Sindromul Brangelina (de cuplu)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Cum nu am vazut-o live, doar in poze , da , as zice ca are un aspect sanatos.

Si eu am zis ca a fost frumoasa. Insa acum ma raportez la pozele puse de fete aici la subiect, caci in general nu o urmaresc. Si inteleg ca sunt recente, de la ultimele ei aparitii. Si este chiar scarry.

Ma rog, este irelevant pana la urma, doar ca nu inteleg de ce tabara admiratorilor considera ca ceilalti sunt invidiosi, punand in fata faptul ca e ataaaat de frumoasaaaaa. Sunt alte femei pe lumea asta despre care cred ca ne-am putea pune cu totii de acord ca sunt frumoase, e clar ca in cazul ei parerile sunt impartite in mod sincer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui anca74

Iar ma mir, mai conchita, ca poti fi atat de patimasa pentru ... un subiect asa de derizoriu.
Nu te-ai gandit inca sa pui bazele unui fan club pentru Angie aici, pe DC? Cam ca cel pentru MJ... In felul asta, cei lesinati dupa Angie & Co. iar ridica osanele linistiti acolo, iar restu' s-ar destinde despicand firu'-n paispe aici, sa zicem... N-ar fi mai pasnic asa?!

Mamica de Zanuta mica, Anna Laura

www.youtube.com/watch?v=ckFvoGRPiCU&feature=related/" target="_blank">Shape up, Anca!
Le meilleur moyen de réaliser ses rêves c'est de se réveiller.

nu zice nicaieri ca topicul asta ti-e rezervat personal sau celor care iti impartasesc opiniile lipsite de empatie si respect. daca ai chef sa despici firul in patru cu aplaudacii de tabloide, deschide-ti tu topic sau forum exclusiv. mi-am spus parerea, sunt indreptatita. iar etichetele pe care le atarni tu si pantera de gatul altora nu va fac cinste. imi place de ea in ciuda media, deci argumentul tau ca unii sunt tinte pentru media nu sta in picioare. nu e cea mai frumoasa, dar pentru mine e frumoasa. nu pentru asta o admir. am dreptul sa admir pe cine doresc, la orice topic pe orice forum public, fara sa fiu fugarita de intoleranti. daca vrei pasnic, apai ramai pasnica, nu vad pe nimeni sa te alerge cu buzduganul. discutam in contradictoriu, care e problema? ma ameninti cu palmute acuma?

nimic

Conchi, stii ce se spune, nu? E tare interesant de remarcat reactia omului cand e calcat rau pe "bombeu". Spune multe despre caracterul sau.

Cu o reverenta gratioasa, te salut din mers si te las sa te desfasori in continuare la mai tot ce misca aici, pe DC. Nu de alta, dar ai o parere studiata cam despre toate.

www.youtube.com/watch?v=ckFvoGRPiCU&feature=related/" target="_blank">Shape up, Anca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

E normal sa avem opinii diferite cind evorba de frumseste. Stiti cum e; Frumusetea se afla in ochii privitorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
Conchi, stii ce se spune, nu? E tare interesant de remarcat reactia omului cand e calcat rau pe "bombeu". Spune multe despre caracterul sau.

Cu o reverenta gratioasa, te salut din mers si te las sa te desfasori in continuare la mai tot ce misca aici, pe DC. Nu de alta, dar ai o parere studiata cam despre toate.

io nu-s Conchi cu tine, ok? cat despre caractere, hahaha, anca, te rog, e hilar sa pronunti cuvantul. gratios nu poate fi un elefant in sertarul cu bibelouri - vii, trantesti tot in cale, gonesti lumea de la discutie, si-apoi te dai de victima.

da, am pareri extrem de studiate, multumesc pentru compliment. nu chiar la tot ce misca - anca, atat de tare te obsedez ca ma vezi peste tot?!- am idei putine si fixe. ma vezi aproape numai la discutiile despre palmute si abuz asupra copiiilor, poate de-aia tinusi sa mi-o intorci la brangeline. si tot de-aia stau aici rabdatoare cu tine sa-ti treaca tantrumul, sa-ti explic frumos, ca sa intelegi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Citat:
io nu-s Conchi cu tine, ok? cat despre caractere, hahaha, anca, te rog, e hilar sa pronunti cuvantul. gratios nu poate fi un elefant in sertarul cu bibelouri - vii, trantesti tot in cale, gonesti lumea de la discutie, si-apoi te dai de victima.

Hai, mai conchi, ca iar exagerezi! Din cate am remarcat ieri, tu ai dat cu lumea de pamant aici cand majoritatea a indraznit sa se pronunte in defavoarea lui Angie. Ca, vorba aia, e slaba-moarta, prea buzata, cam problematica la etajul superior (si inainte de a fi celebra, si acum), si lista poate continua.
Tu ai sarit insa instantaneu cu buzduganul peste degetutzele noastre care se incrancenau sa bata infierbantate aici de ce nu ne place de tanti Angie.

As putea indrazni, prea-luminata si atotstiutoare conchi, sa te rog sa fii ceva mai milostiva cu propriile-mi degetutze next time? Ca daca te-as ruga si de ale altora ar fi cam mult, nu?

Citat:

da, am pareri extrem de studiate, multumesc pentru compliment. nu chiar la tot ce misca - anca, atat de tare te obsedez ca ma vezi peste tot?!- am idei putine si fixe. ma vezi aproape numai la discutiile despre palmute si abuz asupra copiiilor, poate de-aia tinusi sa mi-o intorci la brangeline. si tot de-aia stau aici rabdatoare cu tine sa-ti treaca tantrumul, sa-ti explic frumos, ca sa intelegi.

Uf, nu am ajuns inca sa spun ca ma obsedezi - te voi anunta intr-un cadru festiv de va fi cazul, count on me, baby! - insa pe orice subiect mi-as arunca privirea galesa dau de opiniile tale atat de bine studiate, periate, impopotionate... de zici ca numai tu le stii pe toate. Na, ca facui si-o poezie!
Nu te supara pe mine, draguta mea, dar tu nu te plictisesti deloc sa bati atat in tastatura? Nu ca mi-ar pasa propriu-zis, dar asa, de arta conversatiei te intreb: nu te mai si plictisesti sa arati publicului larg ce bine le stii pe toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ce penibil mi se pare ca aici citesc despre Angelina (una dintre cele mai talentate, umane si frumoase vedete din lume) ca ar fi urita, scheletica, etc si in topicul vecin se spune despre Columbeanca ca e frumoasa si desteapta.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Hai, mai conchi, ca iar exagerezi! Din cate am remarcat ieri, tu ai dat cu lumea de pamant aici cand majoritatea a indraznit sa se pronunte in defavoarea lui Angie. Ca, vorba aia, e slaba-moarta, prea buzata, cam problematica la etajul superior (si inainte de a fi celebra, si acum), si lista poate continua.
Tu ai sarit insa instantaneu cu buzduganul peste degetutzele noastre care se incrancenau sa bata infierbantate aici de ce nu ne place de tanti Angie.

As putea indrazni, prea-luminata si atotstiutoare conchi, sa te rog sa fii ceva mai milostiva cu propriile-mi degetutze next time? Ca daca te-as ruga si de ale altora ar fi cam mult, nu?

Citat:

Uf, nu am ajuns inca sa spun ca ma obsedezi - te voi anunta intr-un cadru festiv de va fi cazul, count on me, baby! - insa pe orice subiect mi-as arunca privirea galesa dau de opiniile tale atat de bine studiate, periate, impopotionate... de zici ca numai tu le stii pe toate. Na, ca facui si-o poezie!
Nu te supara pe mine, draguta mea, dar tu nu te plictisesti deloc sa bati atat in tastatura? Nu ca mi-ar pasa propriu-zis, dar asa, de arta conversatiei te intreb: nu te mai si plictisesti sa arati publicului larg ce bine le stii pe toate?

Anca, inspirindu-ma de aici, sufletul credintei, unul in doi merge mai departe etc..
am deschis acest subiect ca sa comentam.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148309

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

Ce penibil mi se pare ca aici citesc despre Angelina (una dintre cele mai talentate, umane si frumoase vedete din lume) ca ar fi urita, scheletica, etc si in topicul vecin se spune despre Columbeanca ca e frumoasa si desteapta.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Si din punctul meu de vedere a fost cea mai frumoasa, dar ca orice glorie are urcus si coboris, nu asa s-a intimplat si cu vechile celebritati?
In orice domeniu , intotdeauna va exista unul care sa te intreaca.
Angelina va fi o amintire frumoasa, ca toate celelalte vedete.

Uite , mie, nu-miplace kate moss, dar in japonia e considerata cea mai frumoasa femeie, o gasesti pe toate revistele de moda, asa ca..
Daca eu ma duc si le spun alora ca nu-mi place si ca are o fata de cere pumni. Ce raspuns primesc? Ca si al tau.
Madonna, inca rezista dar face eforturi mari si 80% din 24 de ore si-l dedica ingrijirii fizicului.Dar trebuie sa ai psihicul ei.
kabala o ajuta sa fie -n forma , zice ea. Daca e asa ma apuc si eu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

anca, bine, fie ca tine, te las sa ai ultimul cuvant, nu vreau sa te simti persecutata ca altii gandesc diferit. poate chiar ar trebui sa manifesti simpatie pentru angelina, ea e persecutata de 6 copii. uite, imi cer si scuze daca te-ai simtit atacata personal de simpatia mea pentru angelina. personal, nu ma simt amenintata in ego de femeile mai frumoase, mai destepte, mai de succes, mai generoase si mai sexoase decat mine, mai ales daca sunt si iubite la nemurire cum o iubeste brad pe angie. nu mi-am dat seama ca e atat de riscant sa declari pe un forum public "o ador pe cutareasca", mai ales ca asta e subforum de barfe. bineinteles ca ma retrag, barfeste in continuare ce nasoli sunt altii, daca asta te face pe tine sa te simti bine. cred ca stii deja ca ti-am raportat mesajul pentru atac la persoana - nu e treaba ta cat bat eu la tastatura-, si calomnie - ca as scrie peste tot, si insulta - ca am mesaje impopotonate, tocmai tu cu tona de emoticoane cand ti se intuneca vederile ca e altul mai breaz ca tine.

Amina, de curiozitate, ce-ai vrut sa spui in penultima ta replica, aia cu sufletul credintei si Intr-unul sau doi, nu se intelege.

Mergi la inceput
Mergi la inceput