Locul fetelor Nou-Venite (61)
Raspunsuri - Pagina 15
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violab Feteloooor? Unde sunteti. Sa stiti ca vin la voi daca nu apareti. Pai ce e asta? Ati inghetat complet? |
Am fost in acelasi gind
violab spune:
Pai trebuie sa scot bita la voi ca sa scoateti nasucul afara? nike pai daca lucrezi de ce zicea mama ta ca nu ai cu ce sa-l crest pe bb? Sau am inteles eu gresit?
Arianna11 spune:
Nike tr sa-ti faci timp si pt tine,nu mai poti continua asa,nici un ceai sa nu poti bea....cit dureaza? Nu te neglija
nike974 spune:
mama mea poate sa aiba 40 d ecase, ca tot nemultumita e.eu cu sotul meu ne multumim si cu un cort, important e sa fim impreuna.
am un castig decent pt Romania.Eu Ii multumesc lui Dumnezeu si chiar sunt multumita.
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui violab Arianna cum e vremea la voi? Aici ploua cu fulgere. |
La Roma e destul de bine,un pic mai cald ca ieri,cer senin...e bine
AysTea spune:
citat din mesajul lui Andreea82 Salut Multumesc fetelor pentru incurajari, incerc sa ma calmez...e greu avand in vedere ca si data trecuta tot asa s-a derulat toata povestea M-am intors de la medic La eco abdominal tot nu se vede nimic...e posibil ca la 5 saptamani sa nu se vada absolut nimic? Mi-a recoltat si la cabinet sange pentru un bhcg si va fi gata diseara...pana diseara stau ca pe ace |
Daca ai uter retrovers nu se vede nimic pana la 10 saptamani la eco abdominala, nu inteleg de ce nu a incercat o eco vaginala, ca trebuie sa se vada de la 4 saptamani
aleesicoo spune:
aystea nu conteaza dak ai sau nu uter retrovers, e prea mic embrionul pt a fi vazut la abd.abia se vede la vaginal sacul gestational. unii dr.iti fac si la 15 sapt vaginal...asta nu inseamna k toate femeile au uter retrovers
asa creste bebicu
alein 21 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
babiela spune:
salutare fetelor si multi -icei
si mie la 5 sapt mi-a facit eco vaginal si se vedea f mic, iar la 9 sapt mi-a facut eco abdominal si l-am vazut pe bebe, ai incredere si gandeste pozitiv
la 5 jum cand am ajuns acasa am mancat varza murata din butoi si am baut si o cana de zeama, mama si ce sete imi e acum, am mai bagat si-o cana de lapte batut si niste apa minerala nu stiu ce-o iesi
pana termina masina de spalat ma intind un pic va pupacesc de nu va vedeti
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen
---------------------
II BEBE
Arianna11 spune:
Fetele asa slaba miscare nu a mai fost de mult...ce se intimpla,sunteti ocupate cu altceva?