Locul fetelor Nou-Venite (61)
Raspunsuri - Pagina 17
cora79 spune:
Nike,la naiba cu ministrii si cu FMI-ul,ce porti in burtica este mai important decat orice,ai mare grija de tine si de bebe,nu te mai surmena,las-o putin mai moale,please
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
UUUUUUUUUUUU,ati plecat la somnic toate?
Eu m-am grabit,am iesit mai repede din cada sa mai palavragim,si voi v-ati ascuns
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 UUUUUUUUUUUU,ati plecat la somnic toate? Eu m-am grabit,am iesit mai repede din cada sa mai palavragim,si voi v-ati ascuns "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Nu, nu. Eu sunt inca aici.Tocmai am baut un suc de portocale stoarse in casa.
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui violab
Nu, nu. Eu sunt inca aici.Tocmai am baut un suc de portocale stoarse in casa. |
cora79 spune:
Cred ca ma bag la un filmulet cu sotul,daca pe aici este liniste si pace.....
violab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Cred ca ma bag la un filmulet cu sotul,daca pe aici este liniste si pace..... "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Vezi ti-am spus eu. Vizionare placuta.
mvb spune:
Sunt si eu pe aici pe undeva......eu tocmai am facut o inhalatie cu ceai ca ma simteam un pic aiurea de la frigul asta...incepuse sa ma doara un pic in piept.....acum sunt OK, numai ca arat ca o sarma....m-am infofolit toata, desi in casa sunt 23 C
Pupizez si eu pe toate fetele de noapte buna
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
mvb spune:
Cora la ce film te-ai bagat mama?
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
nike974 spune:
fetele
am reusit sa fac niste file de sprot(asa cum am facut si de ansoa).munca de chinez batran.
am scos intestinele fiecarui peste,i-am taiat capul, apoi i-am scos sira spinarii,apoi am pus fielurile unul langa altul,alternativ cu un strat de sare.procedura completa dureaza pe putin 3-4 zile,iese o nebunie.se amesteca apoi cu ierburi si ulei d emasline.
ma duc la dusulet.