*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (361)
Raspunsuri - Pagina 9
Clabuc spune:
Ioana imi pare tare rau. Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace si sa aibe grija de puiul ei. Cuvintele sunt de prisos. Poate doar intr-un mod extrem de egoist sa ne dam (inca o data) seama ca viata este atat de firava si ceea ce ar trebui sa facem este sa ne bucuram in fiecare clipa de minunile din viata noastra, sa fim mai buni si sa nu ne mai amaram din cauza tutror prostioarelor.
Am vazut pozele cu puiutul tau cretuluic. Este atat de dulce!
Simona (Egonsis) am vazut si pozele cu Natalia, o dulceata de fetita, ca si mama ei. Deci, voi locuiti in Elvetia?
Sovi am vazut montajele, cu Clarinda in brate care nu se mai satura sa se uite. Ai niste copilasi extraordinari de scumpi. Sa-ti traiasca! Si tu tot pe 24 mai ai avut botezul lui Sasha. SI eu tot pe 24 mai am botezat-o pe Clarinda.
Zoze, am vazut si eu carliontii aurii! Ma da ce copii aveti! Unu si unu!
Stiti de cine mi-am amintit din timpul Odiseii, dar nu am mai vazut acum printre noi?! Pe mami_papatot cu Honey si pe cory. Mai stiti ceva de ele?
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
Clabuc spune:
Am uitat de mstela si fetita ei scumpa. Am vazut pozele prin zapada si ger; tare frumusica e galusca ta!
Naty, noi vom boteza pe 14 februarie. Stii cum se va numi finuta noastra?! NATALIA GABRIELA Imi place asa mult numele asta si ma bucur tare mult ca voi avea si eu o finuta: Natalia.
LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
ccris_ccris spune:
Neata, fete!
S-aveti o zi cat mai frumoasa!
Ioana, Dumnezeu s-o odihneasca! E foarte trist cand se stinge o tanara, mai ales cand mai avea multe de cerut de la viata!
Randunici, va multumesc mult pentru cuvintele de alinare, intr-un fel mi-e mila de ea, nu stiu daca ma intelegeti, a asteptat atat de multe de la viata si nu intelege ca a primit ce-i mai scump: vindecarea de cancer de col si o nepotica taare scumpa, precum si o fata care e langa ea, asa rea cum e, o poate vedea zilnic, nu o data pe an sau nici atunci...
Ma iertati ca am ramas in urma cu vizionarea pozicilor, voi incepe chiar acum sa le caut si sa le vad!
Gata, fug!
VALENTINA C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Simo, Vali, Ursuleata, sunteti pe ultimii 10 metri! Bafta! |
Valentina cu Matei si 37+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
lianam spune:
ce bine e sa fii obsesie cateodata ... ce dedicatii frumoase primesti
bre sef-a, tre' sa te trag de atentie ...ete
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147505&whichpage=18&SearchTerms=lianam
ramane valabila dedicatia de atunci ...siiii...pentru ca imi place despre dumneata asa obsedata ....inca unaaaaaa, da' sa n-o "iei" tu toata, sa dai si la theuta o farama
“Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea.”
VALENTINA C spune:
Sunt singura acasa!!!!!Nu s-a mai intamplat de muuult!!!!Asa ca petrec: CALC!
Am luat "lista" pe care mi-a dat-o dr si sta la loc de cinste pe birou..Sper sa nu le uit acasa...
I-am mai luat lui Luca doua salopete azi..
In rest, trebuie sa gatesc, dar n-am chef...Mimo, nu faci tu mai multa mancare si vin si eu cu sufertasul???
Si voiam sa va mai zic ca lui MAtei ii place rau de tot mamaliguta cu branza si unt si ou si smantana. Aseara a mancat o portie aproape cat a mea..Iar ieri la gradi a mancat toata supa si tot felul II, iar acasa sunt zile cand ma omoara cu mancatul..Deci, Anca, solutia este gradinita si pt Muffy..
Hai, Big Mama, ca mai avem putin... Si ne revenim noi usor la siluetele alea de dinainte....
Simo, m-am gandit dimineata la tine...Cum esti? Ti-a recomandat sa stai mai mult la pat sau ai regim normal de viata? Cum ai resimtit scoaterea firului?
Valentina cu Matei si 37+ cu Luca; DPN: 3.02.2010
VALENTINA C spune:
uitasem sa-mi schimb semnatura si sa o BAG IN SEAMA PE ZOZE!
Valentina cu Matei si 38+ cu Luca; DPN: ORICAND
lianam spune:
Ioana, condoleante... Dumnezeu sa o odihneasca si sa faca suferinta celor dragi cat mai usor de trecut cu putinta!
.....fara cuvinte ....
lianam spune:
floricica-soarelui ...zici ca simti miros de menta ?
si gataaaa...-ici la toate cele randunici , cu mentiune speciala mimonel ...si ...cam asa merge si treaba la mine
aaaa, si horoscop...
"Horoscopul pe luna in curs:
Sanatate: astrele iti surad.
Dragoste: astrele iti surad si mai tare.
Bani: astrele deja se fac pe ele de ras."