*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (361)
Raspunsuri - Pagina 7
Nicoleta spune:
Simo, cauta ma fanta aia in laptop, pentru card...
Kya, m-am cocosat de ras la perlele alea... mai ales aia cu "rahatii"!!
-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.
Simo27 spune:
Nico,laptopul asta nu are nici o fanta pt card-stii ca am mai cautat-o!(sau are si nu o vad eu???)
Am niste arsuri de toata frumusetea.......
Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM
"Exista un singur copil cel mai frumos din lume,si fiecare mama il are"
ariel_7000 spune:
kya, super perlele!
simo, , bafta maine! sa fie bine!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Nicoleta spune:
Simo, asta noul al meu (nu mare sfarleaza de altfel) are o fanta in care are o protectie, se apasa si iese facandu-i loc astfel cardului... E chiar in fata.
-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.
ursuleata spune:
Kya, ce tari sunt perlele
Simo, eu acum ma duc sa ma culc, cred...
Vlad
Mami de ursulet
bebe
mstela spune:
Neata Cata,neata randunoaselor...uite si de aici daca nu v-ajunge.
Mai da ce mai ciripeala a fost pe aici in miez de noapte,in frunte cu gravidoasele!
Cuscra,tin pumnii...o veni azi?Mai tine-l ca azi ai ca nume Xenofont.....sau Arcadie sau Ioan...
mami de TEA (1.04.08)
numeioana spune:
Fetelor, este cea mai trista zi din viata mea! Prietena mea Gratiela s-a stins azi-noapte... Nu-mi vine sa crd, sunt tulburata...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
raluca2107 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui numeioana Fetelor, este cea mai trista zi din viata mea! Prietena mea Gratiela s-a stins azi-noapte... Nu-mi vine sa crd, sunt tulburata... Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |