Locul fetelor Nou-Venite (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Feteloooor? Unde sunteti. Sa stiti ca vin la voi daca nu apareti. Pai ce e asta? Ati inghetat complet?

Am fost in acelasi gind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Pai trebuie sa scot bita la voi ca sa scoateti nasucul afara? nike pai daca lucrezi de ce zicea mama ta ca nu ai cu ce sa-l crest pe bb? Sau am inteles eu gresit?

Mergi la inceput

Nike tr sa-ti faci timp si pt tine,nu mai poti continua asa,nici un ceai sa nu poti bea....cit dureaza? Nu te neglija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Arianna cum e vremea la voi? Aici ploua cu fulgere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

mama mea poate sa aiba 40 d ecase, ca tot nemultumita e.eu cu sotul meu ne multumim si cu un cort, important e sa fim impreuna.
am un castig decent pt Romania.Eu Ii multumesc lui Dumnezeu si chiar sunt multumita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violab

Arianna cum e vremea la voi? Aici ploua cu fulgere.

La Roma e destul de bine,un pic mai cald ca ieri,cer senin...e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AysTea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Salut

Multumesc fetelor pentru incurajari, incerc sa ma calmez...e greu avand in vedere ca si data trecuta tot asa s-a derulat toata povestea

M-am intors de la medic
La eco abdominal tot nu se vede nimic...e posibil ca la 5 saptamani sa nu se vada absolut nimic?
Mi-a recoltat si la cabinet sange pentru un bhcg si va fi gata diseara...pana diseara stau ca pe ace

Daca ai uter retrovers nu se vede nimic pana la 10 saptamani la eco abdominala, nu inteleg de ce nu a incercat o eco vaginala, ca trebuie sa se vada de la 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

aystea nu conteaza dak ai sau nu uter retrovers, e prea mic embrionul pt a fi vazut la abd.abia se vede la vaginal sacul gestational. unii dr.iti fac si la 15 sapt vaginal...asta nu inseamna k toate femeile au uter retrovers

asa creste bebicu
alein 21 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

salutare fetelor si multi -icei
si mie la 5 sapt mi-a facit eco vaginal si se vedea f mic, iar la 9 sapt mi-a facut eco abdominal si l-am vazut pe bebe, ai incredere si gandeste pozitiv
la 5 jum cand am ajuns acasa am mancat varza murata din butoi si am baut si o cana de zeama, mama si ce sete imi e acum, am mai bagat si-o cana de lapte batut si niste apa minerala nu stiu ce-o iesi
pana termina masina de spalat ma intind un pic va pupacesc de nu va vedeti

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE

Mergi la inceput

Fetele asa slaba miscare nu a mai fost de mult...ce se intimpla,sunteti ocupate cu altceva?

Mergi la inceput