Bobocei de sept-oct 2008 (250)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Intru si eu scurt ca astept mobila
Giuli nu prea zice nici Andrei mare lucru inteligibil deci ,,mutulici" scrie pe noiAcu ce sa zic el zice multe silabe de tot felul dar cuvinte clare fff putine cum zice si Irina de Deea dar noah poate nu intelegem noi vb lui Mussete si el zice de fapt brutarule vreau un checCred ca toata chestia e sa intelegi ce zice.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Neata!

Noi am iesit ieri afara cu sania, vreo juma' de ora cred ca am stat. O sa iesim si azi.

Ange cum e Crina? Vreau sa-ti spun ca in iarna asta eu am experimentat catina si e nemaipomenita. Spuneam eu acum cateva luni ca am luat din piata proaspata si am facut sirop. De fapt s-a vrut sirop dar m-am razgandit in timp ce-l faceam. Am pus bobitele in blender, am adaugat miere si am apasat pe buton :) Daca as fi facut sirop, ar fi trebuit sa strecor amestecul dar eu l-am lasat asa. L-am pus intr-un borcan de 800 si de atunci tot luam din el, eu si Edi, in fiecare dimineata cate 2 lingurite.
Pe langa faptul ca n-a fost racit niciodata pana acum (a avut cateva tentative dar l-am luat din pripa cu oscilo si panadol), in iarna asta n-a avut niciun muc! Si asta o pun pe seama catinei.
Am luat de la plafar si sirop de catina, ii fac lui Edi unul pe zi, cam 300 ml. E super la gust si sanatos!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

si eu am catina sirop facuta de socru...zici ca iei direct nediluata?
Chiar am uitat de catina care o am de 3 luni la frigider...nu ma intreba de ce sta la frigi...dar stiu ca e f. acrisoara, ii place lu Edu?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza!

alina, sar'na.

giuli, ce frumos s-a facut Edi!! baietel in toata regula! si ce bine sta pe sanie, pai hunii mei nici vorba sa stea nelegati... bravos!

musette, capul sus, mami, si mergi la doc ca sa te linistesti!

nocom, urusletul iteddy l-am comandat deja, de la dinoland. eu mai vreau sa comand de la ei, insa dupa 20febr, m-am linistit luna asta, la cat ma costa analizele hunilor...
dau sfoara in tara cand vreau sa comand, daca nu a comandat nimeni pana atunci.
tinem pumnii pentru Daria la vaccin! ce vaccin faceti?

oana, ref analize, sigr ca vorbesc inainte, cred oricum ca trebuie programare, nu merg de capul meu acolo. vom vedea.
sar'na de aprecieri, i-am transmis sotului, sa se umfle putin in pene si el.

kllemi, poate fi intoxicatie alimentara, poate fi alergie, poate fi de la antibiotic, parca ai zis ca i-ai dat cand a avut rosu in gat?? poate fi roseola, daca a avut si febra, tot asa parca imi amintesc ca ai zis... in fine, sa ne spui ce a zis doctorul.

claudinna, Razvanel rules!
si la noi tot 23 de grade sunt si mi se pare frig. hunii stau cu strampi, pantalonasi, mocasini, body maneca lunga si bluza de trening. si noi bagam noaptea caloriferul la ei, nu dorm deloc, dar deloc, inveliti...

xor, multumesc de aprecieri. la iesit afara mereu ies cu tati, sigur, daca nu e la job, sau cu scorpiosenia (Ada, te plagiez, dar suna taaare bine). nu pot sa ies singura cu ei si nici nu concep sa nu vina si tati, daca e acasa.

eu nu am scos ieri hunii si as fi vrut sa-i scot azi, dar nu cred totusi ca vom iesi. plus ca stranuta amandoi si seara simt niste intrusi la Edi, niste mucozitati... suntem in a 5-a zi dupa Priorix si eu tot cu sufletul la gura sunt.

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Salut,

Elsa e mai bine, in sensul ca bubitele au inceput sa se ususce, iar ea a inceput sa manince cit de cit, citeva lingurite de legume si de iaurt. Insa, a devenit foarte 'rea', daca se poate spune asa ceva despre un copil, in sensul ca daca nu fac ce vrea ea, incepe sa arunce cu jucariile, sa ma 'palmuiasca' - nu glumesc, si sa ma zgirie. O fi de la faptul ca zilele astea i-am facut toate poftele sau cupilul meu asa va fi de acum incolo? Ieri seara mi-a tras citeva palme ca am indraznit sa-i pun scutecul cind ea nu avea chef. Era si obosita, ce-i drept, insa reactia asta m-a cam dat pe spate. I-am zis cu frumosul ca nu e bine, a continuat cu niste zgirieturi. Am unele de toata frumusetea acum... Cind am certat-o, s-0a pus pe plins si a trebuit sa o impac. Voi ati trecut prin asa ceva? Sper sa fie numai o toana de-a ei.

pupici.

a, si inca ceva, Giulice fel de catina ai luat? alba, portocalie, ca vad pe net mai multe feluri si as lua si eu sa fac maglavais din ala. Si zi-mi si mie cum ai facut reteta, adica cantitati, chestii. merci mult.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Piolica mda cunoastem reactiaEu aseara chiar m-am suparat pe Andrei si l-am lasat pe tati sa il impace si sa il culce am crezut ca a inteles ca ma supara dar nuuuu azi face la felAh si inca ceva si eu am observat ca aceste crize sunt mai accentuate atunci cand i se fac toate poftele

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/files/pdf/Catalog_Piciulici_2008.pdf" target="_blank">jucarii interesante

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

piolica cunosc comportamentul expus mai sus de tine.Se numeste rasfatz, cred.La noi pe langa aruncaturi, ma impinge rau sau urla de obicei se ascunde cu capul in ceva, sau se duce la coltz pana ma duc sa o impac.De batut inca nu, dar are o putere f. mare in picioare si mi-a tras o data in stomac de m am cocosat , noroc ca eram in pat...in rest tzipete si urlete dc nu execut rapid ce doreste.

Noi avem catina culeasa de bunicu portocalie si e pusa doar cu miere.Atat!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/files/pdf/Catalog_Piciulici_2008.pdf" target="_blank">jucarii interesante

baga si tu cu spatii...ca sunt tare curioasa si dornica de lucruri noi.Daca nu David macar eu

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Cum taiati voi unghiutzele ?La noi nu se mai poate deloc!Ieri am taiat la o manutza in somnul de dupa amiaza si cealalta manutza la somnul de noapte!Are fobie cand vede foarfeca, urla doar dc o zareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nikolici si eu le tai cu greu..uneori ma lasa, alteri nu...si atunci nu insist, tai cate una...cand il mai prind iar mai tai...

piolica cred ca e din cauza ca ai fost mult mai atenta cu ea cat a fost bolnavioara. poarta-te firesc, nu-i da atentie, va reveni la sentimente mai bune
si Razvan a avut o perioada din asta si tot dupa boala

am trimis linkul pe mailul comun

Mergi la inceput