Bobocei de sept-oct 2008 (250)
Raspunsuri - Pagina 6
_giulianna_ spune:
Nikol, nediluata o luam, e acrisoara bine dar lui Edi ii place. Incearca asa, nediluata. Daca ti se pare prea acra, mai pune miere in recipientul in care o tii.
Lumi
Cuscra, ce vaccin faceti? Tinem pumnii!
Pio, am luat catina portocalie. Nici nu stiam ca exista si alba. O reteta fixa n-am, eu am luat 1 kg de catina (am facut jumi-juma cu mama ca era prea multa, imi ieseau vreo 3 borcane daca o puneam pe toata) si am facut exact cum am zis mai devreme. Am pus-o in blender si am adaugat miere dupa gust, sa nu fie nici prea dulce nici prea acra dar sa fie acrisoara . Daca pui prea multa miere o sa fie prea dulce si nu asta e scopul, sa fie multa miere. Pui cat sa nu mai simti senzatia de sterpezit dintii.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
piolica spune:
dya, nikolici, aha, deci se intimpla si la case mai mari. Hmmm!!!
Si voi ce faceti in astfel de situatii? Ca eu, sincer, habar nu am ce trebuie sau nu trebuie sa fac.
Aici e la moda pedepsitul copilului, dar bineintele nu la virsta asta, ci de pe la 3 ani incolo, cind ei incep sa inteleaga. Pedepsitul consta in punerea copilului la colt timp de citeva minute. Si daca a facut o mare, mare boacana, atunci e dus in baie citeva minute. Nu se da palme la fund cum se mai intimpla inca in Romania... sau poate ca da, dar eu nu am vazut asa ceva in familie, grupul de prieteni.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ Pio, am luat catina portocalie. Nici nu stiam ca exista si alba. O reteta fixa n-am, eu am luat 1 kg de catina (am facut jumi-juma cu mama ca era prea multa, imi ieseau vreo 3 borcane daca o puneam pe toata) si am facut exact cum am zis mai devreme. Am pus-o in blender si am adaugat miere dupa gust, sa nu fie nici prea dulce nici prea acra dar sa fie acrisoara . Daca pui prea multa miere o sa fie prea dulce si nu asta e scopul, sa fie multa miere. Pui cat sa nu mai simti senzatia de sterpezit dintii. Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) |
merci mult, o sa caut si eu aici.
L-am vazut si eu pe Edi in poze, vai ce mare s-a facut. Si sa stii ca are mutrita de baietel adevarat, nu mai e bobocel.
dyanira spune:
Piolica eu in cazuri din astea incerc cu ignore adica il las acolo si plec nu ii dau sansa sa mai imi dea palme si nici sa ma zgaraie de obicei mai urla 1-2 minute si apoi tace.
Chestia cu pedepsitul eu zic ca nu e chiar rea dar dupa 3-4 ani cand chiar intelege ceva acum e inutila
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
claudinna spune:
piolica eu cred ca daca ai de la inceput o relatie corecta, uniforma cu copilul, poti evita multe neplaceri
nu sunt de acord cu palma,dar nici cu pedeapsa, cred ca pot face rau in egala masura.
revin, ca acum cere cupilu papa
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
nikolici spune:
piolica ce pot sa fac...incerc si eu cu vorba buna, insa mai nou ii spun ca s-a facut rea ceea ce nu mi prea ma incanta foarte mult cand o gandesc la rece si cum a zis si Clau ori o ignor si ma car ...ca oricum vine dupa mine, ori ii arat ceva interesant daca stau bine cu nervii atunci.
Cand sunt la sora-mea la Geneva ne uitam foarte mult la emisiunile cu nanny din FR, eu gasesc multe chestii interesante in ele...insa nu stiu cu pedepsitul de pe acum, sincera nu as vrea sa ajung la astfel de practici nici dupa 3 ani...dar parca ma vad cum o duc la coltul uraciosului, sau o pun pe presuletzul supararii...etc( ceea ce am vazut pe la emisiunile voastre cu nanny)...pana atunci imi iau suturi
LE: auzi la ea te citez " se intampla si la case mai mari", care case mari bre, ca ma invart in catva mp, cand tu ai vila si piscina acolo, caci stiu ca toti aveti in FR...si este si acoperita :).
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna piolica cred ca e din cauza ca ai fost mult mai atenta cu ea cat a fost bolnavioara. poarta-te firesc, nu-i da atentie, va reveni la sentimente mai bune si Razvan a avut o perioada din asta si tot dupa boala www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
sper sa fie numai asta, merci!
L-am vazut si eu pe Razvan, wow, cum stie el toate animalele din carticica. Sint invidioasa. Hihihi! Pupici la amindoi, sinteti extraordinari.
Nausica spune:
Salutare fetelor! Sper ca toata lumea e ok, eu va citesc foaaarte pe sarite, ma mai uit la cite-o poza, dar sint pe-aici.
Ca tot am cinci minute libere (Ania e pe bratul de la canapea si face "clo-cla"), sa-mi dau si eu cu parerea pe doua teme despre care am vazut ca ati vorbit.
Despre descaltat: eu nu sint atit de stricta la capitolul asta, nu de alta, dar avem ciine, pe care tot incerc sa-l descalt dar nu-mi iese. Deci eu nu-mi pun musafirii sa se descalte, daca e mizerie mare afara se simt ei si le dau papuci, dar daca nu, se sterg bine pe picioare si gata. Noi n-avem covoare deloc jos si oricum dau zilnic cu aspiratorul si spal pe jos, daca nu zilnic, cel putin o data la doua zile. Dar noi avem si etaj, dormitorul nostru si camera Aniei sint sus, iar acolo nimeni nu intra incaltat.
Asa, si celalalt subiect, cu vorbitul. Nici Ania nu vorbeste. Si chiar cred ca e destul de frustrata pe tema asta, de obicei daca se enerveaza o face pentru ca nu pricepem noi ce vrea. Acum imi pare rau ca n-am inceput "sign language" cu ea, mi-a fost teama ca ii intirzii vorbitul daca o invat cu semne, dar acum imi dau seama ca macar am fi comunicat cumva. Cind vrea lapte plescaie din buze, cind vrea sa mincam face "mniam-mniam", dar in rest nu spune, coerent si cu directie, decit "Pa." Pina de curind, cam tot ce voia sau arata era "ta", care putea sa insemne "uite" sau "ce-i aia?" sau tot soiul de alte chestii. Dar, culmea, daca ii spunem noi cuvinte, ne imita.
Ei si ieri am inventat un joc, si am facut-o sa ma strige "Mama". Ma intorceam cu spatele si ii spuneam "zi Mama" si cind spunea, ma intorceam la ea si ziceam "da". Si acum a invatat jocul si, in plus, daca o intreb "cum imi spui tu mie?" zice "Mama". Va dati seama ca sint in al noualea cer. Am exersat aseara si cu "tata" si a iesit.
Ieri n-am iesit afara, azi am scos-o la soare pe terasa, jumatate de ora, a adormit la mine in brate cu mutrita la soare.
In rest e bine, sanatoasa, maninca ok, doarme ok, se joaca pe rupte. De-abia astept sa mai iesim intr-un parc, masina mea are cauciucuri de vara si mi-a fost tirsha sa ies cu ea, asa ca ne-am plimbat/jucat doar pe-aici, prin cartier.
Va puuup!
CosmyB. spune:
Poate intereseaza pe cineva: slingurile fixe de la Diana, au 40% reducere pana la sfarsitul lunii, mi-am luat si eu, aveam unul cu inele, dar asta imi place mult mai mult si-i place si mandrei.
Aseara m-a dus soacra la Urgente, mi s-a facut rau, ma durea capul groaznic, cica e o cadere de calciu, acum ma indop cu vitamine. Sa nu va spun ce sfaturi am prmit cand am zis ca inca alaptez am zis ca copilul are 1 an si 4 luni, m-au intrebat de doua ori, ele ziceau 4 luni, eu 1 an si 4 luni
In rest totul bine, avem 3 canini
Va pup pe toate fara exceptie
Pio sanatate Elsei, aproape ati scapat!!!
angelynna82 spune:
Neatza,
Clau super tare Razvan , si eu tot la fel de imbracata o tin...m-am saturat de gerul asta, multam de cafea, e bine venita dupa noaptea avuta
Bbaytza uite niste pt starea prosta
Nocom i-am dat pana la urma azi dimineata C plus cold, era cu mucii pana la brau
Tinem pumnii la vaccin sa fie totul bine
Kllemi sper sa fiti bine
Giulianna am sa fac si eu asa si multumesc de reteta
Lumi multa sanatate va dorim
Piolica ma bucur ca sunteti mai bine
Nikolici destul de greu le tai, ma scalambai pe langa ea, cant si toate cele
Asa si asa suntem azi dimineata, tot ii curg mucii insa nu mai stranuta, pana la urma i-am dat C plus cold si e ceva mai bine plus eferalgan....septilin si aspirat in nas inca nu am curaj ...toata noaptea s-a trezit, a plans destul de mult...o deranjeaza si maselutele...
De ger ce este a inghetat si butelia si apa din vasul de wc....brrrr. M-am saturat de iarna
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt