Sindromul Brangelina (de cuplu)
Nu este un topic de barfe sau cancanuri ci este despre un cuplu de oameni frumosi care au crezut ca au totul: copii (care mai decare), bani (hahalau), faima (cu caru), case, masini, rochii, pantofi, posete, iahturi, vile....Credeam ca vor trai impreuna-fericiti pana vor ajunge la 99 de ani...
Si totusi, se vor desparti. Ma intreb de ce. Unde a fost crapatura care a spart corabia? Voi ce credeti? De ce se despart 2 oamenii care au totul? A fost Brad coplesit de rolul de tata sau Angelina nu stie unde este limita?
Raspunsuri
J G spune:
Se despart probabil pentru ca s-au plictisit sa faca sex unul cu altul.
J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden
conchita spune:
poate dai si sursa. a fost o zvonistica de uichend, infirmata de reps si cunoscutii lor. daca ajung sa se desparta vreodata, e din cauza presiunii media. de 5 ani de zile sta lumea calare pe ei, cu o incarcatura emotionala exagerata. atat de multa ura la adresa unor vedete n-am vazut.
A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J G Se despart probabil pentru ca s-au plictisit sa faca sex unul cu altul. J si Carla (05.02.2006) in the rear garden |
JG, ma bucur sa te revad, mi-ai lipsit!
escu spune:
Confirmata sau nu stirea, inteleg ca este un subiect de ordin general. De ce ajung doi oameni care au totul sa se desparta. Simplu, pentru ca nu se mai iubesc. Averile, faima, frumisetea, succesul nu aduc dragostea intr-un cuplu. Dragostea este independenta de toate astea. Iar daca dragoste nu mai e, e mult mai bine sa se desparta si sa nu inceteze sa o caute si sa se bucure de ea atunci cand o gasesc.
casandra spune:
Mandria, succesul, ajungi sa te crezi prea bun, nu mai poti tolera nimic,....
Intrebarea corecta ar fi: cum de sunt unii care au succes rasunator si, totusi, se inteleg si nu se despart? Exista asa ceva?
Victoria_mami spune:
Probabil e karma... nu poti fura sotul altei femei si sa te astepti sa fii fericita cu el 'pana cand moartea ii va desparti'...
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
delphin spune:
Hai ma desiree, asta cu furatul barbatului e putin cam...ca doar el nu e o pereche de chiloti sau un ruj. Hop il pui in geanta si gata. Si el a vrut.
Nu cred ca se vor desparte, insa el e sigur depasit de rolul de tata, dupa ce se vede in lume. Nu de mult a cazut cu motocicleta, alta data l-au pozat beat si cu sticla in buzunar...iar look-ul lui de acum...gen baba-cool nu-mi inspira nimic. Uneori chiar ma intreb ce a gasit fata asta la el. Ca mai bine il lasa la Aristoana, ca se meritau unul pe altul.
accept92 spune:
Pentru ca atungi cand doi oameni trag la o caruta care de fapt ar merge si singura, si cand banii iti permit o libertate pe care cei mai multi nu o vor cunoaste niciodata, asta e mersul normal al lucrurilor. Oricum le va fi super bine, deci compromisurile sunt excluse din viata lor, nici eu nu le-as vedea rostul.
Mindy spune:
Mie imi par un cuplu fericit. Pacat de toata nebunia asta, presa parca abia asteapta ca ei sa se desparta.
In fiecare an au fost zvonuri ca se despart, ca Angelina e geloasa, ca Jen ii da tarcoale lui Brad, ca Brad e ultra obosit in rolul de tata si ar vrea-o inapoi pe Jeniffer.
Presa ne baga toate astea in cap, dar cat din toate stirile astea e adevar si cat e abureala, noi nu stim.
blackpanterro spune:
Eu cred ca nu merge pt ca mereu vrei altceva.Degeaba ai case, masini, bani, tie iti va trebui altceva...cand nu le ai pe astea, asta vrei desi ai dragoste nebuna de ex.
E ca si in Titanic, fata bogata era total atrasa de distractia si simplitatea saracilor de la cala vasului.
Mie nu mi se pare o filosofie, pur si simplu vrei mereu ce nu ai, sa le ai pe toate nu se poate.
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"