu a stat locului niciodata. in maternitate isi scotea mainile din fashaasa ca: I don't know any better. pe bune, nici nu stiu cum ar putea sa fie altfel
bianca - nashpa moment. si noi pateam frecvent diverse cu enelul pt ca la noi in zona nu au mai schimbat un fir de 15 ani si intre timp s-au construit cred ca o mie de locuinte noi. cel mai nasol a fost cand un deshtept a intrat cu mashina in stalpul de electrica din poarta, stalpul a gazut pe gard, gardul s-a rupt, telefoanele s-au intrerupt, curentul ashishderea, iluminarea publica idem si eu aveam 8 pui de catzel in casa de doar o saptamana. a durat 3 zile toata nebunia, cu crize de isterie la telefon cu 9292. pana la urma am cumparat generator dar nu ai vrea sa vezi cum toaca un rezervor de 20l de benzina. dar na, asta-i tara, asta-i monopolul
tarc- eu l-am dus la mama ca sa aiba piticul unde sa doarma cand il duc pe acolo, mama il culca in patul mare si cica punea nishte perneadevarul e ca al meu si poate sa fie tzinut in loc de nishte amarate de perne
gaza - da, mi s-a stricat un telefon si am ramas doar cu cel de birou, scuzetrebuia sa fi trimis si eu mesaje la toata lumea....dar cand.s-ar putea sa ajung dar nu pot sa promit. puneti-ma pe lista si incerc
apropos de "nu" ia sa va povestesc de al meu. are o dambla sa bage orice ambalaj de carton in gura si sa rupa bucatele, mereu i-am zis nu si i-am scos hartiile din gura. acum cand prinde o hartie, o rupe cu dintii si vine la mine cu limba scoasa si bucatica de hartie pe limba sa o iau, dupa care ii iau si hartia dar nu protesteaza absolut deloc, parca se ashteapta. asa face si cu prizele, se duce catre ele si cand ajunge acolo chiuie si se uita dupa mine ca si cum"" ce faci? nu ai venit inca?". am ajuns la concluzia ca are brazelton dreptate si copii chiar au nevoie de disciplina. nu pedepse, nu urlete...disciplina, calma si consecventa
25 martie 2009