Locul fetelor Nou-Venite (61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Salutareeeee fete dragi,eu am avut program intens astazi,scoala,vizite la mama,la fini si la cumnati,acum am ajuns acasa si am papat,dupa care facem

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Pupicei pentru toate fetele ,nu mai nominalizez caci sigur uit pe cineva,asa ca....e mai bine la general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Pupicei pentru toate fetele ,nu mai nominalizez caci sigur uit pe cineva,asa ca....e mai bine la general

Stai linistita ca nu ai piredut nimic. Nu stiu ce se intimpla dar fetele se ascund. Azi a fost o activitate foooarte slaba pe aici si la FIV nici nu mai zic. Se pare ca nimanui nu-i mai pasa si de noi astea in focuri.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violab

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Stai linistita ca nu ai piredut nimic. Nu stiu ce se intimpla dar fetele se ascund. Azi a fost o activitate foooarte slaba pe aici si la FIV nici nu mai zic. Se pare ca nimanui nu-i mai pasa si de noi astea in focuri.
OOOOOOOOO,se poate sa gandesti asa graviduto?Ti-au luat-o hormoneii razna deja doamna,vin si te bat

Mergi la inceput

Stai ca ies eu de la baie si vin sa stau de vorba cu tine si cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Hai Cora ,grabeste-te cu baitza,ca ni s-au scurs ochii asteptind sa mai intre cineva,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

fetele,
mi-a fost rau azi,ca si ieri.
am avut enorm de munca.pana la 18.00 nu am apucat sa mananc nimic.a fost nebunie.noroc ca a plecat FMI-ul.

maine ma duc la dr.am mari emotii.nu stiu daca voi face eco.stiu doar ca mi-e teama putin de a nu mi se prescrie iar antialergice.eu nu vreau sa iau,ca s anu fac rau beblusului.
am mancat putin,dar am stomacul in gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

cora asa, asa. Macar bine ca ai venit tu sa ne mai scoti din barlog. Eu le-am amenintat dar fara succes.

Mergi la inceput

Am revenit pe portativvvvvvv,iuhuhuhuuuuuu,hai la conversatie cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

fetele mel,
va las ca nu ma simt ok.am mancat si am o burta de ziceti ca-s in 5 luni.am manaca putina varza acra si aceea are histamina.

azi seul meu cel mare mi-a promis ca ma ajuta.si seful meu dirct parea afectat.dupa aia am aflat de ce.i-au ajuns la ureche zvonurile ca ma mut in alta directie.

puipcei d emolipsire tuturor

Mergi la inceput