*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (361)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello dragelor.

Ioana, condoleante, imi pare tare rau. Sunt intrebari fara raspuns,din pacate.
Ti-am vazut cretulinul, este superb puiul.

Am vazut ca a parut Egonsis , foarte frumoase si mama si fiica.

Si Stela@Co la zapada, frumusei foc toti. Si l-am vazut si pe Dudelu la joaca cu Thea.

Zoze, Liana.

Oauuuu, gravidutele noastre mai au asa putin!

Miha, imi pare rau ca n-a fost sa fie acum.

Mimo, zic si eu, esti "buna" rau de citit, imi plac mult mesajele si scrisorile tale. Ai mereu cuvinte pentru fiecare.

Ursuleata, stai linistita, o sa fii numaidecat sexoasa , cica dupa sarcina suntem mai apetisante ca oricand. Ia sa vezi atunci declaratii fierbinti de la Relu. Oauuu, ce putin mai este pana vine ursuletul 2!

Becca de dimineata trambita intruna: iese pum, iese pum! Greu m-am prins ...vedea fum pe geam si se enerva tare ca nu intelegeam..si tipa intruna la mine: mami, iese pum!!! Off Doamne, bine ca m-am prins in final ca facea criza de nervi. Ideea e ca se enerveaza foarte tare cand nu inteleg ceva din ce-mi comunica ea si pana nu vede ca m-am prins despre ce e vorba se supara si-mi spune din ce in ce mai ascutit si apoi plange...Vi se intampla asta si voua? Ca ma iau de ganduri...Razvi nu facea asa...dar el a vorbit mai tarziu ce-i drept.

Mai aveam de zis, dar morrr de foame, pap repede sa-mi revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ioana, condoleante! Este intr-adevar, de neinteles :(...

Am mers dimineaata si m-am analizat... In februarie aflu ce am...

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Clau , tu esti norocoasa, a mea nu vorbeste mai deloc, in afara de limba ei, unde e ca o moara stricata. tot incerc s-o fac sa zica una-alta, dar e atat de incapatanata, incat nu zice decat cand vrea ea, si asta numai "mana", "buni", "Bili" si "bunu". In rest, nimic. Si mai are un pic si face 2 ani. Nu stiu de ce nu vrea sa-si dea drumul la vorbit.

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)

http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#

Mergi la inceput

E mai bine asa...mamaaa, ce foame mi-a fost!

Am uitat sa o pup si pe Ramo si Mihutza - gata s-au instalat hormoneii?

Tuchi, bunaaa rau cafeluta de la tine. Aici suntem, da?

Nico.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Ashhh,asa e Alice,m-ai luat!(de data asta)

Ete fata,cum cern ei zapada!! Aoleu ce pui maari aveem!! Eu as vrea sa o iau de la capat,in aceeasi formula,cu aceiasi pui

Daaa,daaa,daaa,daaaAsa imi place,in centrul atentiei,mereu!!Va multumesc!!Multumesc la fanii mei!!

Laura,mami_p mai trece pe la noi,rar ce-i drept,dar trece..De Cory nu mai stiu..Stiu ca plecase din tara,dar nu a mai dat niciun semn.

Cris,ursuletzu-pufuletzu,Stela!

Simo,cum esti?!

Oh,Valen,sa zic,sa nu zic..Hai ca zic! Asta am facut eu in ultima zi de gravida legala-am calcat

Citat:
citat din mesajul lui lianam

floricica-soarelui ...zici ca simti miros de menta ?

ahaa..Vreau sa simt miros de sudoare,de munca,de chin

Sa-ti fie de bine,Clau

Eeee,Nico,misto semnatura ti-ai tras!! Sa iasa bine analizele!!

Miha,sa nu crezi ca te-am uitat!! Sa ne zici cum e B-hcg-ul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul,ca scorpia,cu gura te mangaie si cu coada te musca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

magia s-a produs!
dupa aproape o saptamana de rehab DC, vreti nu vreti,I'm back
in rest, toate relativ bune, mai putin ecografia mea facuta aseara, care arata formatiuni transsonice pe ambele ovare(chisturi), cel mai mare are 1,5/2,2 cm..ma asteptam, daca am oprit Ac-urile..asta e..am predispozitie...astept rezultatele la pap's si secretie si caut gineco sa le vada pe toate...macar sa fie doar atat...de pap's mi-e teama..
..ma duc sa citesc nitel in urma, sa vad ce mai ziceti, cat apuc, pana se scoala Mufa.

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, welcome back! Ne-a fost foarte, foarte dor de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

L-am asteptat pe dr 4 ore,de la 9 pana al 12.Inte timp am facut TNS-ul care e f bine si am asteptat de mi s-au lungit urechile....in fine,scoaterea cerclajului fu tare dureoasa pt mine...v-am zis ca sunt fricoasa rau!Cand sa se uite si la copil,la eco mi s-a facut rau-nu mancase si nu bausem nimic,plus frica de la scoaterea firului,am avut tensiunea 10 cu 6,m-au ridicat rapid in picioare ,am baut ceai cald si mi-am mai revenit... dr nu m-a mai pus la eco si mi-a zis ca mare minune a fi sa apuc ziua de luni...ce mai imbarbatare!Si daca apuc ziua de luni,iar la TNS...voi ce ziceti,mai apuc?????
Hai ca descarc pozele ca scumpul de Sam a adus ce a ascuns,unde altundeva decat sub pat

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela
Citat:
citat din mesajul lui lianam

floricica-soarelui ...zici ca simti miros de menta ?

ahaa..Vreau sa simt miros de sudoare,de munca,de chin

nesatula mica .... pai acu', ziua, femeie? doaaaaamne fereste ... sa-mi vina hazbandu, sa se faca seara, sa scot bulina rosie ......ptiu, ptiu, uite ce ma faci sa povestesc ... iar o sa primesc "priviri" ucigatoare si dezaprobatoare ...superficeala, n-ai ce scoate

“Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Burtica la 37 de saptamani:
http://good-times.webshots.com/photo/2596398370102426993KfnMFR

si sa vedeti ce sot am:ce cadou mi-a facut
http://good-times.webshots.com/photo/2104472840102426993NWnbyD

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"

Mergi la inceput