Bobocei de sept-oct 2008 (250)
Raspunsuri - Pagina 4
tzitziri spune:
Alessia, se pot face niste calcule si exista si calculatoare pe net(uite si www.desprecopii.com/info.asp?ID=78" target="_blank"> aici unul).
Dar nu este asa de exacta toata treaba.Se presupune ca ovulatia are loc cu 14 zile inainte de urmatorul ciclu (daca il stii regulat).La mine ciclul trebuia sa vina pe maxim 27 ianuarie (dupa ce in decembrie fusese pe 28 decembrie), deci ovulatia ar fi avut loc cam pe 14 ianuarie.Dar medicii au zis in urma ecografiilor ca nu ovulasem pana pe 19 ianuari si totusi pe 19 ianuarie a fost conceput David....deci nu e deloc o stiinta exacta (organismul nostru nu e chiar asa 'ceas')
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
alessia2005 spune:
tzitzirimerci de raspuns si ptr calculator..la mine..da..vine regulat..ce sa zic..cu o zi doua in minus...am facut un calcul cat de cat..si ar fi 7 febr data ovulatiei...nu stiu...ce sa mai zic...oricum multumesc mult de raspuns...
sunt asa confuza..sper sa nimeresc...Doamne...ca nu mai stiu...oricum multumesc mult..acum dau fuga la piata...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
tzitziri spune:
Alessia, dar de ce tii tu musai sa nimeresti sexul lui bb3?Adica eu sincer ma vad mama de baietel si nu stiu cum m-as descurca cu o fetita.Dar nu vreau sa imi pun ideea asta in cap ca sa nu fiu dezamagita daca iese fetita..si un copil nu trebuie sa fie deloc o dezamagire....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
sabinel spune:
neata!
alessia, parerea mea proprie si personala e ca conceptia in diversele perioade ale ovulatiei e doar un mit. sexul copilului e stabilit de tata.
mie mi-s dragi rau fetele, nu prea ma vad mama de baiat.
Sabina si Amalia
claudinna spune:
baby_boy, mai pune o data poza cu ala de pe Amazon
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
_giulianna_ spune:
Neata!
Noi am iesit ieri afara cu sania, vreo juma' de ora cred ca am stat. O sa iesim si azi.
Ange cum e Crina? Vreau sa-ti spun ca in iarna asta eu am experimentat catina si e nemaipomenita. Spuneam eu acum cateva luni ca am luat din piata proaspata si am facut sirop. De fapt s-a vrut sirop dar m-am razgandit in timp ce-l faceam. Am pus bobitele in blender, am adaugat miere si am apasat pe buton :) Daca as fi facut sirop, ar fi trebuit sa strecor amestecul dar eu l-am lasat asa. L-am pus intr-un borcan de 800 si de atunci tot luam din el, eu si Edi, in fiecare dimineata cate 2 lingurite.
Pe langa faptul ca n-a fost racit niciodata pana acum (a avut cateva tentative dar l-am luat din pripa cu oscilo si panadol), in iarna asta n-a avut niciun muc! Si asta o pun pe seama catinei.
Am luat de la plafar si sirop de catina, ii fac lui Edi unul pe zi, cam 300 ml. E super la gust si sanatos!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Xor spune:
buna dimineata si de la noi...brr -28 grade...frig de "crapa pietrele"....iar stam in casa...
Lumi - suuper saniutele si hunii....recunosc am avut impresia in toate foto ca vad dublu.....si...ciudat la saniute mi mi se paruse faptul ca erau trase de tati... stiind ca 95% din timp te ocupi singura de ei
Claudinna - daca mai pui multe filmulete de astea ma complexezi de tot!! (glumesc...)...sa-ti spun cum sta treaba la noi...avem acceasi carte, plus cea cu animale salbatice si cea cu fructe din aceeasi colectie INSA treburile stau exact invers...adica el imi arata cu degetelul pe carte si EU behai
Giulianna - imi place ff mult masuta voastra de lucru....de al ce firma este si cum se numeste mai exact, sa incerc sa o caut si eu pe net ( ma tin de mult sa te intreb, vazusem un set cu cercei si pandantiv sub forma cheiei sol...mai este disponibil?)
Olita - sta pe ea de cate ori il pun si in 80% din cazuri face ceva in ea....e drept, olita trebuie sa fie neaparat PE pat
revin
gaia.nevia spune:
da, Giuli, super e catina!
Alessia, la noi R a aparut atunci cand toate calculele aratau ca n-are cum...
Iar sexul... si eu stiu ca il da tatal, din cauza ca numai la el poate fi si un cromoxom Y...altfel, numai x-uri.
In afara de asta, sunt diverse speculatii despre cand ar putea aparea si Y-ul, mai mult sau mai putin testate, mai degraba mai putin decat mai mult...
Si pana la urma... vrei un copil puternic, sanatos, indiferent de sex. Asa ca cel mai tare spermatozoid sa castige !
Stiu o familie care si-a dorit tare de tot baiat. Le-a dat Dumnezeu vreo 7 fete pana le-a iesit si un baietel...
tzitziri,
Nici eu n-am avut probleme cu Opelia, acu de ce sa zic... doar ca mi-a ramas asa o vorba de la tata, ca acum nu se mai fac lucrurile cum se faceau odata...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
_giulianna_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Xor Claudinna - daca mai pui multe filmulete de astea ma complexezi de tot!! (glumesc...)...sa-ti spun cum sta treaba la noi...avem acceasi carte, plus cea cu animale salbatice si cea cu fructe din aceeasi colectie INSA treburile stau exact invers...adica el imi arata cu degetelul pe carte si EU behai |
Cunosc exact situatia!
Giulianna - imi place ff mult masuta voastra de lucru....de al ce firma este si cum se numeste mai exact, sa incerc sa o caut si eu pe net ( ma tin de mult sa te intreb, vazusem un set cu cercei si pandantiv sub forma cheiei sol...mai este disponibil?) |
Masuta de lucru? N-avem! Zi-mi mai exact de care zici.
Setul este disponibil in sensul ca iti fac daca vrei
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
nikolici spune:
citat din mesajul lui alessia2005 fetele...am nevoie un pic de ajutor..caci nu prea ma pricep..stiti voi cu bb3.... Deci, am avut CM pe 31 dec.prima zi, apoi pe 25 ian...prima zi...deci..un calcul al ovulatiei, ar fi pe 7 febr?...nu prea stiu ..si trebuie sa nimeresc ovulatia..ptr bb3...va rog daca puteti sa-mi raspundeti si mie... multumesc Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008) |
Numai tu poti sa-ti calculezi in functie de durata cm-ului, ovulatia.Sunt multe calculatoare pe net pt aflarea ovulatiei, dar nu intodeauna e ca la carte ovulatia asta.
Uite un exemplu:
http://www.pregnology.com/ovulating.php
Cat despre conceperea unui baietzel, dc ar functiona cum se aude, ar trebui sa-ti cunosti tu in primul rand corpul ca sa stii exact cand ovulezi plus ca sotul trebuie pus la abstinentza...
Bafta!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)