*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (361)
Raspunsuri - Pagina 8
tuchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui numeioana Fetelor, este cea mai trista zi din viata mea! Prietena mea Gratiela s-a stins azi-noapte... Nu-mi vine sa crd, sunt tulburata... Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
numeioana spune:
Doamne, ma tot intreb de ce... De ce ai lasat un copilas de nici 2 ani sa-i duca dorul mamei lui? De ce i-ai rapit unei mame bucuria de a-si vedea baietelul crescand...de a-l pupa, de a-l imbratisa, de a fi alaturi de el cand rade si cand plange?? Numai la asta ma gandesc... as da orice sa fiu pentru totdeauna alaturi de copilul meu...sau oricum, cat mai mult timp... dar nu stii niciodata ce va fi maine, din pacate...
Ca m-a intrebat Mimo... tata este foarte bine, desi are si el o boala de sange destul de grava. La evaluarea de luna asta la tomograf nu mai apare nimic, nicio modificare, ganglionii nu mai sunt inflamati, analizele sunt bune...speram intr-o minune.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zozela spune:
Neata!!
Ioana,imi pare rau!
Catalina,pentru cafeluta!!
Mimo,esti totala!!
Miha,tin pumnii stransi,sa ai un rezultat mic,mic-sub 1!!
Cris Te inteleg asa de bine!!
Alice?! Scrisoarea de dimineata,unde e?! Hai,da si tu ceva,un suculet,o tarie,o dulcica,ceva..
gecko,zi ceva!
liaanoooo,freci menta cumva?!
Arielul si intreaga craca impanata!
Telegrafic si neinteresant..Am o stare de cacao..Vai mie,sufar de neatentie azi,sa-mi ziceti si mie ceva
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul,ca scorpia,cu gura te mangaie si cu coada te musca!
zozela spune:
Cu nasu-n craca,era sa parlesc ibricul de cafea
Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
Lingusitorul,ca scorpia,cu gura te mangaie si cu coada te musca!
aliceionescu spune:
Salutare!
Zoze, nu pot scrisoare, trebuie sa fiu mai telegrafica decat tine! Te-am luat, 1-0!
P.S.Liana, nu m-ai iertat nici acum ca am fugit cu amarata aia de prima, hm? Ce sa fac sa-ti recastig iubirea?
mstela spune:
Am vazut si Davidutul de Ioana in zapada,ce frumos sta el pe sanie pe burta!
mami de TEA (1.04.08)
aliceionescu spune:
Lianaaa, pt tine, special:
Si declaratie a la Thea "Immm-mmm, iubetze Liana, Alice!"
Tot nu te-am cucerit? Vezi ca io-s cam obsedata...
mimonix spune:
Ioana, ma bucur mult pentru tatal tau, sa-i ajute Dumnezeu sa fie bine multi ani inainte! Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca pe Gratiela , viata e intr-adevar asa o c--va iar la intrebarile alea nimeni nu va stii raspunsul vreodata
Stela f frumoase pozele la zapada, mie tare mi-a placut weekendul asta afara (mai ales sambata, pe ninsoare si parca mai putin ger ) Pacat ca nu puteti voi sa surprindeti zambetul ala timid, smecher,poznas, cuceritor al fetii
ACHTUNG,ACHTUNG ALINIEREAAA! Atentie sporita la Zoze, va rog E bine fato asa, in centrul atentiei?
Ramo ce drag mi-a fost de tine cand ai povestit din adolescenta ta, cum ai muncit si ai invatat tu singurica Lasa ca vei avea o cu totul alta perspectiva acum asupra copilului tau si sunt convinsa ca Andru va avea parte de ce-i mai bun
Simo multumesc pentru compliment dar sa stii ca nu-s asa desteapta, ma uit mereu in urma si apoi raspund Cum sa tin minte eu atatea alea, mai ales ca sunt unele zile cu atatea subiecte unul mai diferit ca altul Poza da?
Alice trenul tau mi-a luminat dimineata ! Shi vrai , sentimentala de mine
Se anunta zi grea...a inceput agitat...plus ca probabil va trebui sa gatesc , o Doamne!
Va pup si spor in toate!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea