Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *141*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Din capitolul "bloc din 62", episodul "daca bagi masina de spalat si radiatorul in acelasi timp se arde siguranta".
Episoadele din ciclul "siguranta mea, siguranta mea, s-a ales praful de ea" se desfasoara intotdeauna pe intuneric, fix inainte de baia copilului.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

la andrei am avut si noi tarc imprumutat de la prieteni. nu prea am avut succes cu el.
pe ioana nici nu am indraznit sa o pun in tarc, ca la ce gura are asta, m-ar fi stiut tot cartierul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Bravo IOANA pt pasi

Incercam si noi sa ajungem la intalnire, puneti-ne cu(?)

Mai scriu ceva si fug la baie si in patuc. Legat de ce s-a discutat, despre copii rasfatati si a fi mama buna sau nu. Eu cred ca, asa cum au mai spus si alte fete, trebuie sa fim noi insine, nu neaparat sa fim mame perfecte, ca nu avem cum. E normal sa ne fie dor de iesirile la cumparaturi, e normal sa obosim, e normal sa avem chef la un moment dat si de altceva, e normal sa ne doara spatele (asta ma doare pe mine la propriu acum, imi vine sa plang) si sa nu mai putem cara copilul in brate chiar in momentul in care vrea el, sa avem ceva de facut si el sa se puna pe plans si sa ne vrea chiar in momentul ala, etc.
Cred ca "magia" consta in echilibru cu care reusim sa gestionam nevoile lui bebe si nevoile noastre. De multe ori din "gestiunea" asta iese castigator bebe. Totul e sa fim impacate cu asta. Eu recunosc ca sunt momente in care ma simt obosita, f obosita, dar nu ma lasa inima sa sa nu o iau in brate, sa nu stau cu ea mereu. Si atunci ma dau la o parte si ma dedic ei. Dar sunt din ce in ce mai ok cu asta. Am avut perioade de frustrare, sentimente de care imi era tare rusine, ma uram pentru ca imi doream cu ardoare sa ies, sa ma plimb, sa mai am momente de singuratate, de rasfat. Incet incet insa am reusit sa ma impac cu mine si am ajuns sa ma bucur la maxim de copilul meu si de clipele petrecute cu ea. Acum nu prea imi e bine cand nu sunt cu ea, dar realizez ca, din cand in cand, imi fac bine si cateva clipe de respiro, ma ajuta sa imi incarc bateriile si sa fiu si mai disponibila pt puiul meu.
Nu stiu daca am fost f coerenta, ideea e ca eu ma simt mult mai echilibrata si sper sa reusesc sa pastrez echilibrul asta.

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Din capitolul "bloc din 62", episodul "daca bagi masina de spalat si radiatorul in acelasi timp se arde siguranta". Episoadele din ciclul "siguranta mea, siguranta mea, s-a ales praful de ea" se desfasoara intotdeauna pe intuneric, fix inainte de baia copilului.Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Scuza-ma ca rad . Exact la fel pateam si noi pe vremea cand stateam la ai mei.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Din capitolul "bloc din 62", episodul "daca bagi masina de spalat si radiatorul in acelasi timp se arde siguranta".
Episoadele din ciclul "siguranta mea, siguranta mea, s-a ales praful de ea" se desfasoara intotdeauna pe intuneric, fix inainte de baia copilului.

(7.03.2009)

Azi de dimi, la mine in casa mergea aerul conditionat si am zis sa bag si niste rufe la spalat. Apoi zic, hai sa ii pun si lui Vladimir ceva la facut (plita electrica). Si la un moment dat se intrerupe lumina. Hopa! Nenorocitii. Dar pe hol era lumina, deci e de la mine. Dar nu a sarit nicio siguranta. Deci ce e?
E de la contoar. Iese Robert cu aparatul de masura si in contoar era tensiune, dar nu o dadea mai departe. Sunam la Enel si ne da un numar de inregistrare. Si stau vreo 2 ore.

Avand in vedere ca zilele astea a fost mai rece, ne-am incalzit mai tare cu resitenta de la boiler (stiti ca eu sunt cu panou solar), deci pe electric tot. In astea 2 ore a tot scazut temperatura in casa (ajunsese la 19 grade).

Sun la Enel, din nou, le dau numarul de inregistrare si ce ma intreaba tanti de la capatul firului "Contractul este pe Vasile Niculae, da?". Poftim? Cine?. Cautati doamna dupa nume va rog. "A, da, Barbu Bianca. Da. A fost transmisa cererea la colegi in teren. Vor ajunge."

Si zic...Cam in timp timp ajunge cineva ca copilu' bla bla bla. Pai timpul maxim de remediere este de 12 ore. Dar ei nici acum nu au aparut, iar 12 ore s-au facut la ora 21.

Ei nu va ganditi. ca e frig la mine. V-am zis ca renovam alaturi (unde stam acum e pe numele meu si alaturi e la Robert). Dupa ce am sunat la astia ies in hol (Robert era alaturi si lega niste fire pe acolo) si zic :"Vecine, nu imi daisi mie niste curent? Ca- s0a facut frig la mine. Platesc, sa mor io!"

Si asa am legat firele de curent de la mine pe contoareul de la "vecinu'", ca in nadejdea astora de la Enel trebuia sa plec in voiaj.

Sa vedeti show cand vor veni si vor vedea ghiduisia facuta de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna seara!
LA MULTI ANI ! sarbatoritilor zilei.
Multam fetele de raspunsuri.
Stiu ca mintea trebuie antrenata si incerc da nu prea am rezultate, bine ca in afara de rebus si citit altceva nu prea reusesc.
Referitor la produsele de ingrijire, ma refer la toate:gel de dus, sampon, masti, creme de fata,demachiante,lotiune,etc.M-am apucat de citit etichete si majoritatea au paraben,care am inteles ca se secreta si in laptele matern, pielea fiind un foarte bun absorbant.
Eu am devenit paranoica recunosc,cand am citit ce efecte poate sa apra in timp bineinteles.De aceea v-am intrbat sa imi revin din paranoia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Ilinca referitor la alaptat, eu ii dau din amandoi sanii la o masa, tocmai pt a evita chestii de genu sanii prea plini si durerosi.Asa il alaptez de la inceput si nu am avut treaba.
Si noi mancam inca titi ziua,dupa mesele solide asa ca alint si inca 2 mese de lapte inafara de cele de dimineata si seara.Plus nopatea de cate ori are chef.
Da nici nu m-am chinuit sa i le scot.Sunt acasa mereu cu el, ii e bine piciului asa ,de ce sa ma stresez.Si nici nu e obez ,e chiar la categoria pana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bianca, cand am apelat si noi la enel au venit dupa 3 zile. Pana atunci, sa traiasca vecinul, ca ti-a dat curent

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Am revenit! multumesc de raspunsuri si de primire. Nu mai are rost sa va povestesc de ce am lipsit si cum ne-am petrecut sarbatorile ca vad ca sunteti informate. Asa ca trec direct subiect. Se pare ca ne incadram la orar si cantitati de papa, si noi mancam la fel ca voi. Nu mi-ati raspuns la dilema cu premergatorul mai are rost sa-l iau sau nu?

La Intalnire vreau sa vin si eu dar n-am prins exact detaliile mi le mai spuneti si mie o data. Si cateva indicatii cum sa ajung la Cafeneaua verde.

Aris ti-ai schimbat nr de tel? ti-am trimis cateva mesaje de sarbatori si i s-au intors ca fiind neprimite si am incercat sa te sun si era inchis. Am o prietena innebunita dupa Gray's Anatomy si stiam ca tu ai toate seriile. As vrea sa o fac si pe ea fericita ce zici rezolvam problema? La intalnire nu vi?

Olisor pupam si noi Uriasul si mamica. abia astept sa ne vedem mi-e dor sa dansez cu David. Asta daca o sa mai pot sa-l tin in brate.

Anca cum mai e cu mail-ul de a dady? nu stiu daca a existat o continuare la poveste ca nu am apucat sa citesc si din pacate nu am reusit sa vad nici ce exemplu ai dat in legatua cu Gazul meu (ziceai tu ceva la tel).

Denisamada din pacate noi nu venim in Grecia, avem planificata alta excursie tocmai in perioada aceea.

Mai vroiam sa mai scriu cuiva dar am uitat. Pup si multa sanatate bebeilor.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Greu, dar am reusit sa va prind din urma si sa ma culc linistita !!

Ce de fete scumpe la vedere au aparut si ma bucur :

Joanna
, tu intrebai de creme, lotiuni,etc; eu folosesc aceleasi ca si cand nu alaptam si sincer nici nu ma-m gandit pana acum la parabeni si alte chestii

InaPreda, eu cand ii pregatesc mancarea (in wkd ) o pun in scaunul de masa pana pun la fiert legumele si carnea sau ce e in meniu si apoi cand o pasez la fel ea sta in scaunul de masa, cand vede blenderul deja plescane din buze

Georgiana, ma bucr ca merge bine tratamentul si felicitari pt progresele frumoasei Bris

Maria_k, Casiei care am vazut ca face pasi singurica si danseaza, ce mai e domnisoara acusica

Gaza, bine ca v-ati conectat la lume ; cu voi am mai vorbit asa ca sunt la curent cu noutatile

Olishka, super tarcul ! la noi deocamdata tarcul are saltea relaxa si este si patut pana o sa-l aduc pe cel de lemn care sta la mama deoarece mi-a fost frica sa nu se loveasca in el

Am vazut discutiile super interesante despre rasfat, parerea mea e ca fiecare copil e UNIC si deci nu cred ca exista o reteta general valabila de aplicat ! Copii au temperamente si firi diferite, rolul nostru este sa il inconjuram de afectiune, sa ne cunoastem f bine copilul, sa il intelegem si sa-i indrumam pasii dar in asa fel incat sa nu vrem sa-l schimbam, sa fie la fel cu x sau y si nici sa-l comparam tot timpul cu altii Nu sunt asa priceputa la vorbe ca naratoarele mele preferate de aici dar sper ca m-am facut inteleasa

Cat despre rolul de mama/sotie/iubita/prietena/angajata/angajator/etc la fel cred ca trebuie sa existe un echilibru si sa ne simtim bine in pielea noastra .
Da, o iubesc pe Alexandra la nebunie, e raza mea de soare, asa o alint, dar ma sint ff bine si cand merg la birou si schimb peisajul, poate si pt ca o stiu pe maini bune, abia astept sa ma vad cu prietenele la o cafea si sa merg prin magazine si cate si mai cate.
Oricum, eu ma simt implinita acum si cred ca asta conteaza !

Am scris ceva, nu gluma, pot sa merg la !!
Va

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput