Locul fetelor Nou-Venite (61)
Raspunsuri - Pagina 18
mvb spune:
sa ne vedeti pe noi ce facem....stam in pat amandoi, eu cu calculatorul, iar sotul meu citeste VRACIUL,face pe intelectualul, iar televizorul e impartit in doua ca avem PIP(picture in picture)...un post pe Protv la care ma uit eu si un post pe Realitatea la care se uita sotul...dupa cum vedeti sunt poli
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
nike974 spune:
mvb
la mine urca temperatura dn camera sper 35 de grade,adica minima la care sa pot dormi.
ma duc la dusulet.pupicei
nike974 spune:
25 de grade.scuze.35 aveam in incubatorul unde am stat vreo 3 luni dupa ce m-am nascut.
mvb spune:
Doamne, Nike cata rabdare ai....eu tin minte ca dormeam pe mine cand eram ......cand mai dormi?.......adevarul e ca mai buna mancare asa cum stim noi sa facem, nu reusesc sotii sa ne faca......sincer te apreciezi pt energia pe care o ai.....esti un adevarat perpetuum mobile...cu greu te mai opresti
hai, baga-te la somn ca ai nevoie de odihna
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
mvb spune:
25 C?.......nu cred ca e prea sanatos, dar tu stii foarte bine ce e bun sau nu pt tine......nu prea e sanatos iarna sa ai asa mare temperatura in camera, pt ca organismul sufera o diferenta de temperatura prea mare la impactul cu temperatura de la exterior( in interior 25 si afara -10C).....acelasi lucru cum nu e sanatos aerul conditionat vara (in interior 17C si afara 35C)
mvb spune:
Fetelor bag de seama ca am ramas singura......atunci va spun si eu somn usor
trutzi spune:
Pai ce faceti voi? Nu lucrati la proiectul
Nu asa se fac
Citat: |
citat din mesajul lui mvb sa ne vedeti pe noi ce facem....stam in pat amandoi, eu cu calculatorul, iar sotul meu citeste VRACIUL,face pe intelectualul, iar televizorul e impartit in doua ca avem PIP(picture in picture)...un post pe Protv la care ma uit eu si un post pe Realitatea la care se uita sotul...dupa cum vedeti sunt poli MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Cand am intrat si eu, ati plecat toate
Somn usor!
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
mvb spune:
Trutzi din pacate am pierdut si luna asta...duminica am plans vreo cateva ore de necaz, dar asta e viata.....sunt optimista si increzatoare in steaua mea norocoasa
Te imbratisez
mvb spune:
Neatza si pupici la toate fetele....la noi este in continuare fff frig...-25C....brrrrrrr