Sindromul Brangelina (de cuplu)
Raspunsuri - Pagina 13
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 http://www.beautycenter.ro/noutati/stiri/zeta-jones-e-cea-mai-frumoasa-actrita-din-lume-1143.stire |
Intrebare: ce legatura are cu subiectul?
***Fur is for petting**
[url=http:/www.4animals.ro/ajuta.html/]Ajutati animalutele[/url]
[url=http:/http://www.adoptiicaini.ro]Adoptii catei[/url]
[url=http:/http://www.adoptiipisici.ro]adoptii pisici[/url]
beatrice75 spune:
pai asa ma amuza cearta asta inutila....ca sa mai pun gaz pe foc, ne certam cine e cea mai frumoasa, subiectul oricum a degenerat de mult timp
anca74 spune:
citat din mesajul lui conchita anca, bine, fie ca tine, te las sa ai ultimul cuvant, nu vreau sa te simti persecutata ca altii gandesc diferit. poate chiar ar trebui sa manifesti simpatie pentru angelina, ea e persecutata de 6 copii. uite, imi cer si scuze daca te-ai simtit atacata personal de simpatia mea pentru angelina. personal, nu ma simt amenintata in ego de femeile mai frumoase, mai destepte, mai de succes, mai generoase si mai sexoase decat mine, mai ales daca sunt si iubite la nemurire cum o iubeste brad pe angie. nu mi-am dat seama ca e atat de riscant sa declari pe un forum public "o ador pe cutareasca", mai ales ca asta e subforum de barfe. bineinteles ca ma retrag, barfeste in continuare ce nasoli sunt altii, daca asta te face pe tine sa te simti bine. cred ca stii deja ca ti-am raportat mesajul pentru atac la persoana - nu e treaba ta cat bat eu la tastatura-, si calomnie - ca as scrie peste tot, si insulta - ca am mesaje impopotonate, tocmai tu cu tona de emoticoane cand ti se intuneca vederile ca e altul mai breaz ca tine. |
Conchi, scumpa, este tare nostim ca reusesti sa-mi rastalmacesti cuvintele in asa fel incat tot tu, saracuta, pici de victima aici. Cum adica, scumpi, sa ma simt eu persecutata ca tu o adori pe Angie? Ia mai citeste tu un pic de la capat subiectul ista si poate o sa-ti reimprospatezi memoria ca tu ai aparut din senin sa dai iama in cele care-si exprimau linistite aici parerea vizavi de eroina ta. Pana sa vii tu fuse liniste.
Recapituland, nu io ma simt persecutata ca altii gandesc diferit, ci mataluta. Mie mi-e absolut indiferenta Angie. Sa adopte inca vreo 10 copii daca are posibilitati sa se ocupe de ei. Si sa fie iubita in continuare de Brad mai ceva decat pana acum. (Apropo, de unde cunosti tu detaliile astea intime, Conchi? Locuiesti cumva cu ei si nu stim si noi?...)
In alta ordine de idei, daca e sa ne lovim sub centura, tin sa-ti anunt ceremonios ca si io sunt in stare sa apas in nestire pe butonasul "Raporteaza la moderator" si sa-ti fac o bucurie acu', intr-o frumoasa zi de duminica.
Ia take a look here, drgauta mea si zi ce crezi:
citat din mesajul lui conchita am idei putine si fixe. ma vezi aproape numai la discutiile despre palmute si abuz asupra copiiilor, poate de-aia tinusi sa mi-o intorci la brangeline. si tot de-aia stau aici rabdatoare cu tine sa-ti treaca tantrumul, sa-ti explic frumos, ca sa intelegi. |
Crezi cumva ca daca le intorci frumos ca la Ploiesti nu suna a calomnie si a bataie de joc crasa? Te anunt ca nu e bine sa crezi ca toata lumea iti este tie inferioara intelectual si ca numai tu stii sa bagi pumnisorii delicati in gura altora.
Am avut initial senzatia ca stii sa faci fata la putina bascalie, dar m-am inselat, draguta mea. Deaceea, ca sa nu raman mai prejos, iti semnalez ca voi apasa si io pana-n prasele pe butonasul magic si o sa asteptam amandoua sa vedem ce o sa se intample.
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura
www.youtube.com/watch?v=ckFvoGRPiCU&feature=related/" target="_blank">Shape up, Anca!
Le meilleur moyen de réaliser ses rêves c'est de se réveiller.
Amina_Marina spune:
Angelina a incpeut sa iasa in ultima vreme cu Brad, doar ei doi.Acum cind a imbatranit si ea putin , ajuns sa inteleaga ca sotul ei are nevoie de ea ca persoana si nu ca celebritate. Ma rog, poate si birfele din ultima vreme, ca se despart.
beatrice75 spune:
Si eu m-am simtit jignita doar pt ca mi-am spus parerea, asa ca rog moderatorul sa ia atitudine. De aceea este forum, sa ne spunem parerile pro si contra.
anca74 spune:
Beatrice, scuza-ma ca ma bag din nou ca musca-n lapte, dar nu ar trebui sa te simti jignita deloc in situatia de fata. Si nici in altele, dealtfel, atata timp cat nu cunosti persoana care te ia la 11 m.
In cazul meu, conchi nu ma are la ficati de ceva vreme, dupa o discutie aprinsa acum cateva luni. Si, de atunci, nu ma iarta, soro, de cum ma prinde la vreun subiect!... E perseverenta, ce sa zic?!
Ca ea mai sunt cateva duduite aici, insa, personal, nu ma afecteaza in niciun fel atare atitudine fiindca nu pun pret deloc pe ce cred dansele despre mine sau despre my background, bla bla bla. Efectiv, ma lasa rece comentariile deplasate. Ca sa ma afecteze in vreun fel ar insemna sa le dau eu voie danselor sa-mi ocupe mintea si sufletul cu aiureli trancanite aici cat e ziua de lunga.
Cum nu ma pasioneaza sado-masochismul in sine, in clipa in care am inchis calculatorul, alung din minte toate subiectele palpitante dezbatute aici si-mi vad de viata mea. Ca, vorba ceea, viata bate filmul.
Un singur lucru nu-l trec neobservat: rautatea intentionata. Mistocareli si glume trase de par sunt in stare sa le las treaca de la mine, insa cand personajul este vadit rau intentionat, malitios, sau bate apa-n piua cu aceeasi placa de la Adam citire, ma simt impinsa sa-l pun la punct.
( Am avut odata o placuta de inmatriculare la masina cu motto-ul ista: "I don't get mad; I get even". Mama, ce-mi mai placea placuta aia de inmatriculare... )
Asa ca te rog frumos sa nu mai lasi pe nimeni sa te faca sa te simti aiurea, jignita, data peste cap, etc. prin rautati gratuite. Atata timp cat nu permiti nimanui sa-ti controleze mintea, sufletul sau actiunile, tot ceea ce ti-ar putea spune cineva in lumea virtuala este egal cu "iti intra pe-o ureche, iti iese pe cealalta". Si e foarte bine asa, pentru ca viata-i prea scurta sa ne amaram inutil cu supararile sau frustrarile altora.
Mamica de Zanuta mica, Anna Laura
www.youtube.com/watch?v=ckFvoGRPiCU&feature=related/" target="_blank">Shape up, Anca!
Le meilleur moyen de réaliser ses rêves c'est de se réveiller.
Amina_Marina spune:
Fetelor ! Sunt doar niste discutii virtuale care ar trebui sa fie de placere si nu sa ne luam de par.Daca ai spus ceva contra asta nu inseamna ca ai ceva cu persoana respectiva, daca esti pro asta nu inseamana ca ai facut-o ca sa cazi bine in ochii cuiva.
Angelina e de vina!
conchita spune:
www.chicagotribune.com/entertainment/sns-ap-eu-britain-jolie-pitt,0,4361538.story" target="_blank">in sfarsit!
poate invata si detractorii astia ca toate au o limita si nu are nimeni nici un drept sa terfeleasca reputatia cuiva si sa-i tarasca familia prin noroi ca sa faca ei bani. daca am lua toti atitudine, inclusiv cititorii care platesc pentru mizeriile astea de tabloide, am trai intr-o lume mai onorabila. una in care macar ca esti obligat de frica procesului sa te gandesti de sapte ori inainte sa deschizi gura in batjocura la adresa cuiva, cu scuza debila ca e barfa nevinovata. suntem toti oameni, iar aia care au succes n-ar trebui sa fie tinte atat de usoare pentru aia care nu au.